من هم 100% طرفدار گوشی های کیبور دار هستم ، اصلا به کیبورد مجازی راضی نیستم . تایپ رو سخت می کنه .
من هم 100% طرفدار گوشی های کیبور دار هستم ، اصلا به کیبورد مجازی راضی نیستم . تایپ رو سخت می کنه .
درسته. اما کیبورد گوشی هایی مثل این که باید باز وبسته بشن رو دوست ندارم.
چون زیاد اس ام اس میدم اگه تند تند باز و بسته بشه بعد 6-7 ماه مستهلک میشه و مکانیزمشو ار دست میده.
X1 هم همین وضعیتو داره...
همون امنیا رو عشقه ....![]()
خیر ، باز هم با احترام به نظر شما کیبورد گوشی در چنین سطح به هیچ وجه مشکلی پیدا نخواهد کرد . بنده به شخصه بررسی این گوشی رو ترجمه کردم و در سطح اینترنت موجود هست . کیبورد این گوشی فقط در موقع لازم خارج میشه و طراحی بسیار مناسبی داره و شاید بشه گفت در این رده بهترین هست .
شاید هم من اشتباه کنم. چون تا حالا کار نکردم.
جایی هست که بشه برم و گوشی رو تست کنم؟؟؟
شاید نظرم عوض بشه.
می تونم بگم آخرشه
لازم به تست کردن نیست من می تونم به شما اطمینان بدم که خیلی روان است به طوریکه با اشاره انگشت می شود کیبورد را بستنوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن از نظر کلفتی هم که عین n95 است یعنی بر خلاف تصور که دارای کیبورد است و باید کلفت باشد![]()
آره می دونم ، واسه همین هم احتمالا گوشی بعدی من خواهد بود ، شاید هم X1 ، حالا باید دید ولی احتمالا PRO .می تونم بگم آخرشه
تایپ بصورت On-Screen همیشه لذت بخش و راحت نیست ، فرضا زمانی که تویه ماشین هستین و یا در حال حرکت ، با کیبور شما بعد مدتی جای دکمه ها رو حفظ میشید و حتی چشم بسته هم می تونید تایپ کنید .
اگر تایپ شما در کامپیوتر خوب باشه در اینم خوب خواهد بود چون جای دگمه ها هیچ تغییری نکرده است
دقیقا همینه چون هر دوتا Qwerty هستن و تایپ برای ما هایی که اکثرا با کامپیوتر کار می کنیم بسیار راحت هست .اگر تایپ شما در کامپیوتر خوب باشه در اینم خوب خواهد بود چون جای دگمه ها هیچ تغییری نکرده است
=====
تنها سوالی که من از خدمت دوستان در مورد این گوشی دارم اینه که برای تاچ ، طبق عکس ها و فیلم هایی که دیدم صفحه کاملا سفت هست چون شیشه ای هست ( اشتباه می کنم اصلاح کنید ) بنابراین وقتی صفحه رو لمس می کنیم فرورفتگی در صفحه ( مثل P1 ) ایجاد نمیشه ، آیا بطور دقیق اینگونه هست ؟ به نظر من اگه اینطوری باشه لذت تاچ رو تا حدودی از بین می بره !
نه این جوری نیست البته وقتی برچسب آکبندی را در بیارید
چون هم این برچسب آکبندی مات است و هم یکمی دارای ضخامت بوده و نرم نیست
سلام ببخشید در خواستمو اینجا مطرح میکنم من تازگی گوشی htc p3470 خریدم اما فروم این گوشی نیست لطفا کسایی که این گوشیو دارن یک فروم بزنند تا ما هم استفاده کنیم با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)