تلفن همراهی مجهز به دوربین حرفه ای 1/8 مگاپیکسلی با لنز سایبر شات عرضه می شود.
به گزارش مهر، این تلفن همراه جدید که C905 نام دارد مجهز به یک دوربین 1/8 مگاپیکسلی با لنز سایبر شات دوربینهای حرفه ای است.
از ویژگیهای منحصر به فرد این تلفن همراه با دوربین 1/8 مگاپیکسلی می توان به فوکوس اتوماتیک، فلاش گزنون، عملکرد کنتراست هوشمند، تثبیت کننده تصویر، سرعت سنج، حالت ویدیو، خروجی تلویزیون، "جی پی اس" یکپارچه و یک صفحه نمایشگر بزرگ "تی اف تی" 4/2 اینچی با وضوح تصویر QVGA اشاره کرد.
براساس گزارش کاتاوب، همچنین تلفن همراه C905 سونی اریکسون مجهز به اتصال USB 2.0، بلوتوث 2، اتصال بی سیم "وای- فای" با حمایت DLNA است و می تواند از طریق برنامه Exchange ActiveSync با فناوری DLNA (ائتلاف شبکه های زندگی دیجیتال) منطبق شود.
ابعاد این تلفن همراه 104 در 49 در 18 میلیمتر بوده و وزن آن 136 گرم است.
باتری لیتیومی این محصول به مدت 360 ساعت در حالت "آماده به کار" و 4 ساعت در حالت مکالمه از راه اتصال UMTS شارژ می ماند و تا 380 ساعت در حالت "آماده به کار" و 9 ساعت در حالت مکالمه از راه اتصال GSM به کار خود ادامه می دهد.
این محصول جدید سونی اریکسون از سه ماهه چهارم سال 2008 در رنگهای مسی، طلایی، نقره ای یخچالی و سیاه تیره عرضه می شود.
کارت حافظه این تلفن همراه از نوع Memory Stick Micro M2 با گنجایش دو گیگابایت است.
3تا عکس لایو تازه منتشر شده از این برادر. گفتم بذارم خالی از لطف نیست
گوشی خوشکلیه لامصب. در انتظارش می مانیم
------
بچه ها کسی نمیدونه این دکمه که دایرست پایین گوشی چیه؟ کنار سمت راست
Last edited by SAEED_BARCELONA; 15-06-2008 at 23:55.
اين كه تابلوهبچه ها کسی نمیدونه این دکمه که دایرست پایین گوشی چیه؟ کنار سمت راست
به ترتيب از بالا به پايين:
كليد هاي كم و زياد
كليد پلي بك(play back) هموني كه روي دوربين هاي سونيه
كليد تنظيم مود(mode) تغيير عملكرد گوشي از دو حالت فيلم برداري يه عكاسي
و كليد آخر هم كليديه كه با هاش عكس يا فيلم مي گيريم ديگه.
خداییش عجب موبایلیه . انشاا.. گوشیه بعدی من خواهد بود !!!!
این هم یه ویدئو از گوشی :
:ُSony Ericsson C905 Demo Tour
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی بچه ها تو این ویدئو دوربین رو 8.0 مگاپیکسل نشون میده نه 8.1 ؟؟؟؟؟؟
Last edited by hosiyar; 16-06-2008 at 11:35.
یه طوری گفتی تابلوه گفتم حالا یه ریویوو میذاری از گوشی!اين كه تابلوه
دکمه سومیه باهاش عکس و فیلم میگیرن. آخریه منظورم بود.
قطرش 18 میلیمتره!یکم گوشی کلفت نیست؟!
علی یه گوشی کلفت میون هزاران گوشی کلفت به چشم نمیاداومدی نسازی ها ! چرا پی 990 خودتون رو مثال نمیزنین ؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)