به چه قیمتی؟
به چه قیمتی؟
بله من امروز ظهر علاالدین بودم ..... توی طبقه همکف 3 4 تا مغازه دیدم گذاشتن توی ویترینشون ..... ولی لیبل قیمت نداشت
6220 واقعا گوشی ملسی هستش در عین حال حجم کمی هم اشغال کرده وای فای که به درد کار ما نمیخوره اما سایر چیزاش حرف نداره خدا کنه که دوربینش واقعا 5 باشه و در حد همون ان95 و ان82 حالا فلاشش به کنار.
جی پی اس هم داره کسی میدونه این چیپ جی پی اس مثل ان95 هشت گیگ هستش یا مثل این ان78 که میگن جدیدتره و سرعت بالاتری داره؟
متاسفانه حتی سایت موبایل ریویو خبری از این گوشی اعلام نکرده در صورتی که همه منتظر ان79 و ان85 هستند به نظرم این گوشی واقعا خیلی گوشی خوبیه.
6120 رو بدجور ارتقا دادند.
کسی خریده یا نه؟حداکثر قیمت جهانیه این گوشی 250 یورو هستش که اونم حداکثر هست.
حتی از صدای این گوشی هم جایی چیزی ننوشته. خیلی بی سر و صدا وارد بازار شده دقیقا مثل 6120 امیدوارم قیمتش هر چه زودتر به 320-30 برسه تا بتونیم بخریمش
به نظر من صدای چندانی نخواهد داشت من که هر چی عکس از این گوشی دیدم اما هنوز نتونستم محل اسپیکرش رو پیدا کنم.خدا کنه در حدان82 باشه و قیمت مناسب داشته باشه که بخریمش
Last edited by zimka_14162; 09-09-2008 at 08:57.
دوربینش عین دوربین N82 ئه هم از نظر عکس هم فیلم هم فلش زنون...6220 واقعا گوشی ملسی هستش در عین حال حجم کمی هم اشغال کرده وای فای که به درد کار ما نمیخوره اما سایر چیزاش حرف نداره خدا کنه که دوربینش واقعا 5 باشه و در حد همون ان95 و ان82 حالا فلاشش به کنار.
جی پی اس هم داره کسی میدونه این چیپ جی پی اس مثل ان95 هشت گیگ هستش یا مثل این ان78 که میگن جدیدتره و سرعت بالاتری داره؟
گوشی شاپ قیمتش رو پایین تر آورده : 410 تومان.
با توجه به قیمت حدود 380 دلاریش و روند افت قیمتش میتونه به زودی به کمتر از 370-380 تومن هم برسه.... برا یه اسمارت فون 5 مگا پیکسلی رقم خیلی خوبی محسوب میشه... هر چند تو رویو ها گفته شده با توجه یه سیستم عامل جدید باطریش خوب جواب میده اما ارقام تاک تایم و استند بای تایمش یه کم نگران کنندست ( باطریش تا جایی که یادمه مثل باطری 5700 ه ... )
ادیت شد...
Last edited by Nabakhshoode; 09-09-2008 at 14:12. دليل: تکراری بودن پست
من بتون قول میدم تا یک ماه بعد که یه ذره این گوشی زیاد بشه به 340 میرسه قیمت جهانی این گوشی 250 یورو هست یعنی هم قیمت ان78.واقعا گوشی خفنی هستش .عکسهای بیشتر از این غول بی سر و صدا
اینم یکی دیگه
یکی دیگه
نوکیا این همه امکانات رو چه جوری یه جا جمع کرده من موندم
Last edited by zimka_14162; 09-09-2008 at 18:03.
اینم چند تا دیگه
![]()
به شخصه علاقه ی خاصی به طراحی های کلاسیک دارم... که نوکیا تو این نوع طراحی ها سرآمده... ضمن اینکه کلا به دلیل طراحی خاصشون طوری هستن که با دکمه های بزرگ ( از 2600 کلاسیک 70 تومنی گرفته تا این که 300-400 تومنه ) خوراک اس ام اس بازا هستن ( اینم یکی دیگه از دلایلیه که بهشون علاقه دارم... )
بیشترین انتقادی که از این گوشی دیدم در مورد پلاستیک به کار رفته در اونه که خوب به ارزون بودنش اشاره شده تو رویو ها که کاملا هم درسته ظاهر گوشی با وجود امکانات بالاش چیپ و ارزون به نظر میرسه ( مقایسه کنید با N78 یا... ) ولی خوب باز من فکر میکنم کسی که میاد سراغ یه طرح کلاسیک مواردی براش خیلی مهمتر از جنس پلاستیکه... به هر حال نوکیا سعی کرده با حذف بعضی موارد قیمت این گوشی رو به حداقل برسونه... که موفق هم شده... ضمن اینکه یه نکته یی که تو همه ی کلاسیک های نوکیا دیدم محکم بودنشونه که 6220 هم به نظر میرسه همین مورد رو داشته باشه...!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)