راستی برای من هم همچین سئوالی پیش اومد آقا هادی شما کارتون چی بیده؟؟؟؟؟؟؟جایی کار میکنید؟؟؟منظورم کار تردی هست.
راستی برای من هم همچین سئوالی پیش اومد آقا هادی شما کارتون چی بیده؟؟؟؟؟؟؟جایی کار میکنید؟؟؟منظورم کار تردی هست.
خوب من کاره مختص سه بعدی نمیکنم اما
برای تیزر ها کار کردم و چند تایی سه بعدی و دو بعدی ساختم اما وقتی مزد کارتو خوب نمیدن و خیلی خیلی پایین میگیری یا شایدم انقدر طول میکشه که پولتو بگیری اصلا فراموش میشه
برای همین بعده دو تا کار انرژیت از دست میره و کلا دیگه روی کارات حساس نمیشی
تنها اولین کارت میتونه بهترین کارت باشه برای همین هست که بازار رفته رفته داره بد تر از این میشه
چون دلیلی برای ارائه ی کارای تاپ وجود نداره
چرا من باید برای چند هزار تومن پول دو هفته برای رندر وایستم
ولی اگه نگاه کنید من برای ساخت یه مدل برای دله خودم که کاملا مجانیه 3 هفته وقت گزاشتم
خوب شما چرا ایران موندی؟؟؟؟؟؟؟
مستر جان اون وقت کجا باید میرفتم ؟
افغانستان یا موصل؟
تو پیغام خصوصی بهت میگم..
اقا منم موافقم
من واسه آموزش و پرورش یه کار انجام دادم
یک ماه ونیم طول کشید تا بفهمند باید بهم پول بدن![]()
از کار کردن شد بزارید ما هم بگیم منم یه کار تو جشنواره ی پیامبر دادم به نظرم زیاد جالب نشد ولی خوب ارزششو داشت یه لوح تقدیر با 100000 تومان جایزه....
ولی خوب این جشنواره بود اصلا چه ربطی به این بحث داشت....آقا بهزاد خودت لطف کن از این پست برو بیرون...
![]()
سلام
من دله خودمونو پایه ام ( یعنی آدم واسه دله خودش 1000 سالم وقت بذاره می ارزه) ولی واسه کاره بیرون باید اول یه درصدی ازشو بگیرین بعد کاره رو که دادین بقیشو بگیرین*.
*( اینجانب یک مکس کار حرفه ای هستم که پس از انجام 12530122010 پروژه برای شرکتهای بزرگ مثل پویانمایی های ناسا و اف بی آی فهمیدم بهتره از خواب بیدار بشم)
خیلی باحال گفتی دمت گرم...این خصوصیت در ایرانی ها زیاده اینکه خودشون رو خیلی دسته بالا میگیرن اما اینها همش رویا هست.فقط ادعا..ملت بیدار شوید ببینید چقدر عقبیم , چه کسانی بر ما حکومت میکنند.آهای ملت![]()
دوستان لطفا یکمی رعایتم بکنید
نکاه کنید خیلی وقته توی این انجمن دارید همه ی تاپیکا رو دارید زیادی به اسپم پر میکنید ، نه جدی میگما
یکمی ضایست خوب
اگه میگید ما ایرانی ها مکشل دریم پس حل کنیمش
الآنم که امین نیست ما خودمون یکی رعایت کنیم
چطوره ها
یه امتحانی بکنیم بدکم نیستا
ممنونم دوستان منظوری نداشتم
شرمنده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)