ببخشید من ارتباطش رو با حرف خودم متوجه نشدم.
ببخشید من ارتباطش رو با حرف خودم متوجه نشدم.
حالا بسه شما ها دیگه نمیخواد بحث اونا رو ادامه بدید
خوشم اومد 244 نفر تو نظرسنجی این بازی بی نصیب از امتیاز موندن !
عکسای بازی امشب هم رفته روی سایت ...
حتما ببینید ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولا به طرفدارهای تیم رغیبم(رغیب المان)تبریک میگم
بازی قشنگی بود.من نمیدونم نیستلروی دیگه چی میخواست تا گل بزنه.سر دقایق اخر و اون تک به تک خیلی حرص خوردم
اما در مجموع در روزی که بازی خوبی کرد و توپهاش هم داخل دروازه نشست بد جوری ایتالیای بدبخت رو زمین گیر کرد
گل اول هم تابلو افساید بود.من نمیدونم این مرادی چی بلغور میکرد!!!قشنگ یکی 2 متر تو افساید بود.حتی خودش هم باورش نمیشد گلش قبول قرار گرفته باشه!
---------
یه چیزی هم درباره ی صدر بگم با دوستان موافقم.فکر نکنید طرفدار ایتالیا بوده نه این کلا همین جوریه هیچی حالیش نیست.اینکه کدوم از دست اندکاران برنامه از این یارو خوششون میاد و هی دعوتش میکنن من نمیدونم!!!جلالی چه خوشگل داشت توضیح میداد.میاد پارازیت میاندازه وسط حرفهاش!!
واسه اون دوستمون هم که طرفداریش رو کرد همین رو بگم که کسی که خودش کار خودش رو نفی میکنه من یکی اصلا قبولش ندارم
اولش خودش همش از تاریخ و جغرافیا و هواشناسی و....صحبت میکنه!!بعد که جلالی گفت:ما امدیم ببینیم بعد این 8 سال چه اتفاقات جدیدی میبینیم که در این بازی دیدیم..واسه اینکه فقط مثلا جلالی رو ضایع کنه میگه:به نظر من البته ما نیومدیم از تاریخ بگیم!ما امدیم فقط درباره ی این بازی حرف بزینم
بابا یکی این صدر رو از برنامه بندازه بیرون.وقتی اون حرف میزنه من صدای تلویزیون رو دیگه قطع میکنم!!!
هرکی دیگه به جز بوفون تو دروازه ایتالیا بود الان 0-5 بازی تموم شده بود
تبریک میگم مارو بردین
عالی بازی کردین من که دوست دارم اگه ایتالیا قهرمان نشد هلند بشه چون خیلی تیم خوبیه هر چی باشه از این آلمان و اسپانیا بهتره مخصوصا آلمان زنده باد هلند وایتالیا (البته اول ایتالیا بعد هلند)
مثل اینکه من دیر رسیدم . دیشب از خوشحالی تا صبح نخوابیدم . جدا از سه گل انصافا خیلی قشنگ بازی کردن. دمشوووون گرم . فرانسه و رومانیم که اسکل تشریف دارن
سلام من دير رسيدم اينترنتم خذاب بود ديشب چه حالي كردم ؟؟؟؟؟؟؟؟/ خفن
ميگم چرا هانتلار رو بازي نداد
همه عالي بازي كردن ولي فكر نميكردم اين كويت خوب بازي كنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
تركيب خفني بود ولي هايتينگا ميتونست از اول باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)