تمام اسکرین شات ها+ آرت ورک های بازی با کیفیت بالا:
تمام اسکرین شات ها+ آرت ورک های بازی با کیفیت بالا:
ادمه پست قبل...
سری آخر...
به پست های دوست عزیزمون اضافه کنم که : اولین اینترویوهای بازی !!!
قسمت اول :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت دوم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
پسر عجب چیزی هست این بازی راستی تو بعضی از عکسها شخصیت اصلی این بازی بی شباهت به پرنس قبلی نیست در هر حال دارم به حرفی که سازنده بازی زده بود در مورد گرافیک و سبک گرافیکی ان می رسم گفته بود بازی با فانتزی هست اما به واقعیت خیلی نزدیک!!!
حسین جان شخصیت کارکتر پرنس همون شخصیت سری قبلی بازیه ؟
دوستان الان که بحث گرافیک مطرحه یه سوال برام هست راجه به موتور بازیها با اینکه ربطی به این تاپیک ندارهولی جاییم نبود بپرسم..سوال از این قراره مگه Unreal Engine موتر بازی نیست؟؟(من نمیدونم). چون اول بازی هایی متل انریل تورنومنت...مدال ایربورن...گریز اف وار... اولشون مینویسه پاور بای انریل انجین اما...وقتی خود بازیرا نگاه میکنی مثلا تو همین سایت نوشته موتو این بازی ( یه اسمیه) فلان بازی( یه اسم دیگه) اما اول همشون مینویسه پاور بای انریل انجین....................چه جوریه؟؟
Last edited by MILIN3M; 30-05-2008 at 23:23.
صفا جان اگه اشکال نداشته باشه جواب سوال شما رو من میدم ... خیر کاراکتر Prince جدید به هیچ وجه کاراکتر Prince سری سه گانه نیست و داستان این بازی هم هیچ ربطی به اون داستان نداره.
بازی Assassin's Creed به کمک Scimitar Engine ساخته شده و این موتور پس از به روز رسانی (که با نام Anvil Engine هم شناخته میشود) برای ساخت بازی Prince of Persia نسل جدید استفاده میشه.
ممنون
این نشستم همه دموهاش و دانلود کردم
به نظر جالبی میاد
Prince of Persia
من فقط دارم نظرم رو درباره ی این سری، از روی عکس ها و تیزر آخر این بازی میگم.اینطور که از تصاویر و تیزر معلومه محیط های بازی باز تر و روشنتر هستند و این خودش یه نقطه قوت برای این بازیه.تعدادی از دوستان در مورد گرافیک بازینظر داده بودند من به دسته از کاربران میگم که هیچوقت گرافیک یه بازی رو از روی تیزر ها و تصاویری که قبل از انتشار بازی پخش میده مد نظر قرار ندهند. به قول مهدی اینها فقط واسه ی مشتری جمع کردنه. خوب یا بد بودن گرافیک یک بازی رو باید از محیط داخل بازی تشخیص داد که اون هم فقط از راه بازی کردن و یا دیدن فیلمی که نشون میده یه نفر داره پرنس رو بازی میکنه و اونو کنترل میکنه تشخیص داد.و اما تیزر ...تیزر از نظر گرافیکی خوب کار شده ولی از نظر موسقی نمیتونه هیجان توی بازی رو روی تماشاگر دو چندان کنه. البته کوتاه بودن زمان تیزر هم در این تاثیر گذاری نقش داره.از اون دوست عزیزی هم که تصاویر تیزر رو قرار داده بود ممنونم و باید بگم در آخر تیزر عجله کردید.
شما گفتید که پرنس شمشیرش رو بر سر اون جونوره میزنه ولی توی تیزر همچین چیزی نشون نمیده.من بهتون میگم چه اتفاقی افتاد:به تصویر زیر نگاه کنید، وقتی پرنس هنوز توی هواست اون جونوره شمشیرش رو باز میکنه و بالای سرش میگیره و شمشیر پرنس به شمشیرش اثابت میکنه. جرقه های این ضربه و همچنین شمشیر دشمن توی تصویر دوم مشخصه:
فلش آبی، لبه های شمشیر دشمن و فلش قرمز نور و جرقه برخورد رو نشون میده:
پس هنوز دشمن زنده است و بازی ادامه دارد ... .
هنوز نظر دادن در مورد این بازی خیلی زده و باید صبر کرد و تیزرهای بعدی رو ببینیم
روز خوش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)