تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 64

نام تاپيک: کنکوری های 88 بفرمایید

پروفشنال swamp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    * TEHRAN *

پيش فرض

منم شاید قلم چی برم تا ببینم چی پیش میاد

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چاییدی
    شما باهوشی تازه پرپست ترین تاپیکم که داری!!!!!!!!!!!!!!!
    حالا ببینیم تو کنکور چیکا میکنییییییییییی
    باهوشو که هستم.
    من اگر از تابستون روزی 5ساعت خونده بودم راحت رتبم 2رقمی بودش ولی حتی الان که نزدیک کنکورم به زور 5ساعت میخونم و همش علافم اینجا.
    برو تو انجمن بازیهای آنلاین تاپیک تریبال وارز.اونجا عظمت تاپیکو حس میکنی.

به نظر من اگر آدم تابستون توی دوره های گزینه 2 شرکت بکنه بهتره چون حداقل از همون اول با یه جامعه اماری نسبتا زیاد روبرو میشه و سعی میکنه خودشو در مقابل اونا بکشه بالا.من اشتباهی که کردم این بود که از اول توی سنجش یا همین گزینه 2 شرکت نمیکردم.ما تا بهمن امتحانامون به کلاس خودمون محدود میشد و عمده تلاش بچه ها صرف این بود که جزو نفرات برتر کلاس باشن.ولی وقتی توی بهمن سنجش دادیم و بهترینمون شد 715 تازه همه فهمیدن کنکور به آزمون دادن بین 24نفر نیستش.

آخر فروم باز @R3Z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من اگر آدم تابستون توی دوره های گزینه 2 شرکت بکنه بهتره چون حداقل از همون اول با یه جامعه اماری نسبتا زیاد روبرو میشه و سعی میکنه خودشو در مقابل اونا بکشه بالا.من اشتباهی که کردم این بود که از اول توی سنجش یا همین گزینه 2 شرکت نمیکردم.ما تا بهمن امتحانامون به کلاس خودمون محدود میشد و عمده تلاش بچه ها صرف این بود که جزو نفرات برتر کلاس باشن.ولی وقتی توی بهمن سنجش دادیم و بهترینمون شد 715 تازه همه فهمیدن کنکور به آزمون دادن بین 24نفر نیستش.
    بزرگترين جامعه آماري براي قلمچيه ولي تو 3 آزمون آخر سنجش هم جامعه آماريش خوبه چون از خيلي از مدارس هم ميان

اگه نباشه جاش خالی می مونه saba-aria's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    korean-dream

پيش فرض

به نظر من آزمونهای سنجش بهتره ، به خصوص آزمونهای جامعش رو حتما ثبت نام کنین پون هم یه جمع بندی کلی دارین هم برای مقایسه بادیگران مناسب تر از گزینه 2 است و افراد بیشتری توش شرکت میکنن.

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام

اولا براي همه ارزوي موفقيت مي كنم چه در زمينه كنكور چه ساير جنبه هاي زندگي
    دوما پيش نهاد مي كنم كلاس كنكور فقط و فقط اگر توي اون درس ضعيف هستيد و احتياج داريد بريد و دور و بر خودتون را شلوغ نكنيد

و سوما لطفا فقط در راستاي كنكور بحث كنيد

ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من آزمونهای سنجش بهتره ، به خصوص آزمونهای جامعش رو حتما ثبت نام کنین پون هم یه جمع بندی کلی دارین هم برای مقایسه بادیگران مناسب تر از گزینه 2 است و افراد بیشتری توش شرکت میکنن.
    سنجش متاسفانه کیفیتش نسبت به سالای گذشته کمتر شده ولی همچنان جامعه آماریشو حفظ کرده.

بزرگترين جامعه آماري براي قلمچيه ولي تو 3 آزمون آخر سنجش هم جامعه آماريش خوبه چون از خيلي از مدارس هم ميان
    من از قلمچی خبری ندارم.ولی گزینه 2 انگار دوره تابستونش خیلیا شرکت میکنن.سنجش هم که هیچ وقت از نظر جامعه آماری حرفی توش نیست.
    ولی منم با حرف خانم مدیر(اگر اشتباه نکنم فرانک خانم)موافقم.با کلاس زیاد رفتن فقط وقتتون تلف میشه.

آخر فروم باز rosenegarin13's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من ميرم سنجش
    تابستونم خودم برنامه ريزي کردم دروس پايم تموم ميشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من کلاس کنکور بعثت میرم. پیش دانشگاهی دولتی ( شهیدبهشتی منطقه 2 که واقعا عالیه) و ازمونم سنجش

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آزمونای سنجش اگر اشتباه نکنم از آبان شروع میشه.
    ولی خب مشکلی که برای ما وجود داشت این بود که مطابق با تقسیم بندی دروس آموزش پرورش نبود.مثلا برای ما یه کتابی رو که باید ترم دوم میخوندیم از همون اول تو سنجش میومد چون سنجش براش تقسیم بندی آموزش پرورش مهم نیست
    به همین خاطر مدرسه ما از بهمن تو سنجش شرکت کرد.
    توی مهر که پیک سنجش میاد بگیرید و منابع آزموناش رو از همون اول مشخص کنید تا طبق اون پیش برید.
    اگر بتونید توی تابستون تمام دروس پایه رو با تست بزنید(مخصوصا برای شما که ریاضی هستید)میتونه خیلی به نفعتون باشه ولی بازم رقابت توی ریاضی خیلی سخته به خاطر وجود مدارس تیز هوشان و نمونه ی مختلف که فقط دانش اموزای تاپ ریاضی دارن.

آخر فروم باز rosenegarin13's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

آزمونای سنجش اگر اشتباه نکنم از آبان شروع میشه.
    ولی خب مشکلی که برای ما وجود داشت این بود که مطابق با تقسیم بندی دروس آموزش پرورش نبود.مثلا برای ما یه کتابی رو که باید ترم دوم میخوندیم از همون اول تو سنجش میومد چون سنجش براش تقسیم بندی آموزش پرورش مهم نیست
    به همین خاطر مدرسه ما از بهمن تو سنجش شرکت کرد.
    توی مهر که پیک سنجش میاد بگیرید و منابع آزموناش رو از همون اول مشخص کنید تا طبق اون پیش برید.
    اگر بتونید توی تابستون تمام دروس پایه رو با تست بزنید(مخصوصا برای شما که ریاضی هستید)میتونه خیلی به نفعتون باشه ولی بازم رقابت توی ریاضی خیلی سخته به خاطر وجود مدارس تیز هوشان و نمونه ی مختلف که فقط دانش اموزای تاپ ریاضی دارن.

ما ميتونيم
    حالا ميبينيد هممون قبول ميشيم

تلاشمونو ميکنيم در حد امکانات خودمون

توکل به خدا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •