تو پست اول توضیح داده شده دوست من.
تو پست اول توضیح داده شده دوست من.
سلام
خواستم صمیمانه از زحمتاتون باز هم تشکر کنم من هم موفق به ساین شدم اما متوجه نشدم آخرش که فایلهایی که برای ساین دریافت کردیم از سایت opdaکجا استفاده شد من که از همون فایلهای سر و کی خودتون استفاده کردم و ساین هم شد و از فایل های سر و کی که با ای ام گوشیم درست شد هیچ استفاده ای نکردم
در خواستی هم دارم که اگه ممکنه یه تلاشی بکنید ممنون میشم
تو گوشی های سری n یه مقداری سرعت پایینه برنامه به نام up speed تو سایتهای دیگه درست کردن که سرعت سری 60 رو بالا ببره من هم دانلودش کردم ولی نصب نمیشهنمیدونم مشکل کجاست اگه میتونستم فایل رو شیر میکردم ببینید چه جوریه امااجازه ندارم من تازه واردم بالاخره اگه تونستید چیزی جدید پیدا کنید خوشحال میشم من هم یاد بگیرم
براتون آرزو میکنم آرزو هاتون رو
سلام
ممنون، خيلي خوب و مفيده...
شاد باشي
سلام دوست عزیز.
خوشحالم که تونستید از آموزش های من استفاده کنید.
با فایل هایی که از سایت opda درخواست می کنید، و ime گوشی خودتون یا فوقش چند نفر دیگه را شامل میشه، برنامه هایی را که با این فایل ها ساین می کنید، فقط مختص گوشی خودتون هست و رو بقیه گوشیا نصب نمیشه.
ولی وقتی از فایل های cer و key من برای سیان استفاده می کنید، برنامه ای را که ساین کردید، رو هیچ گوشی هک نشده ای نصب نمیشه.
ولی مختص به ime خواصی نبوده و اگه گوشی را هک کنید، رو تموم گوشیای هک شده نصب میشه.
در ضمن اگه از روش کپی کردن فایل اینستال سرور در گوشی استفاده کنید (که در پایان پست اول توضیح دادم)، دیگه حتی نیاز به ساین و فایل های cer و key هم ندارید و اصل فایل سورس برنامه مستقیم رو گوشی نصب خواهد شد.
در مورد سرعت گوشی هم، یه راهی وجود داره که از طریق هک می تونید این کار را انجام بدید.
ولی چون همه تفاوت سرعتش برا همه استفاده کنندگان این روش مشهود نبوده و همچنین باعث کار بیشتر cpu گوشی و در نتیجه داغ شدن گوشی میشه
و در کل بخوام بگم روش مطمئنی نیست (من توصیه نمی کنم) آموزشش را اینجا نذاشتم.
با این حال اگه مصر هستید، می ذارم. ولی هیچ گونه مسئولیتی در قبالش نخواهم پذیرفت.
واقعا عالي بود. خيلي ممنون از زحماتتون
چند تا برنامه تونستم نصب كنم كه نياز به ساين داشتند!
سلام آقای امینی
میخواستم یه بار دیگه از همه زحمتاتون تشکر کنم واقعا کارتون عالیه!!!
هک گوشی من هم جواب داد درست و سالم داره کار میکنه
و همه مطالب رو از این تاپیک و تاپیک در خواست فایل یاد گرفتم که خوب به لطف اون خیلی از نرم افزار ها مثله تایم بار در همه صفحات نوکیا وجی پی اس و شک و ... رو رو یگوش نصب کردم به خیلی از دوستانم هم یاد دادم البته با حفظ منبع که همشون ازتون تشکرمیکنن از همه برو بچ سایتتون
راستی در مورد درخواستم نمیدونم چرا ولی حس میکنم باید یه راه خیلی خوب برای افزایش طول مدت کار کرد باطری تو سری nباشه اگه یه لطفی بکنی یه سرچ مجددی بکنی خیلی ممنونترت میشم
امید وارم اسرار من اذیتتون نکنه و شاید سبب خیری بشه واسه دوستان که از شارج هر 5 ساعت گوشیشون دارن خسته میشن
بازم قدر دان همه الطاف شماهستم
ممنون دوست عزیز.
شما و دیگر دوستان.
همین جا از Gamemaster عزیز و تهران عزیز و بقیه دوستانی که از من تشکر کردند و من نتونستم جوابشونو بدم سپاسگزارم.
من فقط اطلاعات ناقصی که دارم را دوست دارم در اختیار بقیه اونایی که مشکل دارند قرار بدم تا اونا هم استفاده کنند.
در مورد مبارزه با باتری n95 هم راه های زیادی وجود داره.
ان شاءالله اگه وقت کردم یه تاپیک تو بخش نوکیا در این رابطه باز می کنم.
در مورد روش " نصب برنامه های ساین نشده بدون ساین کردن اونها (برای گوشی های هک شده) "
همون طور که گفتم روی بعضی از گوشی ها جواب نمیداد.
برای اون گوشی ها می تونید از فایل های زیر استفاده کنید:
درون این فایل rar، پنج برنامه installserver برای گوشی های زیر وجود داره:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل v4.60.rar برا گوشی 3250 ورژن v4.60
فایل v4.14.rar برا گوشی 3250 ورژن v4.14
فایل E50.rar برا گوشی E50
فایل E61.rar برا گوشی E61
فایل Nokia 5500.rar برا گوشی 5500
خب الوعده وفا
آموزش این روش را در پست 3 همین تاپیک قرار دادم.
می تونید با استفاده از این روش ساده خیلی راحت برنامه ها را نصب کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم استفاده ببرید.
Last edited by amini_bio; 07-07-2008 at 14:55.
آقا دم شما گرم برو بچ خودتون یه راه خوب واسه باطری n95گذاشتن من خوب نگشته بودم باطری 8 گیگ n95 رو با باطریم بایدعوض کنم البته اگه بتونم اصلش رو گیر بیارم همین متشکرم فقط مشکل سرعت پایین سری 9 دیگه هیچی>>> ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)