خوب... من گرفتم! البته همون پنجشنبه گرفتم! ولی چون بلافاصله رفتم سفر نتونستم بیام بگم که عجب چیز توپیه!!
اگه بخوام با Q38 مقایسه کنم باید بگم که کیفیت Q38 یک کمی بهتره به نظرم. یعنی یه مقداری صدا شفاف تره. صداهای زیر مخصوصا خیلی بهتر پخش میشه. البته صداهای بم تو Q38 زیاد تعریفی نیستن! در کل صدای Q38 خیلی خوبه!
ولی وقتی به بیس میرسیم دیگه هیچگونه تعارفی باقی نمیمونه و EX-32 با یه اختلاف خیلی زیاد جلو میافته! برای امتحان چند تا از آهنگای اسکوتر رو گوش دادم... نمیتونم توصیف کنم!! خیلی باحال بود!!
قیمت Q38 الآن 18 تومنه و EX-32 رو من 21 خریدم. ولی به نظرم اختلاف کیفیتشون خیلی بیشتر از 3 تومنه! یعنی با اینکه Q38 صدای واضحی رو پخش میکنه. ولی در مجموع EX-32 خیلی سرتره.
یه چیز مهمی هم که باید بگم اینه که EX-32 صداهای اطراف رو خیلی خوب حذف میکنه. ولی Q38 تو این زمینه حرفی برای گفتن نداره. بالاخره فرق هدفونای In ear همینه دیگه. مخصوصا برای کسایی مثل من که میخوان برای PSP شون هدفون بخرن، خیلی مهمه که هدفون صدای بلندی داشته باشه و صداهای اطراف رو هم کنسل کنه. که EX-32 هر دوی این قابلیتها رو به خوبی ارائه میده.
همینجا هم از جناب seymour به خاطر راهنمایی بسیار عالیشون تشکر میکنم. انصافا بهترین راهنمایی آنلاینی بود که من گرفته بودم! کاملا مختصر و مفید. خیلی ممنون.