بیشتر دوستان هم فکر کنم به این خاطر از برد ترکیه ناراحتن!!![]()
بیشتر دوستان هم فکر کنم به این خاطر از برد ترکیه ناراحتن!!![]()
آخه مگه مجبورید پست اسپم بدید
ترکیه فوتبال رو با پا بازی نمیکنه
ترکیه با غیرتش فوتبال بازی میکنه
تو کل دنیا همچنین بازیکنایی پیدا نمیکنید
اقا بازی دیشب یه خورده مشکوک میزد . مخصوصا گل دوم و سوم که من فکر میکنم تبانی تو کار بوده
شاید مسخره کنید ؛اما یکی از دلایلی که من با برد ترکبه حال نکردم اینه که چک یک کشور با فرهنگه و یک مربی جاافتاده داره + اینکه کشور جمهوری چک از نظر فرهنگی-اجتماعی خیلی بالاتره.بابا چک تو قلب اروپاست نا سلا متی و از روشن فکر ترین مردمان اروپاو دنیا به شمار میان.
البته ربطی به فوتبال نداره این حرفا وگرنه که امریکای جنوبی با اون وضعشون بهترین فوتبال رو دارند.
بازي 2-0 شد به نفع چك بود بعد توپ رفت اونور منتظر بودم تركيه گل بزنه تا نظرسنجيم درست در بياد
توپ رفت تو گل اما بازي چي شد بازم تركيه گل زد و بازي رو مساوي كرد و بعد هم گل سوم ديگه فحش بود كه نثار پيتر چك ميكردم خاكبرسش كنم
سلام.
خداییش ترکیه با غیرتش بازی کرد!!!!
ترکوند......
و دیگر همین.
کسانی که می گن شانسی برده برن نیمه ی دوم رو نگاه کنن ببینن بازی یعنی چی.چک رو تو10 - 15 دقیقه ی اول نذاشت از میدانش بیاد بیرون.(همونطور که یکی از دوستان گفت)
به نظر من یکی از بهترین و عجیب ترین بازیهای یوفا بود.
گل نیهات هم ( گل آخر) هم به نظر من خیلی زیبا بود.
من با شما موافقم.اين ديگه از اون حرفاست!يعني چي؟اين همه دارن ميان از تيما طرفداري ميكنن اشكالي نداره ولي اين چون تركيه است نبايد طرفداري كنن!!
بله.ما ترکها تو ایران خیلی از ترکیه خوشمون میاد.به اندازه ی ایران و حتی بیشتر.در ضمن بعضی ها تو این تاپیک همچین از ترکیه طرفداری می کنه که انگار تیم ملی کشورشونه
ما از ترک بودنمون بیشتر از ایرانی بودنمون افتخار می کنیم.
موافقم.اتفاقا من خوشحالم چون هرچي تركيه بيشتر پيشرفت كنه بي عرضه گي خيلي ها بيشتر ثابت ميشه.
میشه بگید کجا؟؟؟اقا بازی دیشب یه خورده مشکوک میزد . مخصوصا گل دوم و سوم که من فکر میکنم تبانی تو کار بوده
اینو دیگه شدیدا هستم.آخه مگه مجبورید پست اسپم بدید
تو کل دنیا همچنین بازیکنایی پیدا نمیکنید![]()
یاشاسین ترکیا
گرچک شامپیون
------------------
وقتی چک گل دوم روز زد خود فردوسی پور گفت : کاملا" برخلاف میل بازی چک به قول رسید ، ترکیه 70 درصد از کل بازی رو تو اختیار داشت بعد بگید شانسی برد ، 100 در 100 شانس هم بوده اما شما فکر کن الان افغانستان بره جلوی برزیل بازی کنه بعد شانسی ببره ... اصلا" امکان نداره اگه افغانستان پر شانس ترین تیم دنیا هم باشه نمی تونه ...
به هر حال حلالشون این برد شیرین ، حقشونه ، تلاش کردن و بردند ....
دیشب وقتی گل سوم رو زدند یه فریادی کشیدیم که نگو و نپرس ، 1 سیلی خوف هم خوردم ولی کاش 100 بخورم ولی ترکیه ببره ...
-----------------
اگه کرواسی رو هم ببرن عالم می شود بسی ...
به امید برد کرواسی و حضور در نیمه نهایی ...
Turkiye , sana iftihar ediyorüz
![]()
تایید میشه شدیـــــــــــــــدا
بحث رو سیاسی نکنید
این حرفا رو هم ولش کنید فقط به این توجه کنید که»
تو کل دنیا همچنین بازیکنایی پیدا نمیکنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)