تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 299 اولاول ... 23456789101656106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اول که دوست عزیز لطفا به ps2 توهین نکن شخصا خیلی دوسش دارم و دوم اینکه اصلا ps2 توانایی ساپورت بازیهای نکست رو نداره.....
    سوم هم که دوستان هنوز هیچ چیزی مشخص نیست و فقط باید منتظر بود که این شرکت باز با پی سی بازها اشتی میکنه یا نه.
    فعلا که تمام مشکلات نسخه PC زیر سر همین PS2 نازنین و گرامی هست !!!

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

معلومه چه سیستمی میخواد؟؟؟؟

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

معلومه چه سیستمی میخواد؟؟؟؟
    نه هنوز چیزی معلوم نیست....
    فعلا که تمام مشکلات نسخه Pc زیر سر همین Ps2 نازنین و گرامی هست !!!
    آره منم موافقم ....

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

میگم مسعود جان بدجوری با ساکر در افتادی ها
    ولی خوب خدایشش فیفا تو کنسول بهترینه مثل ساکر تو کامپیوتر....
    اما اگر که ساکر 2008 نسل جدید ساکر باشه و اگه فیفانسل جدید بازیشو روی کامپیوتر هم پورت کنه دیگه ساکر رسمآ باید جمع کنه ولی اگه ساکر نسل بعد بزنه باید منتظر یه رقیب سر سخت واس بازی فیفا باشیم.

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    ahmad08 جان از کجا نتیجه گرفتین که اگه فیفای نسل جدید را روی Pc پورت کنه ساکر باید جمع کنه!!!!
    فیفا نسل بعد هم نمیتونه به ساکر لطمه ای بزنه چون یه چیزی هستند که طرفدارای خودشونو دارن!!!فیفا هم اشکال داره و ساکر هم همینطور !!!
    فیفا 2008 برای این یک بازی فوتبال خوب شد که ساکر کمی ضعیف عمل کرد روی کنسولها!!!وگرنه شاهد برتری ساکر بودیم مانند سالهای قبل!!!البته من فیفای نسل بعد را بازی نکردم تا به صورت قاطع نظر بدم ولی یکی از اشکالهای فیفا طراحی استیل بازیکن هست که به هیچ وجه شبیه خودش نیست حداقل من تو تریلرهای که از بازی دیدم این طور بوده دست بازیکنها شبیه اسمیگل توی ارباب حلقه هاس!!!

پروفشنال swamp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    * TEHRAN *

پيش فرض

دقیقا یادم هست تو یکی از مصاحبه های مسوولین فیفا توسال 2007 برای معرفی فیفا 08 ذکر شده بود که فیفا 08 در نسخه ی current برای کامپیتر عرضه خواهد شد و از سری 09 نسخه ی netx-gen فیفا بر روی کامپیوتر عرضه خواهد شد
    آنها این قول را 2 سال پیش برای کامپیوتر دادند وباید حتما اجرا کنند و گرنه..................

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام
    ahmad08 جان از کجا نتیجه گرفتین که اگه فیفای نسل جدید را روی Pc پورت کنه ساکر باید جمع کنه!!!!
    فیفا نسل بعد هم نمیتونه به ساکر لطمه ای بزنه چون یه چیزی هستند که طرفدارای خودشونو دارن!!!فیفا هم اشکال داره و ساکر هم همینطور !!!
    فیفا 2008 برای این یک بازی فوتبال خوب شد که ساکر کمی ضعیف عمل کرد روی کنسولها!!!وگرنه شاهد برتری ساکر بودیم مانند سالهای قبل!!!البته من فیفای نسل بعد را بازی نکردم تا به صورت قاطع نظر بدم ولی یکی از اشکالهای فیفا طراحی استیل بازیکن هست که به هیچ وجه شبیه خودش نیست حداقل من تو تریلرهای که از بازی دیدم این طور بوده دست بازیکنها شبیه اسمیگل توی ارباب حلقه هاس!!!
    سلام خدمت اول همه دوستان و اما بعد:
    دوست عزیز در ابتدا که شما وقتی که فیفا نسخه نکست رو بازی نکردین پس نتیجه گیری درستی نخواهین داشت.
    اما بنده و خییلی های دیگه هر دوتا رو بازی کردن و من حاضر نیستم که لوگوی فیفا تو کامپیوتر رو تماشا کنم و فقط ساکر و اونقدر دو سال قبل عشق ساکر بودم که نگو نپرس ولی وقتی که یه بار فیفا نسخه نکست رو بازی کردم اونوقت بود که گفتم بابا اینا دیگه کین نساختن نساختن وقتی ساختن چی ساختن.
    فقط یه کلمه بگم که فیفا نسل بعد که مال دو کنسول برتر هست هیچ نقطه اشتراکی با فیفا کامپیوتر نداره الا اسمشون که دوتاشون فیفا هستن وگرنه بازی -گیم پلی-گرافیک -صدا-و یه عالمه امکانات دیگه همه و همه با هم فرق دارن.
    شما در تاپیک ساکر از هیجان گفتین باید بگم که یکی از دلایل که از ساکر خوشم نیومد اینه که اصلا ادم هیجان زده نمیشه و حال نمیده بازی قارچ خور از ساکر 2008 بیشتر حال میده ولی فیفا08 به نظر من از doom3 هم هیجان انگیزتره و فوق العاده هست :
    صدای تماشاگرا
    حرکات بسیار متنوع و زیبا
    انواع دریبلها
    شوتها که اگه گل بشه مواظب باید بود که وقتی از روی صندی میپرین سرتون به جای نخوره
    حرکات تاکتیکی و ترکیبی معرکه که ادم واقعا لذت میبره
    90% عین فوتبال واقعی
    و وقتی که بارون میاد اثرش بر زمین و روند بازی کاملا محسوس
    لباس ازاد و موها کاملا رها که تکون خوردنش رو به سادگی میشه دید
    و اما نورپردازی خیره کننده اون که بینظیره بینظیر که چه عرض کنم خارق العاده است
    و جزئیات بسیار زیاد بازی و هزاران نکته دیگه.
    در کل شما شک نکنید که اگه فیفا نسخه فیفا09 رو روی کامپیوتر نکست کنه و ساکر هم بدون تغییر عمده و اساسی با همین موتور و گیم پلی ادامه بده شکن نکنید که ورشکست شده رفته پی کارش.

امیدوارم که جامع گفته باشم ولی یه بار شما دوست عزیز یه امتحانی بکنید بازی رو و اینکه اصلا از روی تریلر بازی نمیشه کامل متوجه بازی شد شما باید دو سه بازی بکنید تا کامل بازی دستون بیاد.

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بازم می گم ولی در راستای اسپم نیستا ---- خیلی مفهومیه !!!
    بر پدر و مادر EA , Microsoft , Sony هر کدوم به دلایلی که مربوطه به FIFA لعنت !!! خاک تو سرشون !!!
    اعصابم خورد شد باز تعریف های نکست جن رو شنیدم و می دونم که کامپیوتر اگه PS2 هم از دور خارج شه درست نمیشه !!!
    بالاخره گروه کارنت جن باید از یه جایی نون بخورن !!! تازه PS2 از دور خارج شه باز می گن wii حالا نگاه کن !!
    حالم دیگه داره از هرچی فوتباله به هم می خوره با این مسخره بازیها رو اعصاب مردم راه میرن !! 4 5 ساله منتظریم !

پروفشنال swamp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    * TEHRAN *

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اطلاعاتی راجع به فیفا 09 که خیلی جالبه از دست ندید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •