تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 9 اولاول ... 23456789 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 83

نام تاپيک: "انگیلیسی در خواب Has anyone used ؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نابرده رنج، گنج میسر نمیشود.
    1: انگلیسی در خواب فقط جنبه ی تبلیغاتی داره. یکی اومده دیده دانشمندا به نتایجی در این مورد رسیدن، اومده بخش النگلیسی صدای آمریکا که هر شب پخش میشه رو گذاشته توی این سیدیها و ...
    2: کلاسی که باقی هم در حد شما باشن به هیچ عنوان باعث پیشرفت شما نمیشه.
    3: شما باید در درجه ی اول، گرامر بلد باشین. اینکه میگن گرامر لازم نیست مزخرفه. گرامر و فن ساختن جملات، دو چیز در کنار هم هستن.
    4: بعد از آشنایی با گرامر (بیشتر تاکیدم روی ساخت زمانهاست) نوبت به فراگیری اساسی ترین لغات میرسه که چیزی حدود 5 هزار لغت باید کامل کامل و بدون فکر کردن به معنیش، به ذهنتون برسه.
    5: وقتی که گرامر و 5 هزار لغت ابتدایی رو یادگرفتین نوبت میرسه و حرف زدن. با یکی که ربون محلیش انگلیسیه دوست بشین و شروع به صحبت کردن کنین.
    6: فیلم انگلیسی با زیرنویس انگلیسی و دقت در گوش دادن به دیالوگها خیلی موثره.
    7: فرهنگ لغت فارسی به هیچ عنوان تا دو کیلومتری خودتون نگذارین. فرهنگ لغت فقط انگلیسی به انگلیسی اونم آکسفورد. توی فرهنگهای ایرانی میلیاردها اشتباه وجود داره.
    8: این بخش که مهمترینه رو گذاشتم آخر: گوش دادن به پادکستها که جادو میکنه!
    9: دوباره: نابرده رنج، گنج میسر نمیشود.

2. 5 کاربر از pershianix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من زبان یه مقوله جدیه و برای موفقیت در اون نیاز به روش های جدی هست ... به فرض محال (از نظر من) که این روش آموزش در خواب 10% موثر باشه ... آقا اصلا 20% ... من بحثم اینه که ما میگیم شما اگه بشینی شب و روز فیلم زبون اصلی هم ببینی دیگه نهایتش مثلا 30% موثره ... یعنی میزان تاثیرش هم دیگه یه حدی داره ...

من همیشه یه مثالی می زنم در مورد مترجم های ماشینی (چون اتفاقاً بحثش در تاپیک دیگه مطرح بود) که اگه اینا موفق بودن ، الان باید کار و کاسبی دارالترجمه ها کساد میشد ، یا حداقل کمی احساس خطر می کردن ... (حالا شاید هم همینطوره - من خیلی باهاشون در تماس نیستم) .. اینجا هم همینه : اگه قرار بود با دیدن فیلم و بازی red alert و (خدا بخیر بگذرونه: ) خوابیدن انگلیسی یاد می گرفتیم که الان من با اجازه تون برم بخوابم!!!!

4. 7 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

والا از اونجايي كه ما با نيتيو زبان انگليسي به صورت مستقيم تماس و ارتباط نداريم،تنها راهي كه هست،فيلم هاي زبان اصلي هست،كه با لحجه ها و اصطلاحات مختلف آشنا شويم.تعجب مي كنم seymour عزيز مسخره مي كنن،30 درصر بهتر شدن زبان انگليسي به نظر شما چيز كمي هست؟
    يادگيري زبان انگليسي در خواب به صورت حفظ و يادگيري در subconscious و ضمير ناخود آگاه هست،چيزي نيست كه بخوايم به عنوان طنز يا بازارگرمي نگاه كنيم،يك پروسه كاملا علمي هست.

آخر فروم باز tajrobenik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

شما چرا مي‌خواين همه اينگيليسي شون فول بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من اگه همين سي درصد رو هم داشته باشم واسم كافيه...
    اصلا تو اين تايپيك نبايد در مورد آموزش حرفه‌اي و اسپيكين با خارجي ها كه مي‌شه طرف زبون فول كه نبايد بحث بشه بايد بحث در حد مقدماتي باشه................
    ............
    چرا من زبان مي‌خوام ياد بگيرم؟؟
    .........
    1-برا اين كه تو چند تا سايت خارجي كه رفتم بفهمن چي نوشته
    2- بتونم با يه اينگيليسي زبون راحت بچتم.
    ........
    فعلا همينا كاربرديم هست و اين كه نمره زبان رو بيارم....
    .......
    اگه مي‌شه به من كمك كنيد.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

والا از اونجايي كه ما با نيتيو زبان انگليسي به صورت مستقيم تماس و ارتباط نداريم،تنها راهي كه هست،فيلم هاي زبان اصلي هست،كه با لحجه ها و اصطلاحات مختلف آشنا شويم.تعجب مي كنم seymour عزيز مسخره مي كنن،30 درصر بهتر شدن زبان انگليسي به نظر شما چيز كمي هست؟
    يادگيري زبان انگليسي در خواب به صورت حفظ و يادگيري در subconscious و ضمير ناخود آگاه هست،چيزي نيست كه بخوايم به عنوان طنز يا بازارگرمي نگاه كنيم،يك پروسه كاملا علمي هست.
    نه - نه ... عرض من چیز دیگه ای بود (نمی دونم؛ شاید خوب مطرح نکردم)... عرض کردم "تأثیرش" 30% هستش (یعنی مثلا اگه چهار تا روش داشته باشیم که مثلا کلاس رفتن 80% موثره و فلان روش فلان درصد ، این هم 30%) ... نه اینکه زبان شما رو 30% بهتر می کنه ... 30% بهتر شدن زبان اتفاقاً از نظر من خیلی هم چیز زیادی هست (!) و اینکه با فیلم/خواب دیدن بهش برسیم اصلا از محالاته به نظرم و من قبلا هم گفته ام که شاید 60-70% مردم تا آخر عمر هم نتونن به 30% تسلط به زبان برسن ..

و در مورد استفاده از عبارت "پروسه" علمی : من به نظرم "فرضیه" مناسب تر باشه ... اگه پروسه اش همینقدر که به نظر می رسه هلو بروی تو گلو باشه که مجدداً من برم بخوابم! (و ضمناً نه - استفاده من از طنز بخاطر تحقیر نیست - هرچند گاهی اینطور به نظر میاد ؛ می خوام جو دوستانه بمونه )

* جسارتاً : لهجه

8. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tajrobenik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اصلا اين خواب رو بي‌خيال شو...
    من روزي دوساعت مي‌تونم تو بيداري موزيك يا صوتي گوش بدم...

حالا چي؟؟؟؟

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

شما چرا مي‌خواين همه اينگيليسي شون فول بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من اگه همين سي درصد رو هم داشته باشم واسم كافيه...
    اصلا تو اين تايپيك نبايد در مورد آموزش حرفه‌اي و اسپيكين با خارجي ها كه مي‌شه طرف زبون فول كه نبايد بحث بشه بايد بحث در حد مقدماتي باشه................
    ............
    چرا من زبان مي‌خوام ياد بگيرم؟؟
    .........
    1-برا اين كه تو چند تا سايت خارجي كه رفتم بفهمن چي نوشته
    2- بتونم با يه اينگيليسي زبون راحت بچتم.
    ........
    فعلا همينا كاربرديم هست و اين كه نمره زبان رو بيارم....
    .......
    اگه مي‌شه به من كمك كنيد.
    اينجا سوالاتتون رو هم ميتونيد بپرسيد.اين سوالات به اينجا ربطي نداره.

[A Group To Study English (schedule at the first page)

حالا چي؟؟؟؟
    موزيك براي كساني كه مبتدي هستن فايده اي نداره،فقط باعث ميشه به نحوه تلفظ بعضي از كلمه ها آشنا بشن اگه تونستن كلمه رو تشخيص بدن.حتي تو فارسي هم ي آهنگ رو بايد چند بار گوش بديم تا بتونيم همه كلماتش رو متوجه بشيم،زبان بيگانه كه جاي خود داره.به نظر من زياد موسيقي تاثيري نداره
    Last edited by JEFF_HARDY; 03-04-2009 at 10:27. دليل: غلط املايي

11. این کاربر از JEFF_HARDY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

حالا چي؟؟؟؟
    سلام
    هر نوع گوش دادن البته در بیداری به موسیقی، به اخبار، به فیلم و هر مورد دیگه ای که به زبان اصلی باشه به تقویت لیستنینگ کمک هیلی خیلی زیادی می کنه. ولی در طول زمان..یعنی اگه شما به صورت مداوم یکسال هر روز روزی نیم ساعت به اخبار bbc یا cnn گوش کنید، بعد از گذشت زمان طولانی مطمئن باشید به صورت ناخود آگاه کلمات را متوجه می شید.
    من استادی داشتم که می گفتن همینجور که مشغول انجام کارهاتون هستید، تو خونه تو ماشین انگلیسی گوش بدید. که من اون موقع (حدود 10 سال پیش) تو خونه همیشه رادیو BBC گوش می دادم. اتفاقا برنامه هاش خیلی هم جالب بود .
    اوایل بایددقت کنید تا متوجه بشید چی می گه. ولی بعد از مدتی که هر روز همینجور رادیو یا تلویزیون تو خونه واسه خودش روشنه، شما حتی بدون دقت کردن هم به راحتی می فهمید که ]چی می گه. البته این مستلزم اینه که شما در کنارش کلاس برید و معلوماتتون را هر روز بالا ببرید، اون موقع با دیدن فیلم یا شنیدن موسیقی زبانتون تقویت میشه. وگرنه با دو بار فیلم دیدن، اگه انتظار دارید که پیشرفت کنید، کاملا در اشتباهید. ولی اگه این همت را دارید که حدود یکسال مداوم هر روز یک فیلم ببینید، می تونید امیدوار باشید که زبانتون 4-5% بهتر از قبل بشه. اگر که هیچ کار دیگه ای انجام ندید.

در ضمن اینجا همه ما روشهای مختلفی را برای یادگیری زبان امتحان کردیم، مطمئن باشید اگه هر کدوم از روشهای دیگه به جز کلاس رفتن ، حتی 30% از فایده کلاس رفتن را داشت، آنرا توصیه می کردیم. به نظر من اگه کسی واقعا قصد داره زبان بخونه، باید براش وقت بذاره. اگه هر روز هم سر کار می رید، کلاسهایی هست که روزهای جمعه فقط برگزار میشه. حتی در حد فقط مبتدی هم می خواید یاد بگیرید که کارتون راه بیفته، 2-3 ترم کلاس برید.

شما روزی 2 ساعت وقت دارید موزیک گوش بدید، بهتره هفته ای دو روز روزی 1:30 ساعت کلاس زبان برید. واقعا فایده اش بیشتره.

موفق باشید

13. 5 کاربر از A r c h i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال احمد ترابی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    سپاهان شهر

پيش فرض

اگه بتونیم دانلودش کنیم خیلی خوب میشه
    ممنون اگه بزارین

15. این کاربر از احمد ترابی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام

من مدتی در زمان های رفت و برگشت نوارهای کلاس زبانم را گوش می دادم، یعنی همین طور توی گوشم بود نه اینکه دقیق گوش بدم چی میگه! حدود 5 سال پیش، نوارهای interchange را!
    پس از مدتی نه تنها listening ام خوب شد بلکه حرف زدن (speaking) ام هم خیلی پیشرفت کرد!
    هم تلفظ کلمات بهتر شد و هم اینکه وقتی حرف می زدم به جای اینکه فارسی فکر کنم یاد گرفتم انگلیسی فکر کنم که این باعث شد سرعت حرف زدنم هم بهتر بشه!

در مجموع خیلی خیلی مفید بود! حتما امتحان کنید!

17. این کاربر از young_developer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •