سلام
پس سبکش ادونچر
چون میگید مثل بلک میرور
اینجور بازی ها فارسی شدش خیلی بیشتر مزه میده
فارسیش اومده؟
سلام
پس سبکش ادونچر
چون میگید مثل بلک میرور
اینجور بازی ها فارسی شدش خیلی بیشتر مزه میده
فارسیش اومده؟
سلام
همين الان بازي رو تموم كردم خيلي حيف شد كه تموم شد من فكر ميكنم ميشد آخرش رو بهتر تموم كنند ما اين همه راه رو رفتيم با اون همه معما كه دراكولا راحت بره كنار ؟ در هر حال بازي قشنگي بود از بچه هايي كه كمك كردند ممنونم
Last edited by rama666; 03-08-2008 at 19:55.
آره دقیقا سبکش ادونچره
و همه عناصر بلک میرور تو این هم بود ولی گرافیک فوق العاده بالاتر!!
فارسیش نمی دونم فکر نکنم از اومدن خود بازی خیلی نمیگذره بلک میرور هم من فارسی بازی نکردم.
خدا زیاد کنه اینجور بازیها رو!!
فقط توی نقدش که خوندم و خودمم یه جورایی موافقم این معماهاش یه ذره خیلی بی سروته که نمیشه گفت همچین خیلی ابتکاری شده بود و با توجه به زیبایی روال بازیش آدم حوصلش نمیشد بشینه معما حل کنه. من که همه رو از روی walkthrough ش رفتم ببینم بعدش چی میشه!. مثلا یه معما رمز آخرش رو گفته بود می زدم خلاص! اصلا وقت نمیذاشتم ببینم چی چی میخواد!
![]()
در صورتی که بلک میرور رو همه رو خودم حل کردم فقط یه دونه خیلی سخته که همون پازل صور فلکی بود رو نگاه کردم.
خلاصه که خیلی قشنگ بود بازیش به طرفداران سبک ادونچر بدون اکشن (اویل مثلا اکشن اونچر با هم بود) شدیدا توصیه ش می کنم.![]()
این بلک میرور که شما می گی خیلی قدیمیه ؟ منظورم اینه که میشه تو بازار گیرش اورد ؟
در ضمن اگه قرار باشه تقلب کنی که دیگه بازی نکردی ، وقت تلف کردی !
بلک میرور هم قشنگه ولی به نظر من سایبریا از اون بهتر بود...
واسه من با تور سیاه هر کاری میکنم پشه هارو جمع نمیکنه..
توروخدا کمکم کنید![]()
دوست عزیز کافیه از لیست وسایلت اون توری رو انتخاب کنی و بعد روی اون مگسها کلیک کن..به همین سادگی..بعدش طوری حاوی مگسها رو با یه تنگ شیشه ای ترکیب کن..![]()
بلک میرور مال حدودا سه سال پیشه. فکر کنم بشه هنوز پیداش کرد.
بعد هم اگه به نقد بازی دراکولا توجه کرده باشی خودش هم نوشته بود که بیشتر معماهاش واقعا روال منطقی نداشتن. یعنی مثالی که زده بود نوشته بود مثل این که بازی رو بذارن جلوت بگن بازی کن وسایلش برات ناشناسن.
اتفاقا به نظر من وقت گذاشتن سر تک تک معماهاش وقت تلف کردنه چون واقعا نه قوه خلاقیت آدم رو تقویت میکرد بیشترش نه چیزی. اگه بلک میرور رو بازی کنی و مقایسه کنی متوجه میشی چی میگم. معماهای اون واقعا زیبا، خلاقانه و منطقی بودن به طوری که وقتی ردش می کردی کلی حس میکردی چیزی بهت اضافه شده.
اصلا توی بلک میرور دلت نمیاد از واک ترو استفاده کنی ولی دراکولا واقعا راهی برات نمیذاره غیر از این
راستی داستان دراکولا رو هم قشنگ درآورده بودن به خصوص شخصیتهاش. یه مخلوطی بود از فیلم دراکولای برام استوکر-ون هلسینگ. باز دوستایی که دو تا فیلم رو دیدن متوجه میشن. مثلا شخصیت اون گور کنه یا خود ون هلسینگ و ...
داستانش هم تقریبا همون برام استوکر بود ولی این که چرا دراکولا دراکولا شد رو هم بهتر تغییر داده بودن. نمی گم بی مزه نشه.
ولی گرافیک این بازی شاهکار بود واقعا!!!!!! شاهکار!!!!!!!!1![]()
راستی میگم دراکولا که راحت نرفت کنار اگه دقت کنی آخرش ...
دوستایی که نمی خوان بی مزه بشه نخونن خط بالایی رو...
منم وقتی می خوام اینکارو کنم به جای شکل دست شکل دوتا پا میاد.
به نظر شما اشکال از کجاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)