تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 9 اولاول ... 23456789 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 89

نام تاپيک: ساختن قفل رايگان ايراني

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

منم يك قفل شبيه قفل هاي نلفني نوشتم . ببينيد چطوريه ؟!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال کاپتان هادی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کرمان

10 رمز گذاری

ممنون از آقا مهدی که مثل اینکه از همه جدی تر داره کار رو دنبال میکنه
    اگر درباره اش توضیح میدادی بسیار عالی بود که هر قسمت چیه و اعدادش چه جوری بدست اومدن با چی نوشتی و حالا هرچی که لازم میدونی
    مسئله بعد این آدرسی که در زیر اومده آدرس یک قفل که ادعا میکنه خیلی قویه من الان دارم دانلودش میکنم 10 مگا بایته برا همین آدرسی که برای خودم فرستاده بود رو گذاشتم کرک مرک هم نداره من ندیدم
    فعلا در دسترس نیستپ))(
    آدرسهای زیر برای سه تا برنامه است که سورسهای مختلف encryption رو تویه زبانهای مختلف در اختیار می گذاره من الان دانلود کردم ولی هنوز وقت نکردم استفاده کنم حجمشون کمه دانلود کنید و نظر بدید ممنون
    Last edited by hadikhobe; 29-12-2005 at 16:17.

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

با تشكر از لطف آقاهادي !
    اين برنامه را من با vb نوشتم . كدهايي كه استفاده كردم همون كدهايي بود كه تو تاپيك بدست آوردن سريال هارد مطرح كرده بودم . حالا شما مي خواهيد دو تا كد كه مشاهده كرديد را برام بفرست تا من كد فعال سازي هم بهت بدم ببين برنامه كار مي ده يا نه . البته بگم كه من از vb هيچي بلد نيستم . ولي با اطلاعات اندكي كه قبلا داشتم اين برنامه را نوشتم كه مي دونم خيلي هم ضعيفه .
    به نظر من شما از همه فعال تر هستيد !

آخر فروم باز تکنیک برتر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

با سلام از جلسه چه خبر شد مثل اینکه دوستان کا رو اصلا جدی نگرفتن عزیزم با دادن کد و ... که کار ما حل نمی شه عزیزان یک جلسه واقعی تشکیل بدیم ببینیم می توانیم کار را به نحو عالی پیش ببریم
    ببخشیدا یک وقت به کسی بر نخوره دوستانه می گم یکی آن ور دنیا است من این ور دنیا یکی می گه لنگش کن بابا تا همدیگر را به طور کامل نشناسیم نمی توانیم یه ساعت هم درست کنیم . اگر بخواهد همینطوری الکی الکی سورس بفرستیم نمی شه جانم اینطوری کار الکی پیش می رود و برخی از دوستان دیگر بدانند ما به وسیله چه چیز های برنامه ساخته ایم خوب 1 ثانیه ای کد لو می ره قفل مایکروسافت رو یک روزه باز کردن حاللا ما که یک گروه کوچک هنوز قطعی نشده هستیم می خواهیم....
    دوستان اگر اینجوری پیش بره وقت الکی هدر کردن است . کسانی که موافق هستند. فردا ساعت 2شب که خلوت هم هست نام
    روم را می گویم همه در آنجا به کاهای هم رسیدگی کنید.
    اصلا باید بدانیم که ساخت نرم افزار را بر عهده دارد که ما سورسو.. برایش بفرستیم . مثالا من می خواهم به وسیله یک نرم افزار فایل ها را به اشتراک بگزاریم.
    ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کرمان

10 سلام به همه

سلام به همه دوستان گروه شرمنده كه چندوقت نبودم و هيچكس هم يادي از ما نكرد كه زنده ايم يا مرده خلاصه كار اينكه ebilove عزیز با مشورت با خود من یک قراری رو تنظیم کردند ولی من نتونستم بیام بنده خدا هم اومده بود توی کافی نت کلی شرمنده شدیم حالا هم احتمالا یک کم دلخوره که امیدوارم زود فراموش کنه ولی ما تونستیم در یک موقعیت خیلی استثنائی تکنیک برتر رو در اینترنت گیر بیاریم و کارا رو یک جوری تنظیم کنیم البته تا رسیدن به هدف خیلی راهه
    بّهرحال من خیلی از ebilove معذرت میخوام که آنروز آونجوری شد و امیدوارم منو ببخشه و به گروه برگرده
    و اگر کسی یک چیزی میتونه بنویسه که هر جند دقیقه بیاد وسیستم رو چک کنه که مثلا فلان فایل هست یا نه یا فلان قسمت رو ی سی دی هست یا نه برام پیغام خصوصی بزاره

داره خودمونی میشه mohsenshahab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام ببخشید که بی اجازه پریدم وسط بحث
    برای اینکه یکی بخواد یه نرم افزارقفل گذار بدردبخور بسازه مث همین نرم افزار هایی که قفل میگذاره
    جه زبان برنامه نویسی باید بلد باشیم ایا vbکافیه
    لطفا یکی راهنمایی کنه

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کرمان

10

نقل قول نوشته شده توسط mohsenshahab
    سلام ببخشید که بی اجازه پریدم وسط بحث
    برای اینکه یکی بخواد یه نرم افزارقفل گذار بدردبخور بسازه مث همین نرم افزار هایی که قفل میگذاره
    جه زبان برنامه نویسی باید بلد باشیم ایا vbکافیه
    لطفا یکی راهنمایی کنه
    خوبه خودتون مي گيد بيهوا اومديد ميتونستيد پيغام بفرسيتد
    اما حالا كه صحبتش شد بگم كه برنامه قفل بايد از همه چي محكمتر باشه و فكر مي كنم زبان c از همه بهتره تا نظر اساتيد چي باشه

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کرمان

14 شروع دوباره

سلام به همه
    من تصميم داشتم كه در اين تاپيك كار ساختن قفل رو دنبال كنيم اما خيلي از دوستان نتونستن همكاري كنن و تقريبا گروه داره از هم م مي‌پاشه البته اين كي واقعيت كه ايرانيها نمي تنن كار دسته جمعي انجام بدن و هميشه هم اول كار خوبه ولي اخراش خراب مي شه من از دوستاني كه مايلند در نوشتن اين قفل همكاري كنند چون يك تعدادي از افراد گروه ديگه تويه فروم نمي‌يان بعضي ها هم دسترسي شون محدود شده بخاطر اشتباهاتشون ولي اگر كساني هستند كه هنوز هم مايلند همكاري كنند بيان و به من پيغام بدن من تا روز شنبه ليست نهائي رو اينجا مي زنم و ان شاء الله پروژه شروع مي شه اگر هيچ كس همكمك نكنه تنها ني نويسم و اينجا رويه حرفم با برنامه نويسهايه سايته

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

هادی جان سلام
    منم میگم بهتره که زودتر شروع کنین
    من زیاد برنامه نویسی وارد نیستم
    ولی هر کمکی که مربوط به قفل میشه و از دست من بر می آد بگین تا انجام بدم
    یا علی

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

با عرض سلام دوباره به دوستان
    من امروز يه كامپوننت توي سايت ايران ويج ديد . جالب بود . نوشته بود : محافظت از برنامه شما . من باهاش يه برنامه درست كردم و براتون گذاشتم . هدف هم اين هست كه اين حالت غير فعال از اين تاپيك خارج بشه .
    راهنماي فايل ocx توي خودش هست .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •