منم يك قفل شبيه قفل هاي نلفني نوشتم . ببينيد چطوريه ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم يك قفل شبيه قفل هاي نلفني نوشتم . ببينيد چطوريه ؟!
ممنون از آقا مهدی که مثل اینکه از همه جدی تر داره کار رو دنبال میکنه
اگر درباره اش توضیح میدادی بسیار عالی بود که هر قسمت چیه و اعدادش چه جوری بدست اومدن با چی نوشتی و حالا هرچی که لازم میدونی
مسئله بعد این آدرسی که در زیر اومده آدرس یک قفل که ادعا میکنه خیلی قویه من الان دارم دانلودش میکنم 10 مگا بایته برا همین آدرسی که برای خودم فرستاده بود رو گذاشتم کرک مرک هم نداره من ندیدم
فعلا در دسترس نیستپ))(
آدرسهای زیر برای سه تا برنامه است که سورسهای مختلف encryption رو تویه زبانهای مختلف در اختیار می گذاره من الان دانلود کردم ولی هنوز وقت نکردم استفاده کنم حجمشون کمه دانلود کنید و نظر بدید ممنون
Last edited by hadikhobe; 29-12-2005 at 16:17.
با تشكر از لطف آقاهادي !
اين برنامه را من با vb نوشتم . كدهايي كه استفاده كردم همون كدهايي بود كه تو تاپيك بدست آوردن سريال هارد مطرح كرده بودم . حالا شما مي خواهيد دو تا كد كه مشاهده كرديد را برام بفرست تا من كد فعال سازي هم بهت بدم ببين برنامه كار مي ده يا نه . البته بگم كه من از vb هيچي بلد نيستم . ولي با اطلاعات اندكي كه قبلا داشتم اين برنامه را نوشتم كه مي دونم خيلي هم ضعيفه .
به نظر من شما از همه فعال تر هستيد !
با سلام از جلسه چه خبر شد مثل اینکه دوستان کا رو اصلا جدی نگرفتن عزیزم با دادن کد و ... که کار ما حل نمی شه عزیزان یک جلسه واقعی تشکیل بدیم ببینیم می توانیم کار را به نحو عالی پیش ببریم
ببخشیدا یک وقت به کسی بر نخوره دوستانه می گم یکی آن ور دنیا است من این ور دنیا یکی می گه لنگش کن بابا تا همدیگر را به طور کامل نشناسیم نمی توانیم یه ساعت هم درست کنیم . اگر بخواهد همینطوری الکی الکی سورس بفرستیم نمی شه جانم اینطوری کار الکی پیش می رود و برخی از دوستان دیگر بدانند ما به وسیله چه چیز های برنامه ساخته ایم خوب 1 ثانیه ای کد لو می ره قفل مایکروسافت رو یک روزه باز کردن حاللا ما که یک گروه کوچک هنوز قطعی نشده هستیم می خواهیم....
دوستان اگر اینجوری پیش بره وقت الکی هدر کردن است . کسانی که موافق هستند. فردا ساعت 2شب که خلوت هم هست نام
روم را می گویم همه در آنجا به کاهای هم رسیدگی کنید.
اصلا باید بدانیم که ساخت نرم افزار را بر عهده دارد که ما سورسو.. برایش بفرستیم . مثالا من می خواهم به وسیله یک نرم افزار فایل ها را به اشتراک بگزاریم.
ممنون
سلام به همه دوستان گروه شرمنده كه چندوقت نبودم و هيچكس هم يادي از ما نكرد كه زنده ايم يا مرده خلاصه كار اينكه ebilove عزیز با مشورت با خود من یک قراری رو تنظیم کردند ولی من نتونستم بیام بنده خدا هم اومده بود توی کافی نت کلی شرمنده شدیم حالا هم احتمالا یک کم دلخوره که امیدوارم زود فراموش کنه ولی ما تونستیم در یک موقعیت خیلی استثنائی تکنیک برتر رو در اینترنت گیر بیاریم و کارا رو یک جوری تنظیم کنیم البته تا رسیدن به هدف خیلی راهه
بّهرحال من خیلی از ebilove معذرت میخوام که آنروز آونجوری شد و امیدوارم منو ببخشه و به گروه برگرده
و اگر کسی یک چیزی میتونه بنویسه که هر جند دقیقه بیاد وسیستم رو چک کنه که مثلا فلان فایل هست یا نه یا فلان قسمت رو ی سی دی هست یا نه برام پیغام خصوصی بزاره
سلام ببخشید که بی اجازه پریدم وسط بحث
برای اینکه یکی بخواد یه نرم افزارقفل گذار بدردبخور بسازه مث همین نرم افزار هایی که قفل میگذاره
جه زبان برنامه نویسی باید بلد باشیم ایا vbکافیه
لطفا یکی راهنمایی کنه
خوبه خودتون مي گيد بيهوا اومديد ميتونستيد پيغام بفرسيتدنوشته شده توسط mohsenshahab
اما حالا كه صحبتش شد بگم كه برنامه قفل بايد از همه چي محكمتر باشه و فكر مي كنم زبان c از همه بهتره تا نظر اساتيد چي باشه
سلام به همه
من تصميم داشتم كه در اين تاپيك كار ساختن قفل رو دنبال كنيم اما خيلي از دوستان نتونستن همكاري كنن و تقريبا گروه داره از هم م ميپاشه البته اين كي واقعيت كه ايرانيها نمي تنن كار دسته جمعي انجام بدن و هميشه هم اول كار خوبه ولي اخراش خراب مي شه من از دوستاني كه مايلند در نوشتن اين قفل همكاري كنند چون يك تعدادي از افراد گروه ديگه تويه فروم نمييان بعضي ها هم دسترسي شون محدود شده بخاطر اشتباهاتشون ولي اگر كساني هستند كه هنوز هم مايلند همكاري كنند بيان و به من پيغام بدن من تا روز شنبه ليست نهائي رو اينجا مي زنم و ان شاء الله پروژه شروع مي شه اگر هيچ كس همكمك نكنه تنها ني نويسم و اينجا رويه حرفم با برنامه نويسهايه سايته
هادی جان سلام
منم میگم بهتره که زودتر شروع کنین
من زیاد برنامه نویسی وارد نیستم
ولی هر کمکی که مربوط به قفل میشه و از دست من بر می آد بگین تا انجام بدم
یا علی
با عرض سلام دوباره به دوستان
من امروز يه كامپوننت توي سايت ايران ويج ديد . جالب بود . نوشته بود : محافظت از برنامه شما . من باهاش يه برنامه درست كردم و براتون گذاشتم . هدف هم اين هست كه اين حالت غير فعال از اين تاپيك خارج بشه .
راهنماي فايل ocx توي خودش هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)