تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 13 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 128

نام تاپيک: قفل گذاري قدرت مند بروي سي دي فيلم هاي اموزشي

پروفشنال mahramasrar2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

از اينكه اينقدر ناراحت شدي متاسفم اولش كه گفتم من چه جور آدمي هستم!!!
    نمي تونم از برداشت خودم وابراز نظرم پرهيز كنم شما احتمالا مرا ومرام گفتاري مرا بهتر مي شناسيد
    انچه كه در ذيل مي آيد مرا به شگفتي واداشت شما به جاي توضيح دندان نشان مي دهيد!!

"در صورت استفاده از فايلهاي اموزشي طولاني با حجم زياد سيستم هنگ كرده قابل استفاده نيست !"خداييش پيشگو هم شدي
    خداييش اينكه نوشتي "سيستم هاي PENTIUM 2 " خودت حالت بد نميشه!
    مگر اينكه بخواهيد سي دي خود را به كساني كه حتما سيستم p4 دارند بفروشيد ويا مي توانيد بروي پاكت سي دي بزرگ بنويسد فروش به كساني كه سيستم هاي قديمي تر دارند ممنوع !!

اينكه PDF هنگ ميكنه رو اصلا نميفهمم چون رو كامپيوتر عهد عتيق من داره كار ميده(P4 ‍CPU2 Ram768SD )
    جهت اطلاع از نظر ديگر دوستان منتظر مي مانيم

پكر مورد استفاده احتمالي براي PLAYER برنامه expressor بوده است" در اين مورد هم فكر كنم يه كركر نظر بده حرفتو پس ميگيري
    احتمالا درباره packer شما يه صفحه اختصاص مي دم !!

راستي بيزحمت مدل سيستمت رو بگو ببينم چرا ميگي كنده؟
    سيستم من p4 3.4 4mb cach هست بنابراين به عقيده كارشناسان ضعيف نيست!!

آنچه در بالا ابراز كردم صرفا جهت ارتقاي كار وسطح كيفيت كارتان بود در هر حال درصورت دلخوري ديگر راجع به كارهايتان نظري از من نخواهيد شنيد!!

موفق باشي
    Last edited by mahramasrar2; 05-05-2008 at 19:05.

پروفشنال ژولی لسکو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    <<?؟>>

پيش فرض

مگر اينكه بخواهيد سي دي خود را به كساني كه حتما سيستم p4 دارند بفروشيد ويا مي توانيد بروي پاكت سي دي بزرگ بنويسد فروش به كساني كه سيستم هاي قديمي تر دارند ممنوع !!

بخدا روي P2 هم جواب ميده . شك نكن
    منتها ديگه هيچ جا P2 نيست
    ملت به دادم برسين!
    شما معني Recommended System Requirements ميدوني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    -------------------
    خداييش ناراحتي هم داره
    البته شما همونطور كه بلدي آدم رو ناراحت كني همونطور هم بلدي از ناراحتي در بياري
    در هر صورت تابستون امسال كارهاي جالبي درست ميكنم كه نتوني عيب بذاري روش
    آخه داريم به امتحانات پايان ترم نزديك ميشيم كمتر ميتونم پاي كامپيوتر باشم
    حالا خودم يه كم بگم راجع به اين كار:
    1-يه قسمت از كار درمورد محدود كردن كاربر به استفاده از سي دي رام خاص هست كه خود سي دي
    ما اون رو تعيين ميكنه، اين روش واقعا كمك ميكنه به امنيت سي دي . حداقل از شر درايو مجازي خلاص ميشيم
    من از اين قسمت كار شخصا خوشم مياد و حتما روش بيشتر كار ميكنم .
    2-عدم اجازه عكسبرداري و فيلمبرداري از پروژه اگه دوستان موردي سراغ دارن كه روي سي دي كار شده بگن
    خداييش اينها همش كار برده و تابع رو تابع سوار شده ولي خودم هم ميدونم كار زيادي ميخاد تا تكميل بشه
    3-اينكه شما يه پلير اختصاصي براي PDF هاتون داشته باشين كه نياز به اكروبات و اين برنامه ها رو نداشته باشه خداييش بدم نيست ها
    4-در تمامي مراحل ساخت من يه چشمم به كارم بود و يه چشمم به پروژه و اينقدر كدها رو دستكاري ميكردم كه هيچ موقع Cpu Usage از
    حد 50% بالاتر نره و مجبور شدم بخشي كدهام رو فداي همين Cpu Usage بكنم پس به هيچ وجه كند نيست و سيستم شما هم كه خداييش حتي
    نسبت به مدلهاي روز هم چيزي كم نداره نميدونم چرا كند اجرا ميشه؟
    5-در مورد پيدا كردن پاسورد هم فقط يك سيستم فولادين و چند ده روز پروسس شبانه روزي ممكنه به نتيجه برسونه . از توضيح بيشتر معذورم.
    6-من اين رو گذاشتم كه نظر بقيه رو و احيانا پيشنهاد و ... رو ببينم ولي منصفانه وگرنه خودم هم به ضعفهاش واقفم .
    منم زيادي حساسم ها
    اگه رنجوندمت عذرخواهي ميكنم
    --------------------------------------------------------------------------

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

eXPressor 1.6.0.1 برنامه اي قدرت مند جهت قفل گذاري بروي پروژه هاي اجرائي شما وهمچنين اتوران سي دي

دوستان عزيز جهت اين قضيه من يك تاپيك جديد باز كردم بنابراين مسائل مربوط به اتوران را در لينك زير دنبال كنيد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با تشكر
    تايپ وتهيه توسط محرم اسرار 2=MAHRAMASRAR2
    Last edited by mahramasrar2; 06-05-2008 at 01:24.

اگه نباشه جاش خالی می مونه SadeghPM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام ژولي !

البته شايد قبل از تست پروژه شما كه اطمينان دارم براي آن زحمت بسيار كشيده ايد گفتن اين جملات درست نباشد اما با اينحال با خواندن جملات مندرج ونگاشته شده شما بي اختيار اين تصور به من دست داد كه شما از اپلود فايلهاي پروژه خود بيشتر قصدتان خود آزمائي و يا يافتن باگها توسط به قول شما كركر ها بوده است؟ در صورت خطا گفتن مرا تصحيح فرمائيد

البته اين امر به خودي خود اصلا بد كه نيست شايد خيلي هم خوب باشد چرا كه در بدترين حالت آن مي تواند الگوئي باشد براي ديگر دوستان جهت دستيابي به مراتب عالي امور قفل گذاري !!

اما آنچه كه مرا به نگاشتن واداشت اين قضيه است كه به ظاهر شما به Open Source كوچك ترين اعتقادي نداريد درصورت خطا بودن مرا تصحيح فرمائيد !
    بابا بسه ملتو خفه کردی...
    هر کی میاد یه کاری ارایه بده سریع میگی : شما قصدت تست پروژه و از این حرفاست و نمی خواین چیزی یاد بدین!!!
    می خوام بدونم تا حالا توی این همه تاپیک که برای قفل گذاری نوشتی چند تا نمونه کار واقعا از خودت گذاشتی؟ چند تا آموزش قفل گذاری گذاشتی؟ خدایی هیچی در مور قفل گذاری سی دی تا به حال نگفتی؟ یا لااقل یه آموزش کوچیک هم از خودت نداری؟ البته این آخری هم که هیچ ربطی به قفل گذاری سی دی نداره و باید توی بخش امنیت نرم افزار باشه...
    کارت شده فقط حرف زدن ... راست میگی یه خورده عمل کن... مگه نگفتی پروژه ژولی رو به راحتی میشه داغونش کرد و فایلاشو کشید بیرون؟ پس کو اون فایلا؟؟؟ همه تاپیک هایی که می زنی همین طوریه و هیچی از خودت بیرون نمی دی و هی ادعا میکنی که دیگران نمی خوان چیزی بیرون بدن!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------
    ژولی عزیز ....در اولین فرصت ممکن فایلاتو تست می کنم...یکم سرم شلوغه ... نتیجه رو حتما بهت میگم

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

چند تا آموزش قفل گذاری گذاشتی؟ خدایی هیچی در مور قفل گذاری سی دی تا به حال نگفتی؟ یا لااقل یه آموزش
    عصباني نشو صادق جان !
    با عصبانيت كاري درست نميشه!
    اين هم لينك جديدترين آموزش من درباره قفل گذاري بروي اتوران كه 5 ساعت روي اون وقت گذاشتم!
    ضمنا اين برنامه اگر چه قابليت كاربرد دوگانه دارد وامنيت برنامه شما را بالا مي برد ولي در عين حال بيشتر كاربرد دومش مورد نظر ماست و ربطي به امنيت نرم افزار ندارد عزيز من !! لطفا ابتدا كل پست ارائه شده در زير را مطالعه فرمائيد

کد:
    لطفا قبل از مشاجرات مدتي در سايت جستجو كنيد

قصد ما در اين تاپيك وتاپيك هاي مشابه دستيابي به روشي براي قفل گذاري وامنيت بالا جهت نرم افزار هاي ارائه شده هموطنان گرامي به داخل بازار است پس لطفا صبور باشيد
    درباره پروژه من بايد بگويم به زودي اپلود خواهد شد

با تشكر از صادق و همينطور ژولي و ديگر دوستان ديدار كننده تاپيك
    Last edited by mahramasrar2; 06-05-2008 at 11:09.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ژولي جان برنامه شما را به صورت كامل تست كردم متوجه شدم به غير از برنامه كاربرده شده در فوق شما از يك روشsteganography يا برنامه شبيه به آن استفاده كرده ايد كه با اينكريپت وقرار دادن فايلها در فايلي ديگر(مثلا قرار دادن يك برنامه اجرائي در يك متن يا عكس ) امور خود را به پيش مي برد

به نظر من تركيب اين دو يك قفل خوب براي شما ساخته ودر صد وضريب موفقيت شما را بالا برده است من قفل شما را تحسين مي كنم! در صورت علاقه به افزايش دانسته هاي خود وبه اشتراك گذاشتن اطلاعاتي كه در اين راه كسب كرده ايد در لينك تاپيك فوق الذكر شركت كنيد

ضمنا من پست هاي 48 و49 را در صفحه قبل ويرايش كردم ونكات جديدي به آنها افزودم تا از هر گونه شبه واختلاف پرهيز شود
    موفق باشيد
    Last edited by mahramasrar2; 06-05-2008 at 13:53.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

فایل های Extract شده :

Download Link:
    ۲۴۵۸ k
    کد:

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

صادق جان كم كم داره ازت خوشم مي ياد !!
    حالا بگو ضعف ها كجا بود؟
    ضمنا من يه برنامه پيدا كردم كه مي تونه اين ايميج رو در درايو مجازي باز كنه!
    يه خورده توضيح مي دي من دارم روي عين همين پروژه كار مي كنم
    في الواقع دارم كار ژولي رو ده مرحله سخت ترش مي كنم
    فكر نمي كنم بتوني دخل اون يكي رو بياري!
    البته قبل از اون بايد يه خورده به من اطلاعات بدي بگو چكار كردي؟
    ضمنا اگه اطلاعات مفيدي كسب كنم در اختيار شما مي زارم
    Last edited by mahramasrar2; 07-05-2008 at 16:57.

پروفشنال ژولی لسکو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    <<?؟>>

پيش فرض

صادق جان سلام
    نمره شما 20
    خيلي عالي بود
    ولي خداييش به كسي ياد نده تا ديگران هم امتحان كنن
    لازم شد ورژن جديدترشو بذارم

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

حالا بگو ضعف ها كجا بود؟
    ولي خداييش به كسي ياد نده تا ديگران هم امتحان كنن
    باشه...صبر می کنیم که دیگران هم امتحان کنن...
    ضمنا من يه برنامه پيدا كردم كه مي تونه اين ايميج رو در درايو مجازي باز كنه!
    منظورتون رو متوجه نمی شم...یعنی بدون نیاز به رایت سی دی... در این صورت توی اون آموزشتون جزو ضعف های برنامه اضافه کنین..

يه خورده توضيح مي دي من دارم روي عين همين پروژه كار مي كنم
    في الواقع دارم كار ژولي رو ده مرحله سخت ترش مي كنم
    فكر نمي كنم بتوني دخل اون يكي رو بياري!
    این روش ها دیگه قدیمی شده ... از من تازه کار به شما ها توصیه : این روش ها به درد نمی خوره !!! آخه یعنی چی بیاین همه برنامه های طزف رو ببندین!!! توی موقع دیدن Pdf موس اونو از کار بندازین!!! شاید طرف می خواد همزمان یه کار دیگه هم بکنه ...مثلا یه آهنگ دلخواه گوش بگیره!!! در ضمن این ها نمونه کارا هستن ..دلیلی نداره که کاری کنین که حتما روی سی دی رایت بشه...
    روش کار و تلاش ها باید این باشه : فایل های منبع توی مموری ریخته بشه... نه توی هارد
    من که با کسی قرار داد ندارم که بخوام فایل ها رو اکسترکت کنم ... این حرفتون اصلا به مزاجم خوش نیومد...
    Last edited by SadeghPM; 10-05-2008 at 10:50. دليل: روش صحیح کار

صفحه 6 از 13 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •