انصافا" ما به جز عادل و مزدک گزارشگر خوب نداریم پس باید به این گزارش گر ها ی جوون هم فرصت داد!
.................................................. .
آلمان انشاء الله قهرمان میشه
انصافا" ما به جز عادل و مزدک گزارشگر خوب نداریم پس باید به این گزارش گر ها ی جوون هم فرصت داد!
.................................................. .
آلمان انشاء الله قهرمان میشه
عزیز من مگه جام ملتها جای پرورش و امتحان گزارشگریه؟ تا کی رو اعصابمون باید برن؟
بزنین رو zdf , ard نگاه کنین .
نه بابا.من بازی اول از 2تا شبکه همزمان میدیدم حداکثر اختلافشون 6ثانیه بودش
سلام به بروبکس طرفداران المان!!!با احترام به طرفداران المان
از طرفداران پرتغال به المانیها گوش زد میشه که یا حذف بشین یا انصراف بدین چون بدجور مقابل پرتغال تحقیر خواهند شد المانیها هه هه هه
البته شوخی کردم جدال المان و پرتغال خیلی میتونی زیبایی داشته باشهناراحت نشین امیدوارم صعود کنین
ولی دیگه باختین چرا دق دلیهاتون را سر گزارشگرهای بی چاره در می اورین
با اينکه ديروز باخت،اما هنوز اميد به قهرمانی آلمان دارم.
به اميد قهرمانی آلمان و زنده شدن دباره خاطرات سال 96.
باخت 3 بر 1 رو به آلمان تو جام جهانی نکنه فراموش کردین!!!!!سلام به بروبکس طرفداران المان!!!با احترام به طرفداران المان
از طرفداران پرتغال به المانیها گوش زد میشه که یا حذف بشین یا انصراف بدین چون بدجور مقابل پرتغال تحقیر خواهند شد المانیها هه هه هه
البته شوخی کردم جدال المان و پرتغال خیلی میتونی زیبایی داشته باشهناراحت نشین امیدوارم صعود کنین
ولی دیگه باختین چرا دق دلیهاتون را سر گزارشگرهای بی چاره در می اورین
من که میگم بچه ها مغرور شده بودن و شاید این باخت تلنگری بهشون بود....
چون اونجور که با لهستان بازی کردن و اینجور با کرواسی بازی کردن جای بحث داره!!!
به عنوان تیم اول میایم بالا مطمئنم و اگرم نشد باکی نیست چون پرتغال تیمی نیست که بخواد جلوی طوفان آلمان رو بگیره...
و نباید از اشتباه لمن تو گل دوم گذشت واقعا خیلی ناشیگری کرد ازش اصلا توقع این جور سوتی رو نداشتم...
ولی لوکاس رو عشقع اگه همیجوری پیش بره آقای گل هستش..
نمی دونم ولی آلمان همیشه جلوی کرواسی اونجور که باید بازی نمی کنه.انگار که سیستم بازی کرواسی آلمان رو بهم میریزه.
البته من خودم طرف آلمانم.
Last edited by techno; 13-06-2008 at 22:29.
az olampike pekan to iran che khabar?
شما چي ؟
يعني شما برتر نمي دونيد؟
نكنه شما جزو اون عده ائي هستي كه معتقدن ما بهترين تما شاگران را داريم.همانهائي كه چشم سرباز كور مي كنند،ركيك ترين دشنامهارا مثل نقل و نبات حواله هم مي كنند ،صندلي ورزشگاه را وحشيانه مي شكنند و در بازگشت به خانه هم براي خنده اتوبوسها را تكه تكه كرده،مي خورند!
ياشايد فرهنگ رانندگي ما را ديدي و احساس مي كني از آلمانها برتريم!
آهان فهميدم يادم نبود اوضاع اقتصاديمان را ديدي وبهت برخورد.شايد هم وضع درخشان بهداشت شايد هم محيط زيست
راستي ساعت 9 زباله هات يادت نره ...
شايد هم جرو آنهائي هستي كه در خواب تمدن 2500 ساله خوابيده اند و افتخار مي كني كه كوروش از 29 كشور باج مي گرفته؟
بگذريم كه الان ما به 290 كشور باج مي دهيم.
داشتم داشتم حساب نيست،دارم دارم حساب است.
چشماتو باز كن عزيزم و ببين
اگر اين تعصب كه سر چشمه تمام بدبختيمان است كنار بگذاري مي فهمي كه در حال حاضر ما از خيلي از نژادها پايين تريم (البته نه از نژاد جيبوتي) چه برسد به ژرمن ها
متاسفانه واقعيت اين است مي خواهي بپذير يا تكفير كن،كفن بپوش،شعار بده و در باتلاق تعصبت بيشتر دست وپا بزن و فرو رو
باميد روزي كه مشك ببويد نه كه عطار بگويد.
دیشب عجب بازی کرد هلند!!!
ایتالیا رو در هم کوبید
این هلند خیلی خطرناک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)