سلام
بستگی داره که تو کدوم مهارت دوست داری قوی بشی؟ مثلا کیش بیشتر رو speaking کار میکنه و برعکسش کانون گرامرو قوی میکنه.
موفق باشی.
سلام
بستگی داره که تو کدوم مهارت دوست داری قوی بشی؟ مثلا کیش بیشتر رو speaking کار میکنه و برعکسش کانون گرامرو قوی میکنه.
موفق باشی.
راستش فرانسه رو بی اطلاعم.![]()
سلام...من تعریف جهاد دانشگاهی رو خیلی شنیدم ، باید خوب باشه...اما در مورد کانون...والا من چندتا از دوستام میرن اونجا خداییش هم عالی کار میکنن...ولی اینطور که همشون متفق القول ( درست نوشتم؟! ) میگفتن یه جورایی مثل پادگان میمونه!!خلاصه بازهم تحقیق کن...اما اینو بدون که خود فرد تو یادگیری از همه چیز مهمتره...یا علی...
سلام دوستان
من اصفهانی هستم و برای اونایی که آموزشگاهایی در اصفهان میخوان یکی آموزشگاههای گویش و زبان ایران رو معرفی میکنم
که این آموزشگاهها چندین شعبه داره.مثلا گویش بهارستان.سعادت آباد.آپادانا.بزرگمهر.نوربا ان.پروین.ملکشهر.شاهینشهر.و. .......
سلام
موسسه خوب برای آموزش زبان انگلیسی بصورت فشرده تو تهران چی خوبه؟؟
فشرده باشه و لهجه آمریکایی .
لطفا آدرس یا شماره تلفن هم بزارید
برای لهجه بریتیش موسسه خوبی تو تهران هست؟؟
ممنونم
همین انجمن
اگر فعال بشید ، باور کنید پیشرفت میکنید.چون خیلی از کاربران تا سطوح بالای زبان پیشرفت کردند و با تبادل نظر در زبان قوی میشی . ضمنا با ایجاد دوستی با کاربران فعال و همکاران انجمن ، آموزشگاههای خوبی که استفاده کرده اند به شما معرفی خواهد شد (خدا رو چی دیدی شاید خودشون مدرس هم باشند)
البته حرف شما درسته
ولي من براي خودم نميخوام. منم ديگه الان 10 ساله زبان رو گذاشتم كنار
كسي از من پرسيد .
اگر سراغ دارين تو تهران راهنمايي كنيد
به صورت فشرده، اگر مبتدی باشه و بخواد خوب یادبگیره و در کنارش موسسه ای که فشرده کار کنه شاید موسسه کیش بهترین گزینه باشه.
باید کلاسهای 5روز در هفته را شرکت کنند که اگر هیچ وقفه ای هم نندازه، میتونه در عرض 2 سال پیشرفت قابل توجهی داشته باشه...
البته این نوع کلاسهای فشرده برا همه جواب نمیده به انگیزه و همت شخص هم برمیگرده...
بنابراین تضمینی نیست...
موفق باشید
ممنون
بله انگيزه خيلي مهمه. من هم بهش گفتم انگيزه با هوس فرق داره
پس هنوز هم كيش بهترينه تو فشرده.
ميشه آدرس يا شماره تلفن كيش رو بديد؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)