تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 68

نام تاپيک: مقایسه ای بین ، موزیک پلیر برندهای مختلف

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

دوستان از راهنمایی های دلسوزانه....(----------!!!) ، همه تشکر میکنم.!!
    آخر تصمیم ، اف 500 شد.........!!! نزنید ها ، والا میخواستم تفاوت پلیرها رو بدونم که دوستان راهنمایی کردند......!!! از 960 هم خوشم میاد ( به جز سیستم عاملش و قیافش!!!) ولی خوب فعلا گرونه........!!!!
    من چند وقت پیش واسه یکی از دوستام یدونه F500 خریدم گوشیه خیلی باحالیه فقط 2 تا مشکل داره یکی دوربینشه که واقعا افتضاحه (البته از اول معلوم بود به خاطر لتز خیلی کوچیکش) دومین مشکلشم اینه که همه چیز رو در هم نشون می ده (یه چیز تو مایه های پلیر های نوکیا) یعنی می تونی فلدر درست کنی ولی وقتی از LCD پشتی استفاده می کنی هم رو در هم نشون میده

مثلا شما یه عکس رو داری از LCD جلویی نگاه میکنی وقتی می خوای اون عکس رو از LCD پشتی ببینی یه گزینه داره وقتی میزنی اون عکس از اونLCD نشون داده میشه ولی دیگه فلدری در کار نیست!! وهر چی عکس توی گوشی داری به طور درهم میادش اونجا

ولی خب یه چیزای با حالی هم داره که یکیش LCD اونه که حرف نداره شاید از ان 95 هم بهتر باشه(با اینکه 262)
    و باطریشم عالیه چون 2 تا باطری داره (یدونش توی کیف همراشه) هدفوناشم زیاد خوب نیست ولی لامصب خیلی گوشی خشگلیه!!!!

آخر فروم باز metal_militia's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شمرووون!

پيش فرض

چیزی که خودم تست کردم و960 اصلا نمیارزه هم ولومش کمه هم تفکیکش انچنان جالب نیست(البته نسبت به گوشی های که الام میگم)

خداییش ن81 چه تو تفکیک.بیس.تریبل و...واقعا شاهکاره
    و910 هم تفکیک و بیس خدایی داره

ن95 هم اگه حالت اسنریو وایدینگ روشن باشه صدای خوبی داره یه حد میانگینی ه از تفکیک و بیس و تریبل

ولی اصلا در حد اون 2تا بالایی نیست
    ولی نسبت به گوشی های دیگه بهتره

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شمرووون!

پيش فرض

ولی جدی میگم

ک850 با اینکه دوربین ضایعی داره خداییش خیلی صداش عالیه

(البته منظورم تو هندزفری هست)

مشکل ÷لیر نوکیا هم ساس یک ÷لی لیست با وین ام÷ بسازید
    ولی خداییش بگم سونی از نظر ÷لی لیست خیلی ساذده تر هست

ولی نه میشه توش چندتا اکولایزر داشت
    نه عکس اهنگ رو درست حسابی نشون میده
    نه ویزوالیشن درست حسابی داره (تو نوکیا با اهنگ حرکت میکنه ولی شما و950 یا و960 رو نگاه کنید )
    و ......

البته واکمن های سیمبیان هم همین مشکل نوکیا رو تو ÷لیر داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza82N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

چیزی که خودم تست کردم و960 اصلا نمیارزه هم ولومش کمه هم تفکیکش انچنان جالب نیست(البته نسبت به گوشی های که الام میگم)

خداییش ن81 چه تو تفکیک.بیس.تریبل و...واقعا شاهکاره
    و910 هم تفکیک و بیس خدایی داره

ن95 هم اگه حالت اسنریو وایدینگ روشن باشه صدای خوبی داره یه حد میانگینی ه از تفکیک و بیس و تریبل

ولی اصلا در حد اون 2تا بالایی نیست
    ولی نسبت به گوشی های دیگه بهتره
    واقعا ان 81 از 960 سرتره؟
    من از 950 استفاده ميكردم بدك نبود.ageواقعا ان 81 از 960 تو بيس و تفكيك سر باشه كه dige ‎دابل 960 به chish ‎بايد بنازه! با اون قيمت !

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

نه بابا هیچ پلیری مگا باس سونی (سونی اریکسون)
    رو نداره واقعا محشر و بی رقیبه
    ولی به نظر من تفکیک ان 81 از 960 بیشتره...

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

آره
    هدفوناش رو حامآ عوض کن و سری دبلیو بگیر !
    محاله.....................!!!!! هدفونه خودش ، خیلی عالی هست ، درضمن از این لوله ای ها اصلا خوشم نیماد!!!! البته تو فکر یه بی اچ 270 هستم.

شما که به سامسونگ علاقه دارید چرا i450 نمی خری. گوشی نازیه . پلیر باحالی هم داره.
    چون سیمبین هست...............!!!! وگرنه بدون شک بهترین گزینه هست......!!!

من چند وقت پیش واسه یکی از دوستام یدونه F500 خریدم گوشیه خیلی باحالیه فقط 2 تا مشکل داره یکی دوربینشه که واقعا افتضاحه (البته از اول معلوم بود به خاطر لتز خیلی کوچیکش) دومین مشکلشم اینه که همه چیز رو در هم نشون می ده (یه چیز تو مایه های پلیر های نوکیا) یعنی می تونی فلدر درست کنی ولی وقتی از LCD پشتی استفاده می کنی هم رو در هم نشون میده
    مثلا شما یه عکس رو داری از LCD جلویی نگاه میکنی وقتی می خوای اون عکس رو از LCD پشتی ببینی یه گزینه داره وقتی میزنی اون عکس از اونLCD نشون داده میشه ولی دیگه فلدری در کار نیست!! وهر چی عکس توی گوشی داری به طور درهم میادش اونجا
    ولی خب یه چیزای با حالی هم داره که یکیش LCD اونه که حرف نداره شاید از ان 95 هم بهتر باشه(با اینکه 262)
    و باطریشم عالیه چون 2 تا باطری داره (یدونش توی کیف همراشه) هدفوناشم زیاد خوب نیست ولی لامصب خیلی گوشی خشگلیه!!!!
    علی جان ، هنوز که منتظرم ، برای گوشی (یکی از بچه ها اف 210 گرفته ، دارم روی اون مانور میدم ببینم چی میشه!!!)
    اینکه گفتی همه چی رو نشون میده ، که اصلا خوب نیست!!!! ولی خوب دیگه هر گوشی یه حسنی داری ، یه عیبی دیگه.........!!! فیلم برداریش در عوض خوبه 30 فرم در ثانیه که فکر کنم 240*320 میگیره.....!!! البته میگن فریمور جدیدش تا 640*480 هم پشتیبانی میکنه که اگر صحت داشه باشه ، محشره....!!!
    به نظرم ، باطریش هم یه عجوبه ایی هست.........!!!! در نهایت همونطور که گفتی خوشگله......!!!
    آقا آرزو میکنم هیچ وقت فکر تعویض گوشی به ذهنتون نرسه!!!! مخ آدم رو کنسل میکنه!!! زندگی رو تعطیل!!!

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شمرووون!

پيش فرض

نه عزیزان

و960 هیچ چی سر به ن81 نداره||(البته از نظر ÷لیر )

اگه خوب تست کنید متوجه میشید

ن81 اونقدر بیس داره که هدفون از گوش ادم در میاد(نکته هدفونای استاندارد خودش 2زار نمیارزه ها ولی اگه سری و سونی بندازید خیلی عالی میشه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بسم الله الرحمن الرحیم

صحبت طرفداران نوکیا رو شنیدیم اینطور که پیداست ببخشید اینو میگم ولی همه طرفداران نوکیا بخاطر بی تجربه گی کار با گوشی های سونی اریکسون دچار اشتباهاتی در ابراز نظر شدند

در وهله اول ایراد گرفتند و گفتند گوشی های واکمن سونی اریکسون تفکیک صدای خوبی ندارند من منظور دوستان نوکیا پرست رو از تفکیک صدا ندونستم تا اونجایی که من موبایل فروش با تمام گوشی های نوکیا کار کردم میتونم بگم 90 درصد گوشی های نوکیا صدای تیزی دارند تا اینکه کیفیت خوبی داشته باشه این قضیه و صدای تیز موقع گوش دادن با هدفون باعث خورد شدن اعصاب و آسیب پرده گوش میشه

در گوشی های سری واکمن سونی اریکسون از استاندارد صدا استفاده شده یعنی اینکه شما هیچ وقت روی هدفون های سری واکمن نمیتونی ولوم خیلی زیادی داشته باشید

ادامه دارد..

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

بهترین موزیک پلیر تعبیه شده توی گوشی ها بدون شک iPod هستش که مال iPhone !!!

ببینید شما اگه بخواید پلیر ها رو با هم مقایسه کنید می بینید رتبه بندیشون به ترتیب اینطوریه :

1) Apple
    2) Samsung
    3) Creative
    4) Sony
    5) Cowon

پس ببینید فاصله ی تکنولوژی سونی و اپل در زمینه ی پخش موزیک چقدره !!!

آخر فروم باز actooor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

پيش فرض

پس نوکیا چی؟؟؟
    نوکیا رو یادت رفت تو لیست بذاری...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •