راستی نمیشه کاری کرد تا پیغام از اسپیکر پخش نشه . خیلی تابلو و غیر استاندارده ، معمولا پیغام فقط از خود گوشی قابل گوش کردنه نه از اسپیکر.
راستی نمیشه کاری کرد تا پیغام از اسپیکر پخش نشه . خیلی تابلو و غیر استاندارده ، معمولا پیغام فقط از خود گوشی قابل گوش کردنه نه از اسپیکر.
سلام .براي اين مشكل كه من هم دارم را ه حلي پيدا نشد.كه صداي بوق در هنگام ضبط مكالمه قطع بشه .نوشته شده توسط boysilver
ممنونم
سلام . .نوشته شده توسط borzou_one
دوست عزيز نه . .!![]()
![]()
BeepOff v2.0 Symbian OS8 S60 Retail Fullنوشته شده توسط borzou_one
Nokia 6680, 6681, 6630, N70
امتحانش نکردم اما نوشته بود رو هر برنامه ای که مکالمه ضبط میکنه جواب میده
برین صفا کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
از برنامه معرفی شده استفاده می کنم. منشی تلفنی بدون مشکل کار می کند. مکالمات را هم می شود ضبط کرد. اما من می خواهم:
1- همه مکالمات را ضبط کنم
در عین حال
2- هر وقت هم جواب ندادم منشی تلفنی به کار بیفتد.
هر کاری کردم نتوانستم هر دو قابلیت را با هم استفاده کنم.
آیا شما راهی سراغ دارید که مشکل را حل کند؟
ممنون.
سلام . . در كل اين برنامه خيلي ايراد داره . .
آيا ميشه . . صدايي رو كه ضبط كردي به كامپيوتر انتقال بدي . .؟
نوشته شده توسط hamid110
بله. فكر كنم مي شود.
فايلهاي پيغامها در System\Apps\Ivcm\MESSAGES با فرمت amr ذخيره مي شود. مي توانيد فايلها را كپي كنيد.
كسي براي مشكل من (ضبط خودكار تمام تماسها و منشي تلفني اگر جواب ندادم) راه حلي نداشت؟
يكي كمك كنه!
من برنامه منشي تلفني براي گوشي سوني اريكسون ميخوام ( جاوا ) ممنون ميشم كمكم كنيد
من قبلاً برای قطع صدای بوق این برنامه (Beep off) رو نصب کرده بودم اما 2 تا مشکل:
1- منوی برنامه روی N90 بصورت کاراکتر های اسکی بود. آیا روی گوشی های بقیه هم همین طوره؟
2- به برنامه از یه جهت نمیتونستم اطمینان کنم چون وقتی برنامه Hide می شد دیگه نمیشد فهمید که برنامه Run هس یا نه چون تو لیست برنامه های موجود در Background نمی آد!! بنابراین اگه برنامه Corrupt می شد و وسط کار خود بخود بسته می شد متوجه بسته شدن نمی شدم و مشکلات عدیده ای بوجود می آمد:
مثلاً من فک می کردم که صدای بوق بخش نمیشه اما پخش می شد و سوء برداشت پیش می اومد که ای آقا این بوق چیه و چرا داری صدا رو ضبط می کنی؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)