همون سمت راستیه برای g900 بوذ؟!
همون سمت راستیه برای g900 بوذ؟!
اصلا برو توی خود موبایل ریویو یه نگاه بکن.به نظر من اگه جی900 دوربینش بد باشه توی نسخه اصلی خیلی بهتر میشه دقیقا مثل کا850.واقعا گوشی خوبی هستش حیف که پول ما نمیرسه که بخرمیش
کاظم جان فکر نکنم گرون باشه ... Mobile-Review زد 350 یورو میشه 480 هزار تومان ... واسه قیمت اولیه به نظر بد نمیاد ... اگه اینطور باشه قیمتش از U900 Soul کمتره ...
واقعا قیمتش مناسبه و حتی از c902 ارزونتره و تقریبا هم قیمت c702 هست
البته با قیمت بالا مشخصه که این گوشی نمیتونه در مقابل جی810 و ان95 8گیگ و حتی پی5 فروش کنه
منظورت کدوم گوشیه سعید؟البته با قیمت بالا مشخصه که این گوشی نمیتونه در مقابل جی810 و ان95 8گیگ و حتی پی5 فروش کنه
u900?
یا
G900?
جی900 و البته یو900 هم نسبت به کا850 و جی800 خیلی گرون تره
bebakhshid ba laptop yenafar oomadam farsi nadare
in tapic key va shod key 6 safhe shod ?!!!!!!!!!!!!!!!!!
dar kol manam migam bayad gooshiha vared beshan harki kharid oon moghe axharo bezarim
سلام
منم میگم سامسونگ تو ایران به این خاطر مورد استقبال قرار نگرفت که وارد کننده هاش خوب نبودن !!!
در ضمن منم خودم عاشق بعضی از گوشی های سامسونگم (حتی با اینکه از نوکیا متنفرم ولی از ن82 واقعآ خوشم اومده و احتمالآ گوشیه بعدیم هم خواهد بود)
الدار اوایل خیلی با سونی خوب بودایول منم همینو میخواستم بگم حالا این که هیچی تو رویووی W960 هم الدر تا میتونسته ازش بد گفته!!!
الان نمیدونم چرا اینطوری شده
توی GSMarena دبلیو 960 اولین موزیک فون شد و ن81 4رم شد (2 هم دبلیو 910 و سوم هم آیفون شد)
ولی توی همین موبایل ریویوو W960 کلی تی کیفیت و اینا از ن81 کم آورده
من خودم نمیدونم جریان چیه ؟!؟!؟
بهترین چیز تجربه هست !!
به نظرم مقایسه های جی اس آرنا در مورد گوشی های نوکیا
خیلی به حقیقت نزدیک تر از سایت های دیگه اند
حال مقایسه اش بین برند ها بحث دیگه ای هستش
آره دقیقا ! اینو منم دیدم ولی صداشو در نیاوردم ! لول !ولی توی همین موبایل ریویوو W960 کلی تی کیفیت و اینا از ن81 کم آورده
من خودم نمیدونم جریان چیه ؟!؟!
به شدت W960 رو کوبیده و به شدت در مورد به خصوص کیفیت صدا از N81 تعریف کرده ! واقعا واسم عجیب بود ! من حتی باورش واسم سخته N81 کیفیت صداش از مثلا W880 بالاتر باشه چه برسه 960 ! نمیدونم واقعا تا این حد کیفیت N81 بالاست یا این رویو زیاد منطبق با واقیعت نیس !
منم همینطور ... رنگ مشکیش لامصب آدمو هوسی میکنه ... ! نمیدونم شاید برای سومین بار پیاپی نوکیا اغفالم کرد ...!حتی با اینکه از نوکیا متنفرم ولی از ن82 واقعآ خوشم اومده و احتمالآ گوشیه بعدیم هم خواهد بود
Last edited by Nabakhshoode; 22-04-2008 at 19:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)