اقا بگین یا علی بریم سراغ SHAIYA اگه میشه تو ایران بازی کرد این هم MOVIE از بازی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Hero Online
2MoonS
9Dragons
ArchLord
SilkRoad Online
اقا بگین یا علی بریم سراغ SHAIYA اگه میشه تو ایران بازی کرد این هم MOVIE از بازی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
alizshah می تونی از من بپرسی در این موارد ! یکی اینکه هر شهر Sound Effect خودش رو داره اما Battle area در بیشتر Region هاش یکسانه... گرافیکش هم خوبه (; از نظر من البته همین قضیه به روونیه بازی خیلی کمک کرده! بعدش هم کلاس ها و Character های مختلفی داره که بیشتر از نصف بازی و Skill های تورو Magic تشکیل می ده...
و اگر یکی که level اش از تو بیشتر باشه کمکت کنه یه شبه 20 لول رو رفتی.
حرف شما درسته
شما بازی رو دارید
منم دارم
و اینا هم دارند
اینم بازی رو هم بازی میکنیم
و بازی دیگیری هم بازی میکنیم
Screen shot از بازی زیاد دارم اما نمی دونم چرا نمی تونم Upload کنم والا چندتا عکس از خودم می گذاشتم براتون
من بازی کردم
اینو
اصلا هر چی تو میگی
بچه ها اگر دقت کنین می بینین این Character من بتدریج high level می شه!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینا ماله قدیماست. خواستین یدونه جدید هم می گیرم... یه خورده عوض شده قیافم!
Last edited by va2hid; 21-04-2008 at 01:07. دليل: اینطوری بهتر شد...
من که Youtube رو دارم زیر رو میکنم فعلا![]()
شما لینک Youtube هارو بزار
من حال ندارم بگردم
باشه حتما !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)