تریلر جدید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تریلر جدید :
اینو ببنید و بخونید خیلی جالبه .
پس با این حساب فکر کنم رم رو باید به 4 گیگ ارتفا بدیم!!!
ولی بنظرم اگه بخوای از گرافیک های به بالا استفاده کنی !!! با مدیوم یا لو فکر نکنم لازم باشه !![]()
خوب low یا مدیوم هم شد گرافیک؟!؟!توی این حالتها بازی نکنم بهتره تا اینکه بازی کنم!!!
هنوز بازی در مرحله ی Pre Alpha بسر میبره....ممکنه بتونن طوری بسازن که فشار کمتری به سیستم بیاد ولی کارایی بیشتر بشه نسبت به شماره اول...
تصاویر جدید از محیط بازی
--------------------------
![]()
![]()
![]()
(مشاهده ی سایز کامل___از راست به چپ)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب دوستان چیزی بیشتر از 8 روز به انتشار این بازی زیبا نمونده فقط امیدوارم مثل دفعه ی قبل در مورد سخت افزار زیاد اذیت نکنه!
قبلي كه داستانش خيلي جالب نبود اين چه جويه؟ اصلا در مورد چيه ؟ بازم همون موجودات فضايي؟![]()
خیلی عالی شده جلوه های انفجار بهتر شده از قبل من دموهاش را دیدم واقعا سینمایی تر شده تنوع در اسلحه ها واقعا خوب هستش فقط ای کاش قابلیت های نانو سوئیت در بازی بیشتر بشه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)