تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 220 اولاول ... 23456789101656106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 2191

نام تاپيک: Call of Duty: World at War

پروفشنال Paradise_human's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

سلام.
    آقا چی می شد ایرانی ها هم اورزه داشتن یه بازی به همین گرافیک می ساختن که می رفتن اسرائیلیا رو می ترکوندن مثلا با عنوان ( آزادی قدس )
    یا همون در باره ی جنگ خودمون می ساختن عراقی ها رو میترکوندیم اونم با عنوان (به سوی کربلا).
    چه حالی می داد ولی حیف که محاله.
    ولی شما هایی که این همه دنبال infaty ward میگردید!!!!
    بابا قبل انتشار call of duty 4 معلوم بود که infaty ward روی Call of duty 5 کار نمیکنه و تمام تمرکز شو روی Call of duty 6 می خواد بزاره تا مثل call of duty 4 یه بازی خوبی از آب در باید!!!!!!!!
    آیا کسی حرفمو تایید میکنه؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز Mohsen EA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همین طرفا

پيش فرض

9999999999999999% تاييد ميشه
    اونشم بسازن دوبعدي ميسازن نه سه بعدي چرا ايران اينجوريه

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

9999999999999999% تاييد ميشه
    اونشم بسازن دوبعدي ميسازن نه سه بعدي چرا ايران اينجوريه
    شما کدوم حرفمو تایید کردید؟
    اولی رو یا دومی رو؟
    منظورتون اینه که اون بازی ها رو ایرانی ها دو بعدی میسازن؟؟

در آغاز فعالیت S@YEH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

سلام.
    آقا چی می شد ایرانی ها هم اورزه داشتن یه بازی به همین گرافیک می ساختن که می رفتن اسرائیلیا رو می ترکوندن مثلا با عنوان ( آزادی قدس )
    یا همون در باره ی جنگ خودمون می ساختن عراقی ها رو میترکوندیم اونم با عنوان (به سوی کربلا).
    چه حالی می داد ولی حیف که محاله.
    ولی شما هایی که این همه دنبال infaty ward میگردید!!!!
    بابا قبل انتشار call of duty 4 معلوم بود که infaty ward روی Call of duty 5 کار نمیکنه و تمام تمرکز شو روی Call of duty 6 می خواد بزاره تا مثل call of duty 4 یه بازی خوبی از آب در باید!!!!!!!!
    آیا کسی حرفمو تایید میکنه؟؟؟؟؟؟؟
    کاملا تائید میشه ولی ....
    اتفاقا یکی از دوستان من قصد داشت این کارو بکنه و حتی تیم تشکیل داده بود و شروع کرده بود حتی 6 ماه بود که داشتن کار می کردن ولی به علت هزینه ی سرسام اور بازی سازی پروژه رو کنسل کردن ایرانیا عرضه این کارارو دارن حتی به نظر من می تونن بازی بسازن که گرافیکش 10 برابر Crysis باشه و پول ندارن و یا ارزش قائل نیستن همین دوست من تا 6 ماه خودش اسپانسر بود ولی بعد از 6 ماه حتی یه اسپانسر پیدا نکرد و مجبور شد کنسل کنه.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

کاملا تائید میشه ولی ....
    اتفاقا یکی از دوستان من قصد داشت این کارو بکنه و حتی تیم تشکیل داده بود و شروع کرده بود حتی 6 ماه بود که داشتن کار می کردن ولی به علت هزینه ی سرسام اور بازی سازی پروژه رو کنسل کردن ایرانیا عرضه این کارارو دارن حتی به نظر من می تونن بازی بسازن که گرافیکش 10 برابر Crysis باشه و پول ندارن و یا ارزش قائل نیستن همین دوست من تا 6 ماه خودش اسپانسر بود ولی بعد از 6 ماه حتی یه اسپانسر پیدا نکرد و مجبور شد کنسل کنه.
    ببین دوست عزیز منم اون کلمه ی اورزه رو از روی احساسم گفتم ولی جوونای ایرانی اگه پاش بیفته بازی ای می سازن که خارجیا کف کنن.
    نمونه اش هم همون بازی لطف علی خان زنده که با چه امکانات محدودی بازی ایی تقریبا قابل قبول ساخته بودن شاید 20 نفر هم سر اون بازی کار نکردن!!!!!!
    مهم ترین مساله وجود نداشتم قانون کپی رایته.
    اگه طرف بدونه بعد صرف این همه پول و سرمایه زحمت آخرش یه پاپاسی گیرش نمیاد معلومه نه سرمایه گزار پیدا میشه و نه کسی که بشینه پای اینجور چیزا زحمت بکشه.بعدشم چهار تا مغازه میان با 1500 تومن رایتش میکنن میدن دست ملت.حالا درسته ما داریم از این چیزا سود میبریم ولی اگه خودتو جای یکی از شرکت های بازی سازی بزاری اصلا اجازه نمیدی همچین اتفاقی بیفته چون میدونی چقدر پای این بازی ها زحمت کشیدی و چه قدر پول و سرمایه پاش ریختی.
    اگه شرکت های خارجی میخواستن بازی هاشونو فقط برای ایران بفرستن همشون سره ماه نکشیده ور شکست میشدن.تازه خوب حتما میگید خارجیا اینترنت پر سرعت دارن دانلود میکنن.
    اگه اینطوری بود بازم همه شرکتا ور شکست میشدن اما می دونید چی باعث شده که خارجی ها بازی های اورجینال رو میخرن؟؟؟؟
    به خاطر اینکه این کارو دزدی میدونن!!!!!!!!!!!!
    به خاطر همین پول میدن و اصلشو می خرن و کمتر کسی پیدا میشه که وایسه از اینترنت دانلود کنه.
    متاسفانه و بد بختانه اینه که دولت از بازی و اینجور چیزا حمایت نمیکنه.
    من نمیدونم این وزارت ارشاد به جای اینکه بره بازی ممنوع کنه بیاد از چهار تا جوون حمایت کنه چهار تا بازی بسازن و فرهنگ مورد نظر خودشونو با بازی پیش ببرن و روی جوون ها تاثیر بزارن.
    همونطوری که به قول خودشون تو call of duty 4 به ایران توهین شده شما هم بیاید یه بازی در حد و اندازه ی خودشون بسازید و به اونها توهین کنید.تازه اینجور بازی ها بیشتر رو جوون ها میتونه تاثیر بزاره تا بازی ایی که از خارج وارد ایران میشه.
    مثلا مثل همون بازی هایی که تو بالا گفتم ( آزادی قدس ) یا ( به سوی کربلا )
    ولی متاسفانه اینطور نیست!!!!!!!
    و سلام.
    Last edited by Paradise_human; 06-07-2008 at 16:39.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

ببین دوست عزیز منم اون کلمه ی اورزه رو از روی احساسم گفتم ولی جوونای ایرانی اگه پاش بیفته بازی ای می سازن که خارجیا کف کنن.
    نمونه اش هم همون بازی لطف علی خان زنده که با چه امکانات محدودی بازی ایی تقریبا قابل قبول ساخته بودن شاید 20 نفر هم سر اون بازی کار نکردن!!!!!!
    مهم ترین مساله وجود نداشتم قانون کپی رایته.
    اگه طرف بدونه بعد صرف این همه پول و سرمایه زحمت آخرش یه پاپاسی گیرش نمیاد معلومه نه سرمایه گزار پیدا میشه و نه کسی که بشینه پای اینجور چیزا زحمت بکشه.بعدشم چهار تا مغازه میان با 1500 تومن رایتش میکنن میدن دست ملت.حالا درسته ما داریم از این چیزا سود میبریم ولی اگه خودتو جای یکی از شرکت های بازی سازی بزاری اصلا اجازه نمیدی همچین اتفاقی بیفته چون میدونی چقدر پای این بازی ها زحمت کشیدی و چه قدر پول و سرمایه پاش ریختی.
    اگه شرکت های خارجی میخواستن بازی هاشونو فقط برای ایران بفرستن همشون سره ماه نکشیده ور شکست میشدن.تازه خوب حتما میگید خارجیا اینترنت پر سرعت دارن دانلود میکنن.
    اگه اینطوری بود بازم همه شرکتا ور شکست میشدن اما می دونید چی باعث شده که خارجی ها بازی های اورجینال رو میخرن؟؟؟؟
    به خاطر اینکه این کارو دزدی میدونن!!!!!!!!!!!!
    به خاطر همین پول میدن و اصلشو می خرن و کمتر کسی پیدا میشه که وایسه از اینترنت دانلود کنه.
    متاسفانه و بد بختانه اینه که دولت از بازی و اینجور چیزا حمایت نمیکنه.
    من نمیدونم این وزارت ارشاد به جای اینکه بره بازی ممنوع کنه بیاد از چهار تا جوون حمایت کنه چهار تا بازی بسازن و فرهنگ مورد نظر خودشونو با بازی پیش ببرن و روی جوون ها تاثیر بزارن.
    همونطوری که به قول خودشون تو call of duty 4 به ایران توهین شده شما هم بیاید یه بازی در حد و اندازه ی خودشون بسازید و به اونها توهین کنید.تازه اینجور بازی ها بیشتر رو جوون ها میتونه تاثیر بزاره تا بازی ایی که از خارج وارد ایران میشه.
    مثلا مثل همون بازی هایی که تو بالا گفتم ( آزادی قدس ) یا ( به سوی کربلا )
    ولی متاسفانه اینطور نیست!!!!!!!
    و سلام.
    دوست من منم با شما کاملا موافقم من خودم شخصا حاضرم بازیها رو اورجینال بخرم یعنی 30 40 هزار تومن برای هر بازی پول بدم!!!
    بازی های که کپی میشن و کرک میشن خیلی مشکل دارن من خودم وقتی می خوام COD4 رو انلاین بازی کنم باید اول یک ساعت دنبال پچ و اینجور چیزا باشم حالا این که هیچ باید دو ساعت هم دنبال سرور کرک شده باشم!!!!
    در ضمن فرهنگ هر جامعه رو خود مردمان اون جامعه میسازن ما باید خودمون قبول کنیم که این کارا دزدیه ! به نظر شخص بنده این کارها خیلی بدتر از سرقت از یه بانک هست .در ضمن ما باید اینو هم قبول کنیم که وقتی یه بازی می خریم که کپی شده وقتی پچ و ... رو هم دانلود می کنیم و می خوایم بازی کنیم با توجه به وضع اینترنت ایران و... اگه اغراق نباشه به همون قیمت اصلی بازی میرسه!!!!
    فقط من و شما بخوایم اینکارارو بکنیم هم نمیشه اینو باید همه کاربران رایانه در ایران رعایت کنن و دولت باید در این شرکتها رو تخته کنه.
    در اخر برای اینکه از موضوع اصلی تاپیک خارج نشیم پیشنهاد میکنم یه تاپیک در این زمینه بزنیم یا بحث رو تموم کنیم.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

دوست من منم با شما کاملا موافقم من خودم شخصا حاضرم بازیها رو اورجینال بخرم یعنی 30 40 هزار تومن برای هر بازی پول بدم!!!
    بازی های که کپی میشن و کرک میشن خیلی مشکل دارن من خودم وقتی می خوام COD4 رو انلاین بازی کنم باید اول یک ساعت دنبال پچ و اینجور چیزا باشم حالا این که هیچ باید دو ساعت هم دنبال سرور کرک شده باشم!!!!
    در ضمن فرهنگ هر جامعه رو خود مردمان اون جامعه میسازن ما باید خودمون قبول کنیم که این کارا دزدیه ! به نظر شخص بنده این کارها خیلی بدتر از سرقت از یه بانک هست .در ضمن ما باید اینو هم قبول کنیم که وقتی یه بازی می خریم که کپی شده وقتی پچ و ... رو هم دانلود می کنیم و می خوایم بازی کنیم با توجه به وضع اینترنت ایران و... اگه اغراق نباشه به همون قیمت اصلی بازی میرسه!!!!
    فقط من و شما بخوایم اینکارارو بکنیم هم نمیشه اینو باید همه کاربران رایانه در ایران رعایت کنن و دولت باید در این شرکتها رو تخته کنه.
    در اخر برای اینکه از موضوع اصلی تاپیک خارج نشیم پیشنهاد میکنم یه تاپیک در این زمینه بزنیم یا بحث رو تموم کنیم.
    من معتقدم یه تاپیک بزنیم با عنوان چرا copyright در ایران رعایت نمیشه.
    از مدیران هم عذر خواهی میکنم به خاطر اینکه در رابطه با موضوع تاپیک نبود بحثمون.
    این آخرین پسته بقیش توی تاپیک خودش بحث میشه .
    با تشکر.

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

فکر نکنم فرق زیادی با نسخه ی چهار داشته باشه ... انجینش که یکیه.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

من معتقدم یه تاپیک بزنیم با عنوان چرا copyright در ایران رعایت نمیشه.
    از مدیران هم عذر خواهی میکنم به خاطر اینکه در رابطه با موضوع تاپیک نبود بحثمون.
    این آخرین پسته بقیش توی تاپیک خودش بحث میشه .
    با تشکر.
    خوب پس شما زحمتشو بکش و تاپیکشو بزن و یه لینک هم به ما بده چون من نمی تونم تاپیک بزنم

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

خوب پس شما زحمتشو بکش و تاپیکشو بزن و یه لینک هم به ما بده چون من نمی تونم تاپیک بزنم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینهم لینک در رابطه با بحثمون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •