تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 62

نام تاپيک: سي پلاس پلاس بهتره يا سي شارپ

پروفشنال mahdi7s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر جایی می تونه باشه

پيش فرض

لطفا كنين بگين شما كه هر تايي تون حداقل 2 تا زبان خوندين چرا هيچتا تون شروع به برنامه نويسي نكردين؟
    چرا دنبال نوشتن برنامه هاي قشنگ با همون زبان اول نرفتين؟

پروفشنال bahareh_bus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

لطفا كنين بگين شما كه هر تايي تون حداقل 2 تا زبان خوندين چرا هيچتا تون شروع به برنامه نويسي نكردين؟
    شما از کجا میدونید هیچکدوم از ما برنامه نویس نشدیم؟!
    یا چه میدونم دنبال نوشتن برنامه های قشنگ نرفتیم؟!(نمی فهمم منظورتون از برنامه قشنگ چیه؟!!)

ببین دوست عزیز من قبل از شما این راه رو طی کردم و تا به حال با چندین زبان کار کردم گرچه برنامه نویس خوبی نیستم! ولی اونقدر تو این زمینه تجربه دارم تا بتونم یک فرد تازه وارد رو راهنمایی کنم!

من بنا به تجربه شخصی خودم و تجربه همه برنامه نویسانی که باهاشون ارتباط داشتم به این نتیجه رسیدم که برای برنامه نویس شدن باید از یک زبان ساده شروع کرد در غیر اینصورت یا از برنامه نویسی دلسرد میشی یا اینکه خیلی سخت پیشرفت می کنی!

این ضرب المثل معروف رو نشنیدی که میگه:

رهرو ان نیست که گهی تند و گهی خسته رود****رهرو ان است که اهسته و پیوسته رود!

شما برای قدم گذاشتن در دنیای برنامه نویسی میخوای از زبانی شروع کنی که برخی مفاهیم اون هنوز هم برای افرادی مثل من مشکل و نامفهومه! (البته این میتونه از کم هوشی من هم باشه!)

البته حس شما رو درک می کنم و میدونم که با چه انرژی و علاقه ای قصد داری تا این کار رو شروع کنی (خودم هم اول یک چنین علاقه و انرژی رو داشتم) ولی به احتمال زیاد شما هم مثل من دوام نمیاری و بر میگیردی سر خونه اول! یا اینکه به کل قید برنامه نویسی رو میزنی.

احتمالآ تصور شما این هست که اگر از زبان ساده ای شروع کنید وقت خودتون رو تلف کردید و برای اموختن زبانی تلاش کردید که هیچ سودی براتون نداره!

این حدس شما زمانی درسته که فرضآ برنامه نویسی رو با زبانی مثل Qbasic یا pascal شروع کرده باشید چون هر چقدر هم در این زبانها متخصص بشید هیچ ارزشی نداره و حق دارید که انگیزه ای برای اموختن این زبانها نداشته باشید ولی در مقابل اینها زبان پیشرفته و ساده ای وجود داره به نام پایتون که به هیچ وجه قابل مقایسه با زبانهای فوق نیست.

از نظر کارایی مطمعن باش که در صورت مسلط شدن به اون برای فردی مثل شما کاربردی تر از زبان ++C خواهد بود!
    و خیلی از پروژه هایی که قادر به پیاده کردن اونها در ++C نیستی به راحتی در این زبان قابل پیاده سازی است.

و نکته مهم تر اینکه یک زبان پیشرفته و به روزه و مدام در حال بهتر شدنه و برخلاف ++c اوپن سورسه.

دیگه مدرک از این بالاتر میخوای که سازمان های مثل ناسا ، گوگل ، مایکروسافت و ... دارن به نحو قابل توجهی از این زبان استفاده می کنند!

بعد این صحبت ها انتخاب اخر با خودتونه بنده دیگه بحثی در این تاپیک نخواهم داشت.

موفق باشید

3. این کاربر از bahareh_bus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Bracket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اتفاقا الان تو تهران, شریف و امیر کبیر به جای ++C تو مبانی برنامه نویسی Java درس میدن البته چند ساله . تعداد فریم ورک های جاوا هم چه در زمینه وب چه دسکتاپ بسیار زیاده .

داره خودمونی میشه rz_assar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ووووووووواااااااااااااااا ااااااااییییییییییییی خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااا
    بابا تورا خدا اینقدر اصطلاحات قلمبه سلمبه به کار نبرید این دوستمون نیمده موتورش جام کرد
    ضمنا دوستانی که معنقدند گذینه خوبی برای شروع هست به من بگید شما به عنوان یک معلم چطری میخای به یه مبتدی عزیز بفهمونی کانستراکتور یعنی چه یا مثلا ساده تر از اون اصلا تابع یعنی چه یا ساده تر از اون استراکچر چیه
    یا ساده تر از اون آرایه چیه و چطور میشه باش کار کرد ؟؟؟؟!!!!! ؟؟؟ شما بهتر از من میدونید که هرکس تو این زبون آب بخاد بخوره باید متد صدا بزنه و از مفاهیم شی گرایی سر در بیاره

همون که گفتم اول سی بعدشم سی شارپ اصلا نترس کد نویسی با همشون آسونه فقط باید وقت بزاری همین

داداش ما هم جوون بودیم ایده های قشنگی تو ذهنمون بود برنامه های قشنگ و .... نگا نکن حالا کلک و پر شدیم رفته ایشالا تو بتونی به هدفت برسی

فقط یه چیزی رو شروع کننننننننننننننننن سریع بابا وقط ندارییییییییاااااااا بعد که دستت اومد تو کار خودت میفهمی چه زبونی یاد بگیری بهتره مطمئن باش وقتت تو هیچ کدوم طلف نمیشه هرچی تو سی یاد بگیری یا تو هر زبان دیگه یه روز به دردت میخوره تو فقط لازم داری یه زبانی باشه که باش مفاهیم رو خوب یاد بگیری مثلا سی این کارو برات میکنه بعد بورو هرچی دلت میخاد یاد بگیر

فدات

6. این کاربر از rz_assar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من بنا به تجربه شخصی خودم و تجربه همه برنامه نویسانی که باهاشون ارتباط داشتم به این نتیجه رسیدم که برای برنامه نویس شدن باید از یک زبان ساده شروع کرد در غیر اینصورت یا از برنامه نویسی دلسرد میشی یا اینکه خیلی سخت پیشرفت می کنی!
    در سیلابس درسی برنامه نویسی مقدماتی همیشه زبان هایی به جز C (غیر از سی)قرار داشته است
    البته حس شما رو درک می کنم و میدونم که با چه انرژی و علاقه ای قصد داری تا این کار رو شروع کنی (خودم هم اول یک چنین علاقه و انرژی رو داشتم) ولی به احتمال زیاد شما هم مثل من دوام نمیاری و بر میگیردی سر خونه اول! یا اینکه به کل قید برنامه نویسی رو میزنی.
    موضوع دوام آوردن نیست C/C++یه زبان سیستمی است یعنی شخص علاوه بر برنامه نویسی باید اطلاعات سخت افزاری داشته باشد تا تازه بتواند انرا شروع کند.
    بهر حال تایید میشود

احتمالآ تصور شما این هست که اگر از زبان ساده ای شروع کنید وقت خودتون رو تلف کردید و برای اموختن زبانی تلاش کردید که هیچ سودی براتون نداره!

این حدس شما زمانی درسته که فرضآ برنامه نویسی رو با زبانی مثل Qbasic یا pascal شروع کرده باشید
    تایید نمیشه.

همیشه کاربردی هست.بیسیک(البته بشکلی غیر از کیو بیسیک مثل VBSیاVBیا. . . ) از زبانهای بسیار پر کاربرد در وب ، برنامه نویسی آفیس وبعضی برنامه های صنعتی محسوب میشه.
    پاسکال(بشکل شیگرا یعنی دلفی) کماکان طرفداران خاص خود را در پلتفورم های مختلف و حتی غیر ویندوزی مثل لینوکس دارد.(البته شاید روزهای بهتری را در گذشته داشت)

اتفاقا الان تو تهران, شریف و امیر کبیر به جای ++C تو مبانی برنامه نویسی Java درس میدن البته چند ساله . تعداد فریم ورک های جاوا هم چه در زمینه وب چه دسکتاپ بسیار زیاده .
    تایید نمیشه.
    در مبانی برنامه نویسی هیچ گاه Cتدریس نشده.زمان ما بما فورترن درس میدادند.همان موقع دانشگاه تهرانی ها هم فورترن میخواندند اما پلی تکنیکی ها یه استاد جدید داشتند که پاسکال(اون وقت کلی شیک بنظر میرسد) درس میداد.
    Cبعنوان درس برنامه سازی پیشرفته تدریس میشد و هیچگاه بعنوان مبانی تدریس نشده که حالا یا جاوا یا هر زبان دیگری جایگزین شود.

اما اینروزها تدریس زبان جاوا بعنوان اولین زبان(مبانی برنامه نویسی) پیشنهاد میشه.

ووووووووواااااااااااااااا ااااااااییییییییییییی خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااا
    همون که گفتم اول سی بعدشم سی شارپ اصلا نترس کد نویسی با همشون آسونه فقط باید وقت بزاری همین

تایید نمیشه که هیچی . . . . یه دفعه دیگه از این حرفا بزنی . . . زنده زنده میپزمت ....نمک نزده . . .

8. این کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوست عزیز
    شما نه C نه هر چیزه دیگه ای را نباید شروع کنی.اول مبانی برنامه نویسی یعنی الگوریتم برنامه نویسی باید شروع کنی.گرچه دیده ام درسی به این نام در سطح دبیرستان هم ارایه میشود اما شما قویا نیاز به دانستن مبانی و الگوریتم در حد دانشگاهی هستید(البته من سن تان را نمیدانم).

10. این کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

ببخشید شما به حرفی که میزنید کاملا اعتقاد دارید ؟ پس .. !

دات نت ها همشون به فریم ورک احتیاج دارند گرچه میشه در نهایت نسخه stand aloneهم کامپایل کرد.
    ضمنا من هنوز نتونستم با این کنار بیام ! شما مطمئنید از #C و Vb.net میگید ؟ !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوست عزیز بنظر من اینقده سخت نگیر

بقوله rz_assar عزیز با هرچی شروع کنی بعد یه مدت همه چی دستت میاد

البته از دوستان دیگه عذر میخوام که دخالت کردم

من در مورد این زبان pythonخیلی علاقه مند شدم اطلاعاتی داشته باشم میتونین کمکم کنید؟؟
    Last edited by !...M.J...!; 19-05-2008 at 03:05.

داره خودمونی میشه rz_assar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان من نمیفهمم با اینکه گفتم هردوشون آسونه مخالفید یا اینکه اول سی بعدشم سی شارپ ؟
    اگه گفتم هردوش آسونه ..... واسه من دلیل بیارید که یکیشون سخته
    اگه گفتم اول سی بعد سی شارپ دلیلم اینه که مبانی رو باید با یه زبون پروسیجرال یاد گرفت بعد مفاهیم شی گرایی که هر دوی این خواسته هارو سی پلاس برطرف میکنه و دیگه لازم نیست برای آموزش مفاهیم شی گرایی یه زبون دیگه رو بخونه بعدش یواش یواش بری سر یه زبان وی÷وال مثل سی شارپ یا کلا تحت دات نت (ولی چون به گفته دوستمون سی و سی شارپ به هم شبیه هستند (syntax) بهتره بعد از سی بری سر سی شارپ که این وسط وقتت طلف نشه)
    پس با صدای بللللللنددددد :::::: اول سییییییییی بعدشممم سیییی شاااااررررررپپپپپپپپپپ

من من من من من من معذرت میخام نظر دیگه چیکارش کنم ؟؟؟؟؟

پروفشنال mahdi7s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر جایی می تونه باشه

پيش فرض

دوستان من سي پلاس پلاس رو چند روزه كه شروع كردم
    به نظر من خيلي هم آسونه و با آقاي rz_assarموافقم

من هنوز نمي دونستم از چه زباني شروع كنم شما از فريم ورك و..........حرف مي زديد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •