یه سوالی. EX-85 چقدره قیمتش؟
نوسان قیمتش خیلی زیاد بود ... من یادمه از 80 تومن و 60 تومن، تا همین اواخر که من 45 تومن هم شنیدم (از نمایندگی سونی) ... الانم که جدیدا مثل اینکه دیگه کمیاب شده و معلوم نیست بازم بیاد یا نه ...
دشمنت شرمنده seymour جان این حرفا چیه
پس یعنی اینکه ارزش پول دادن داره کیفیت EX-85
راستشو بخایی من خیلی به هدفون اهمیت می دم . چون واقعا گوشام حساس شده . پس بنا به صحبت شما ex-82 خودمو بی خیال میشم . اما واقعا 85 و 90 تفاوت کیفیتشون اونقد زیاد هست که 40 تومن پول بیشتر بده آدم یا همون 85 بهتره ؟(برای من کیفیت سیم و بدنه و این چیزا اصلا مهم نیست فقط کیفیت صدا مد نظرمه )
مثل همیشه خیلییییییییی ممنون!
با عرض سلام
دوستان محترم من قصد خرید یک MP3 Player با قیمت مناسب در حدود 30-45000 تومانی دارم.
لطفا اگر از دوستان مرا در انتخاب و خرید MP3 Player مناسب راهنمایی نمایید خیلی ممنون میشم.
واقعا ماندم که چه انتخاب کنم.
با تشکر
سلامنوشته شده توسط faramarz_norton222 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بودجتون برای خرید پلیر خیلی کمه البته میشه مدل های متفرقه رو خرید ولی اصلا توصیه نمیشه چون هم بی کیفیت و هم اکثرا خیلی زود خراب میشن در واقع پول دور ریختنه
بهتره بودجتون رو افزایش بدین
سلام
بچه ها به نظر من کینگستون بگیره بهتره...........
نظر شما چی هستش؟؟؟؟
کینگستون هم میشه گفت مدل متفرقه هست و اکثرا و بهتره بگیم اصلا اصلش گیر نمیاد
سلام osmaan جان
با تشکر از راهنماییت
ولی بودجه من بیشتر از این قد نمیده. حالا یه لطفی کنین بفرمایید با این بودجه قلیل چی بخرم که کمتر ضرر کنم.
تو اینترنت چشمم به مارک COBY افتاد. این مارک چطوریه
ممنون از لطفت
coby تا اون جا که من میدونم در بهترین حالت مارک درجه 2 هست. من هم برای یکی از بچه ها کینگستون گرفتم پارسال. نسبت به مدل هم قیمت iriver امکانات و ارگونومی و کیفیت صداش بهتره ولی میگن متفرقه س (و شاید چینی).
من یه کینگ دارم . ازشم راضیم . حالا چینی یا ژاپنی مهم نیست
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)