چجوری می تونم داده های یه فایل mdb رو بریزم توی mdf؟
اگر ازش خروجی xml بگیرم، میشه یه دفعه همه اش رو ریخت توی mdf یا باید دستی تک تک رو وارد کنم؟
ممنون
چجوری می تونم داده های یه فایل mdb رو بریزم توی mdf؟
اگر ازش خروجی xml بگیرم، میشه یه دفعه همه اش رو ریخت توی mdf یا باید دستی تک تک رو وارد کنم؟
ممنون
شما بد نیست برای بعضی از سوالاتت هم یه سرچ کوچیک تو اینترنت بزنی , ماکروسافت هم این Msdn بدبخت رو بره همین ساخته , بعضی از سوالاتت هم برمیگرده به مفاهیم پایه ای .
خب حتماً کارم رو راه ننداخته که اینجا مطرح کردم دیگه
این msdn واقعاً بی خوده
بیا ببین این PHP Manual چه نظم و پیوستگی و آموزشی بودن و ... داره. از دنیا بی نیازت می کنه.
ولی این msdn فقط می پیچونه (البته شاید هنوز قلقش (یا قلغش یا غلقش یا غلغش) دستم نیومده!)
ببینید من کاملاً مبتی هستم. خب؟ حتی سطحم پایین تر از msdnه
حالا اگر شما دلت می خواد، ما رو راهنمایی کن. نمی خواد هم که هر جور میلته (Mail: هه هه هه)
با اجازه تون یکی دیگه هم بپرسم:
چجوری می تونم یه دکمه رو جوری درست کنم که توی یه فرم وقتی که Enter رو بزنی، Event کلیک اون دکمه انجام بشه؟
وآیا راهی هست که در Run-Time بشه اون خاصیت رو فعال و غیر فعال کرد یا نه؟
مرسی
ابتدا خاصیت PreviewKey فرم رو به True ست کن.
یه مقدار از نوع Boolean تعریف کن مثل : Dim Act As Boolean=True
سپس در رویداد Form1_PreviewKeyDown کدهای زیر رو بنویس:
If e.KeyCode = Keys.Enter AND Act=True Then Button1_Click(Button1, Nothing)i
خیلی ممنون shalineh عزیز
اگر شما نبودی الان این Bracket باعث می شد که از VS کاملاً زده بشم
باز هم ممنون
منم خودم اخرته اماتوره اماتورم یه چند وقتیه برنامه نویسی رو شروع کردم ادعایی هم ندارم , ولی یه کتاب 2005 Wrox vb رو (تازه Beginning رو) کاملا خوندم یه کتاب MCTS ( Web-Based Client Development) ای نیمه خوندم برای ASP.net و البته نکته مهمش اینه که یه پروژه کامل یه سایت رو با بدبختی و سختی خودم نشستم تنهایی کد زدم که خیلی چیز یاد گرفتم همین . بقیه چیزها هم هرچی میخواستم نیازش برام پیش اومده انقدر سرچ کردم تا پیدا کردم , خوب اول سخته ولی کم کم راه افتادم (اینا که گفتم شاید کلا 5-6 ماهم نشه). الانم تازه تازه تازه تازه میخوام کتاب Professional VB Wrox رو شروع کنم به خوندن اگه وقت کنم تازه بعدشم اگه بتونم میرم سراغ NetFramework 3.5 و VB 9.0 اخرشم خیلی خیلی دوست دارم Java
(عکس اواتارم ).
باز هم ممنون shalineh جان
ولی این وقتی جواب میده که یه فرم خالی داشته باشم. همین که یه textBox میاد تو کار، دیگه جواب نمیده
آیا باید این Event رو برای همه ی textBox ها هم تعریف کنم؟
یه نصف مشکل دیگه هم دارم
چرا هر وقت که یه پروژه رو می سازم بهم این Warning رو میده؟:
میشه رفعش کرد؟Invalid search path 'C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\VC98\mfc\lib' specified in 'LIB environment variable' -- 'The system cannot find the path specified. ' Project
موفق باشی.
راستی اون کتاب هایی که گفتی انگلیسی اش رو خوندی یا فارسی (بی خود) بود؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)