تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 46 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 452

نام تاپيک: ساین کردن یعنی چه و نحوه ساین کردن برنامه ها

آخر فروم باز amini_bio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

سلام

از زحمتتون ممنون فکر کنم لینک خراب بود ولی الان درست شده و دانلود رو انجام دادم.فقط یه مطلبی تو پوشه ای که دانلود کردم پر از فایله اگه در مورد محتویات پوشه دانلود شده هم یکم توضیح اضافه بدید ممنون میشم
    تو پست اول توضیح داده شده دوست من.

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض تشکر وبعد در خواست

سلام
    خواستم صمیمانه از زحمتاتون باز هم تشکر کنم من هم موفق به ساین شدم اما متوجه نشدم آخرش که فایلهایی که برای ساین دریافت کردیم از سایت opdaکجا استفاده شد من که از همون فایلهای سر و کی خودتون استفاده کردم و ساین هم شد و از فایل های سر و کی که با ای ام گوشیم درست شد هیچ استفاده ای نکردم

در خواستی هم دارم که اگه ممکنه یه تلاشی بکنید ممنون میشم
    تو گوشی های سری n یه مقداری سرعت پایینه برنامه به نام up speed تو سایتهای دیگه درست کردن که سرعت سری 60 رو بالا ببره من هم دانلودش کردم ولی نصب نمیشهنمیدونم مشکل کجاست اگه میتونستم فایل رو شیر میکردم ببینید چه جوریه امااجازه ندارم من تازه واردم بالاخره اگه تونستید چیزی جدید پیدا کنید خوشحال میشم من هم یاد بگیرم

براتون آرزو میکنم آرزو هاتون رو

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    ممنون، خيلي خوب و مفيده...
    شاد باشي

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

سلام
    خواستم صمیمانه از زحمتاتون باز هم تشکر کنم من هم موفق به ساین شدم اما متوجه نشدم آخرش که فایلهایی که برای ساین دریافت کردیم از سایت opdaکجا استفاده شد من که از همون فایلهای سر و کی خودتون استفاده کردم و ساین هم شد و از فایل های سر و کی که با ای ام گوشیم درست شد هیچ استفاده ای نکردم

در خواستی هم دارم که اگه ممکنه یه تلاشی بکنید ممنون میشم
    تو گوشی های سری n یه مقداری سرعت پایینه برنامه به نام up speed تو سایتهای دیگه درست کردن که سرعت سری 60 رو بالا ببره من هم دانلودش کردم ولی نصب نمیشهنمیدونم مشکل کجاست اگه میتونستم فایل رو شیر میکردم ببینید چه جوریه امااجازه ندارم من تازه واردم بالاخره اگه تونستید چیزی جدید پیدا کنید خوشحال میشم من هم یاد بگیرم

براتون آرزو میکنم آرزو هاتون رو
    سلام دوست عزیز.
    خوشحالم که تونستید از آموزش های من استفاده کنید.

با فایل هایی که از سایت opda درخواست می کنید، و ime گوشی خودتون یا فوقش چند نفر دیگه را شامل میشه، برنامه هایی را که با این فایل ها ساین می کنید، فقط مختص گوشی خودتون هست و رو بقیه گوشیا نصب نمیشه.
    ولی وقتی از فایل های cer و key من برای سیان استفاده می کنید، برنامه ای را که ساین کردید، رو هیچ گوشی هک نشده ای نصب نمیشه.
    ولی مختص به ime خواصی نبوده و اگه گوشی را هک کنید، رو تموم گوشیای هک شده نصب میشه.

در ضمن اگه از روش کپی کردن فایل اینستال سرور در گوشی استفاده کنید (که در پایان پست اول توضیح دادم)، دیگه حتی نیاز به ساین و فایل های cer و key هم ندارید و اصل فایل سورس برنامه مستقیم رو گوشی نصب خواهد شد.

در مورد سرعت گوشی هم، یه راهی وجود داره که از طریق هک می تونید این کار را انجام بدید.
    ولی چون همه تفاوت سرعتش برا همه استفاده کنندگان این روش مشهود نبوده و همچنین باعث کار بیشتر cpu گوشی و در نتیجه داغ شدن گوشی میشه
    و در کل بخوام بگم روش مطمئنی نیست (من توصیه نمی کنم) آموزشش را اینجا نذاشتم.

با این حال اگه مصر هستید، می ذارم. ولی هیچ گونه مسئولیتی در قبالش نخواهم پذیرفت.

در آغاز فعالیت تهران's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا عالي بود. خيلي ممنون از زحماتتون
    چند تا برنامه تونستم نصب كنم كه نياز به ساين داشتند!

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض تشکر مجدد

سلام آقای امینی
    میخواستم یه بار دیگه از همه زحمتاتون تشکر کنم واقعا کارتون عالیه!!!
    هک گوشی من هم جواب داد درست و سالم داره کار میکنه
    و همه مطالب رو از این تاپیک و تاپیک در خواست فایل یاد گرفتم که خوب به لطف اون خیلی از نرم افزار ها مثله تایم بار در همه صفحات نوکیا وجی پی اس و شک و ... رو رو یگوش نصب کردم به خیلی از دوستانم هم یاد دادم البته با حفظ منبع که همشون ازتون تشکرمیکنن از همه برو بچ سایتتون

راستی در مورد درخواستم نمیدونم چرا ولی حس میکنم باید یه راه خیلی خوب برای افزایش طول مدت کار کرد باطری تو سری nباشه اگه یه لطفی بکنی یه سرچ مجددی بکنی خیلی ممنونترت میشم
    امید وارم اسرار من اذیتتون نکنه و شاید سبب خیری بشه واسه دوستان که از شارج هر 5 ساعت گوشیشون دارن خسته میشن

بازم قدر دان همه الطاف شماهستم

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

سلام آقای امینی
    میخواستم یه بار دیگه از همه زحمتاتون تشکر کنم واقعا کارتون عالیه!!!
    هک گوشی من هم جواب داد درست و سالم داره کار میکنه
    و همه مطالب رو از این تاپیک و تاپیک در خواست فایل یاد گرفتم که خوب به لطف اون خیلی از نرم افزار ها مثله تایم بار در همه صفحات نوکیا وجی پی اس و شک و ... رو رو یگوش نصب کردم به خیلی از دوستانم هم یاد دادم البته با حفظ منبع که همشون ازتون تشکرمیکنن از همه برو بچ سایتتون

راستی در مورد درخواستم نمیدونم چرا ولی حس میکنم باید یه راه خیلی خوب برای افزایش طول مدت کار کرد باطری تو سری nباشه اگه یه لطفی بکنی یه سرچ مجددی بکنی خیلی ممنونترت میشم
    امید وارم اسرار من اذیتتون نکنه و شاید سبب خیری بشه واسه دوستان که از شارج هر 5 ساعت گوشیشون دارن خسته میشن

بازم قدر دان همه الطاف شماهستم
    ممنون دوست عزیز.
    شما و دیگر دوستان.
    همین جا از Gamemaster عزیز و تهران عزیز و بقیه دوستانی که از من تشکر کردند و من نتونستم جوابشونو بدم سپاسگزارم.
    من فقط اطلاعات ناقصی که دارم را دوست دارم در اختیار بقیه اونایی که مشکل دارند قرار بدم تا اونا هم استفاده کنند.

در مورد مبارزه با باتری n95 هم راه های زیادی وجود داره.
    ان شاءالله اگه وقت کردم یه تاپیک تو بخش نوکیا در این رابطه باز می کنم.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض installserver.exe برای 5 گوشی دیگر

در مورد روش " نصب برنامه های ساین نشده بدون ساین کردن اونها (برای گوشی های هک شده) "
    همون طور که گفتم روی بعضی از گوشی ها جواب نمیداد.
    برای اون گوشی ها می تونید از فایل های زیر استفاده کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درون این فایل rar، پنج برنامه installserver برای گوشی های زیر وجود داره:
    فایل v4.60.rar برا گوشی 3250 ورژن v4.60
    فایل v4.14.rar برا گوشی 3250 ورژن v4.14
    فایل E50.rar برا گوشی E50
    فایل E61.rar برا گوشی E61
    فایل Nokia 5500.rar برا گوشی 5500

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

برنامه ساین شده برای گوشی های هک شده، روی همه گوشی هایی که هکم شده باشند نصب میشه.

ضمن این که به زودی من در این بخش بهترین روش برای نصب برنامه ها بدون ساین و بدون نیاز به کامپیوتر را آموزش میدم.
    خب الوعده وفا

آموزش این روش را در پست 3 همین تاپیک قرار دادم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    می تونید با استفاده از این روش ساده خیلی راحت برنامه ها را نصب کنید.
    امیدوارم استفاده ببرید.
    Last edited by amini_bio; 07-07-2008 at 14:55.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

آقا دم شما گرم برو بچ خودتون یه راه خوب واسه باطری n95گذاشتن من خوب نگشته بودم باطری 8 گیگ n95 رو با باطریم بایدعوض کنم البته اگه بتونم اصلش رو گیر بیارم همین متشکرم فقط مشکل سرعت پایین سری 9 دیگه هیچی>>> ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •