نوشته شده توسط MaFia
salam,mikhastam bedonam passworde in link chie az man code mikhad mishe rahnamayim koni mamnon misham kamel rahnamyi konid man yekam iq![]()
نوشته شده توسط MaFia
salam,mikhastam bedonam passworde in link chie az man code mikhad mishe rahnamayim koni mamnon misham kamel rahnamyi konid man yekam iq![]()
جناب mafia نسخه كرك شده symantec or f-secure رو براي( Serie 80 (9500 ندارید ؟ ما شدیدا محتاجیم، ثواب داره. متشکرم
پسورد فايل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط black-knight
مافیا جون این symantec 2 year خودش تروجان!!!
![]()
كركي عزيز يه بار اين موضوع رو گفتندمافیا جون این symantec 2 year خودش تروجان!!!
اما اوني كه من قرار دادم رو شما دانلود كرديد؟
من الان چندين ماه هست نصب كردم و عالي كار مي كنه!
ممکن کار کنه اما معنیش این نیست که سالمه!نوشته شده توسط MaFia
به عنوان مثال فایلهای کمپایل شده با keyloger, درست کار میکنه اما keyloger رو هم دراپ میکنه![]()
اینو هم بگم که خیلی از فایلها بعد از مدت زیادی توسط شرکتها به عنوان ویروس شناخته میشوند.
و در ضن همونی که گذاشتی رو دانلود کردم.
خب همين طور كه مي دونيد به نظر من به symantec mobile security بهترين آنتي ويروسي هست كه براي موبايل در ايران ميشه استفاده كرد به دو علت يكي معروف بودن كمپاني و دوم كه از همه مهم تر هست آپديت هاي اون هست كه در اينترنت پيدا ميشه و هميشه ويروس يابي به روز داريد
اين آنتي ويروس در
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معرفي شده
و آپديت اون هم مرتب در همين تاپيك معرفي ميشه
و اما برنامه امروز اين برنامه با نام Symantec Mobile Threat Removing tool هم محصول همون كمپاني symantec هست و برنامه ها و ... كه باعث تهديد و خرابي ميشه رو تشخيص و پاك مي كنه و مكمل خوبي هست براي آنتي ويروس symantec
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مافيا جون دستت درد نكنه حالي دادي .
اين آنتي ويروسه خيلي خوب بود.
من انتی ویروس disinfector راروی موبایلم(6600) نصب کردم و بعد از مدتی خواستم که اونو remove كنم از داخل فايل برنامه هاي اصلي remove شد ولي ايكون برنامه هنوز هست وبرنامه هم مثل قبل كار ميكنه .حالا چطوري اونو remove كنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)