مشکل من یادتون رفت ! ایا میشه فارسی نصب کرد که حداقل sms فارسی میاد بشه خوند
بعد گوشی بدون گارانتی با گارانتی فقط فرقش تو گارانتیش همین و همش کره ای هست
مشکل من یادتون رفت ! ایا میشه فارسی نصب کرد که حداقل sms فارسی میاد بشه خوند
بعد گوشی بدون گارانتی با گارانتی فقط فرقش تو گارانتیش همین و همش کره ای هست
سلام
میتونید برید فارسی ساز نصب کنید،چون گوشیای دیگه همین مدل فارسی هستن اینم میشه باید فارسی ساز نصب کنی،البته باید ببری پیش کسی که کارش خوب باشه.
عزيزم، من هركاري كه فكر كني براي گوشي انجام دادم كه كمترين ميزان باتري را مصرف كند حتي روشنايي صفحه نمايش را هم روي صفر درصد گذاشتم!!! نسبت به دو گوشي قيبليم خيلي كمتر بشارژ نگه ميداره، البت تقصيري هم نداره، صفحه لمسي 3اينچ و من هم كه sms باز، ولي دوست داشتم يك هفته شارژ نگه ميداشت!!!![]()
به نظر من تكنولوژي گوشيهاي ال جي كم كم داره هم سطح نوكيا ميشه و چون قيمتش خيلي مناسبتره داره بازارو از نوكيا مي گيره.فقط ضعفش توي باتريش.مثلا گوشي نوكيا 5800 با 3.2 اينچ صفحه نمايش 8.45 زمان مكالمش.
علي جان من در دوران تحصيلم روي باتري هاي ليتيومي كار كردم؛ اين ضعف گوشي هاي ال-جي از دو جهت قابل بررسي ست:
1- از لحاظ سخت افزاري (نحوه اتصالات اجزا به مدار چاپي و جنس مواد بكار رفته در كيت اصلي گوشي)
يا
2- ضعف در توليد باتري و كاربرد مواد نامرغوب در كاتدهاي باتري هاي ليتيومي
درضمن يك نكته هم بايد دوستان درنظر بگيرند: ميزان عدد نوشته شده روي باتري دليل بر ميزان نيروي توليد شده نيست به اين معني كه اگر دو باتري كه 1000mAh هستند از دو گوشي متفاوت را روي تست قرار دهيم، به احتمال 90% مدت دشارژ كامل آنها متفاوت است (اين عدد فقط نشان دهنده اين موضوعه كه باتري در يك زمان خاص چقدر ميتونه با رنج ثابتي آمپراژ توليد كنه و دليل نميشه كه دوباتري با نرخ آمپراژ توليد ثابت داراي ظرفيت هاي يكساني از لحاظ ذخيره انرژي باشند......)
اميدوارم تونسته باشم منظور خودمو كامل بيان كنم....![]()
به نظر منم تنها راهش نصب فارسي ساز.
ببخشید میخوام بازی بگیرم جاوا اندازه صفحه باید چی باشه؟
راستی MArk نداره این گوشی میشه کاریش کرد؟؟؟
اندازه صفحه KC550 برابر 320*240 پیکسله....
منظورتون از Mark چیه؟ من متوجه نشدم....
Markall مثلا 10 تا چیز رو با هم برای یکی بفرستی
با عرض شرمندگی من ویوتی دارم, در ویوتی داره ولی kc550 را نمیدونم....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)