تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 121 اولاول ... 23456789101656106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 1210

نام تاپيک: Prince of Persia

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض Prince of Persia

تمام اسکرین شات ها+ آرت ورک های بازی با کیفیت بالا:

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض Prince of Persia

ادمه پست قبل...

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض Prince of Persia

سری آخر...

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به پست های دوست عزیزمون اضافه کنم که : اولین اینترویوهای بازی !!!
    قسمت اول :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

قسمت دوم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    پسر عجب چیزی هست این بازی راستی تو بعضی از عکسها شخصیت اصلی این بازی بی شباهت به پرنس قبلی نیست در هر حال دارم به حرفی که سازنده بازی زده بود در مورد گرافیک و سبک گرافیکی ان می رسم گفته بود بازی با فانتزی هست اما به واقعیت خیلی نزدیک!!!

حـــــرفـه ای S a f a 6 4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    هر جایی به غیر از اینجایی که هستم

پيش فرض

حسین جان شخصیت کارکتر پرنس همون شخصیت سری قبلی بازیه ؟

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

دوستان الان که بحث گرافیک مطرحه یه سوال برام هست راجه به موتور بازیها با اینکه ربطی به این تاپیک ندارهولی جاییم نبود بپرسم..سوال از این قراره مگه Unreal Engine موتر بازی نیست؟؟(من نمیدونم). چون اول بازی هایی متل انریل تورنومنت...مدال ایربورن...گریز اف وار... اولشون مینویسه پاور بای انریل انجین اما...وقتی خود بازیرا نگاه میکنی مثلا تو همین سایت نوشته موتو این بازی ( یه اسمیه) فلان بازی( یه اسم دیگه) اما اول همشون مینویسه پاور بای انریل انجین....................چه جوریه؟؟
    Last edited by MILIN3M; 30-05-2008 at 23:23.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

حسین جان شخصیت کارکتر پرنس همون شخصیت سری قبلی بازیه ؟
    صفا جان اگه اشکال نداشته باشه جواب سوال شما رو من میدم ... خیر کاراکتر Prince جدید به هیچ وجه کاراکتر Prince سری سه گانه نیست و داستان این بازی هم هیچ ربطی به اون داستان نداره.
    دوستان الان که بحث گرافیک مطرحه یه سوال برام هست راجه به موتور بازیها با اینکه ربطی به این تاپیک ندارهولی جاییم نبود بپرسم..سوال از این قراره مگه Unreal Engine موتر بازی نیست؟؟(من نمیدونم). چون اول بازی هایی متل انریل تورنومنت...مدال ایربورن...گریز اف وار... اولشون مینویسه پاور بای انریل انجین اما...وقتی خود بازیرا نگاه میکنی مثلا تو همین سایت نوشته موتو این بازی ( یه اسمیه) فلان بازی( یه اسم دیگه) اما اول همشون مینویسه پاور بای انریل انجین....................چه جوریه؟؟
    بازی Assassin's Creed به کمک Scimitar Engine ساخته شده و این موتور پس از به روز رسانی (که با نام Anvil Engine هم شناخته میشود) برای ساخت بازی Prince of Persia نسل جدید استفاده میشه.

حـــــرفـه ای S a f a 6 4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    هر جایی به غیر از اینجایی که هستم

پيش فرض

صفا جان اگه اشکال نداشته باشه جواب سوال شما رو من میدم ... خیر کاراکتر Prince جدید به هیچ وجه کاراکتر Prince سری سه گانه نیست و داستان این بازی هم هیچ ربطی به اون داستان نداره.
    ممنون

این نشستم همه دموهاش و دانلود کردم

به نظر جالبی میاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه CECELIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

3

Prince of Persia

من فقط دارم نظرم رو درباره ی این سری، از روی عکس ها و تیزر آخر این بازی میگم.
    اینطور که از تصاویر و تیزر معلومه محیط های بازی باز تر و روشنتر هستند و این خودش یه نقطه قوت برای این بازیه.
    تعدادی از دوستان در مورد گرافیک بازینظر داده بودند من به دسته از کاربران میگم که هیچوقت گرافیک یه بازی رو از روی تیزر ها و تصاویری که قبل از انتشار بازی پخش میده مد نظر قرار ندهند. به قول مهدی اینها فقط واسه ی مشتری جمع کردنه. خوب یا بد بودن گرافیک یک بازی رو باید از محیط داخل بازی تشخیص داد که اون هم فقط از راه بازی کردن و یا دیدن فیلمی که نشون میده یه نفر داره پرنس رو بازی میکنه و اونو کنترل میکنه تشخیص داد.
    و اما تیزر ...
    تیزر از نظر گرافیکی خوب کار شده ولی از نظر موسقی نمیتونه هیجان توی بازی رو روی تماشاگر دو چندان کنه. البته کوتاه بودن زمان تیزر هم در این تاثیر گذاری نقش داره.
    از اون دوست عزیزی هم که تصاویر تیزر رو قرار داده بود ممنونم و باید بگم در آخر تیزر عجله کردید.
    شما گفتید که پرنس شمشیرش رو بر سر اون جونوره میزنه ولی توی تیزر همچین چیزی نشون نمیده.
    من بهتون میگم چه اتفاقی افتاد:
    به تصویر زیر نگاه کنید، وقتی پرنس هنوز توی هواست اون جونوره شمشیرش رو باز میکنه و بالای سرش میگیره و شمشیر پرنس به شمشیرش اثابت میکنه. جرقه های این ضربه و همچنین شمشیر دشمن توی تصویر دوم مشخصه:

فلش آبی، لبه های شمشیر دشمن و فلش قرمز نور و جرقه برخورد رو نشون میده:

پس هنوز دشمن زنده است و بازی ادامه دارد ... .
    هنوز نظر دادن در مورد این بازی خیلی زده و باید صبر کرد و تیزرهای بعدی رو ببینیم
    روز خوش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •