براي رضاي خدا هم كه شده , حتي يه كتابم دانلود نشد .
براي رضاي خدا هم كه شده , حتي يه كتابم دانلود نشد .
بابا جون چرا اينجا خشك شده پس؟!! چرا ديگه كتاب معرفي نميكنيد؟!!آقايون مدير يه صفايي به اينجا بدين لطفا!!![]()
ببخشيد اين برنامه اي كه معرفي كرديد رو n70 هم اجرا ميشه؟
اگر ميشه لينک دانلود برنامه رو درست کنيد
برای نوکیا سری 60نوشته شده توسط bahal20
برنامهی repligo2.0_s60 را از اینجا
بگیر روی PC نصب کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سریال برنامهی RepliGo
RAWME1P3-45678352
با نصب این برنامه مبدل فایلهای کتاب از جمله ورد اکسل پی دی اف و اچ تی ام ال و تکست و ... بر روی کامپیوتر نصب میشه،
همزمان RepliGo Desktop نیز نصب میشه که با اجراش میتونی متوجه بشی چطور توسط مبدل فایلهای کتاب را به rgo تبدیل کنی.
بعلاوه اینکه برنامه RepliGo Viewer نیز بر روی پی سی نصب میشه تا بتونی فایلهایی رو که درست کردی بر روی پی سی نیز مشاهده کنی.
برنامه repligo2.0 یه جور ویرچوال پرینتر ( چاپگر مجازی ) است.
میتونی چاپگر را روی RepliGo سِت کنی و یه پرینت بگیری تا فایل rgo کتاب مورد نظرت درست بشه.
هر کتابی که داری میتونی به rgo تبدیل کنی و رو گوشیت بریزی.
برای دیدن و خوندن کتابهایی که درست کردی میتونی برنامه RepliGo Viewer S60 را روی گوشیت نصب کنی و کتابها رو روی گوشیت بخونی.
(با این برنامه هر فایلی که بتونی ازش پرینت بگیری را میتونی به rgo تبدیل کنی و روی گوشیت بریزی.)
Last edited by rezadogar; 05-12-2006 at 17:56.
آقا من در به در دنبال همچين برنامه هاي ميگشتم. دستت درد نكنه! فقط خدا كنه فونت فارسي رو هم ساپورت كنه!![]()
سلام . .روي موتورولا v3x ميشه كتابها را خوند؟
نه دوست عزيز . . نميشه . . چون سيمباين نيست . . !
موفق باشيد . .
خواهش میکنم blackhero عزیزنوشته شده توسط blackhero
این برنامه را روی گوشی نوکیا 6630 تست کردم،
فونت فارسی رو هم ساپورت میکنه، مشکلی نداره، هر کتاب یا فایلی باشه که بشه ازش پرینت گرفت میشه تبدیل به فایل rgo کرد.
منم عاشق کتابم.
رضا جون!!! عاليه ه ه ه ه !!! دستت درد نكنه!!! خيلي حال دادي!!! ديگه خود كفا شديم!!!نوشته شده توسط rezadogar
Last edited by blackhero; 07-12-2006 at 03:20.
خواهش میکنم blackhero عزیز.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)