تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 10 اولاول ... 2345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 94

نام تاپيک: P2 يا iPod Touch ؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

این فیلمو ببینید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    واقعا میشه اینطوری روش بازی اجرا کرد؟
    حقیقت داره!

البته Quake 3 نیست ولی دو بازی این شکلی هست. یک مسابقه Rally هم هست که با Accelerometer کنترل میشه.

یک بازی فوق العاده labyrinth هم هست که با تکون دادن iPod کنترلش می کنید:

یا iCopter که تب زدن روی صفحه و کنترل میشه.

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

منم اگه بگیرم میتونم اینا رو نصب کنم؟
    یه سوال دیگه:این ای پاد cpu داره؟
    wi-fi همون وایرلسه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

منم اگه بگیرم میتونم اینا رو نصب کنم؟
    یه سوال دیگه:این ای پاد cpu داره؟
    wi-fi همون وایرلسه؟
    بله چرا نشه!!

از یک CPU طراحی شده توسط ARM و ساخته شده توسط سامسونگ استفاده می کنه. (فکر کنم S3C6400 باشه) که در حالت idle با فرکانس 400 مگاهرتز و در حالتهای Load در یکی از فرکانسهای 620, 667, 700 مگاهرتز کار می کنه. (البته اون طوری که یادم میاد!)

Wi-Fi هم به طور ساده همون تکنولوژی وایرلیس ای هست که باهاش می تونی به یک شبکه یا اینترنت وصل بشی. (همون که لپتاپها یا Pocket PC ها دارن)

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

من انتخابمو کردم.همون ای پاد رو میگیرم...
    البته هنوز صاحب تاپیک نیمده...

داره خودمونی میشه abbot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بلاخره خريدم، با يكي از آشناهام كه تو اين كاره يه مشورتي كردم و به اين نتيجه رسيدم كه
    هيچي به قدرت محصولات cowon نميرسه براي همين Cowon D2 رو خريدم.
    از نظر كيفيت صدا و امكانات هم خيلي سر تر از p2 و ipod touch است. در ضمن اين مدلش لمسي هست

داره خودمونی میشه megunz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همگی. منم 3 روزه تاچ خریدم. فقط می تونم بگم معرکه. البته من واسم قیافه و شکلش خیلی مهم بود که خدا رو شکر تکه. فقط یه چیزی؟ سایتی نوشته ای کشکی دوغی چیزی هست که منو راهنمایی کنه تا بتونم روش برنامه یا بازی یا حداقل pdf بریزم؟؟؟ doc و pdf رو از میل میگیره و باز میکنه اما از رو pc چی؟ حتما یه راهی هست؟؟؟ توروخدا کمک.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام به همگی. منم 3 روزه تاچ خریدم. فقط می تونم بگم معرکه. البته من واسم قیافه و شکلش خیلی مهم بود که خدا رو شکر تکه. فقط یه چیزی؟ سایتی نوشته ای کشکی دوغی چیزی هست که منو راهنمایی کنه تا بتونم روش برنامه یا بازی یا حداقل pdf بریزم؟؟؟ doc و pdf رو از میل میگیره و باز میکنه اما از رو pc چی؟ حتما یه راهی هست؟؟؟ توروخدا کمک.
    باید مشخص بشه iPod شما Jailbreak شده یا نه. گزینه ای به اسم Installer در صفحه وجود داره؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

باید مشخص بشه iPod شما Jailbreak شده یا نه. گزینه ای به اسم Installer در صفحه وجود داره؟
    سلام. امروز که داشتم می چرخیدم تو اینترنت یه برنامه دیدم به اسم ziphone که نوشته بود jailbreak میکنه. دان کردم و تاچ رو باهاش بریک کردم. الان گزینه installer رو دارم و داخلش هم یه برنامه هایی بود واسه نصب که فقط تونستم 2تا بازیشو نصب کنم که حتما باید wifi روشن می بود تا نصب شن. حالا می خوام بدونم که چه فایل هایی برنامه واسه تاچ حساب می شن؟؟( منظورم پسوندشه) و اینکه چطوری می شه این برنامه ها رو تاچ منتقل کرد با کابل. رنامه iphone pc suite رو هم گرفتم اما نشناخت یع اکسپلورر داشت اون وارد تاچ می شه اما خود پی سی سوییت نمیشناستش. حالا اگه راهنماییم کنین ممنون می شم. الان به یه pdf viewer خیلی احتیاج دارم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام. امروز که داشتم می چرخیدم تو اینترنت یه برنامه دیدم به اسم ziphone که نوشته بود jailbreak میکنه. دان کردم و تاچ رو باهاش بریک کردم. الان گزینه installer رو دارم و داخلش هم یه برنامه هایی بود واسه نصب که فقط تونستم 2تا بازیشو نصب کنم که حتما باید wifi روشن می بود تا نصب شن. حالا می خوام بدونم که چه فایل هایی برنامه واسه تاچ حساب می شن؟؟( منظورم پسوندشه) و اینکه چطوری می شه این برنامه ها رو تاچ منتقل کرد با کابل. رنامه iphone pc suite رو هم گرفتم اما نشناخت یع اکسپلورر داشت اون وارد تاچ می شه اما خود پی سی سوییت نمیشناستش. حالا اگه راهنماییم کنین ممنون می شم. الان به یه pdf viewer خیلی احتیاج دارم.
    خب سیستم نصب برنامه روی iPod Touch یکم متفاوته با بقیه وسایل...

تنها راه راحت نصب کردن برنامه از طریق همون Wi-Fi و Installer هست راه عملی خوب دیگه ای وجود نداره... توی قسمت Utility باید یک PDF Viewer باشه البته توی قسمت Tweaks هم یک Patch هست که باعث میشه Safari فایلهای PDF رو باز کنه.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب سیستم نصب برنامه روی iPod Touch یکم متفاوته با بقیه وسایل...

تنها راه راحت نصب کردن برنامه از طریق همون Wi-Fi و Installer هست راه عملی خوب دیگه ای وجود نداره... توی قسمت Utility باید یک PDF Viewer باشه البته توی قسمت Tweaks هم یک Patch هست که باعث میشه Safari فایلهای PDF رو باز کنه.
    ممنون از راهنماییتون. فقط یه چیز دیگه هم بپرسم تمومه. این لیست برنامه هایی که تو installer الان وجود داره و من فقط می تونم اونا رو نصب کنم، چطوری این لیست آپدیت میشه و یا برنامه ای بهش اضافه می شه. ممنون که وقت می زارین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •