سلام دوستان
این نرم افزار امکان این رو داره که قسمتی از فیلم رو convert نکنه
سلام دوستان
این نرم افزار امکان این رو داره که قسمتی از فیلم رو convert نکنه
آقا یه مدت احساس میکنم نسبت به قبل کیفیت فیلم ها رو افت میده ... چرا ؟
سلام.
ممکنه که مدت زمان فیلمتون بال اباشه!
دوست عزیز سلام
یه سوال دارم و اون اینکه وقتی زیرنویس ها رو با استفاده از این نرم افزار به فیلم اضافه می کنیم توی dvd پلیرهای خانگی هم نمایش داده میشه ؟؟
دوست عزیز این نرم افزار مخصوص همین کار هست که زیر نویس ها رو برای پلیر خانگی اماده کنه.
یه سوال انحرافی:
من یکی از فیلمها رو دارم که به این روش زیرنویس-اسم بالای منو -و... درست شده و رایت شده
میخوام این دی وی دی رو رایت کنم و یکی دیگه داشته باشم ولی میخوام بعضی قسمتهاش رو تغییر بدم مثلا.اسم بالای منو-عکس پشت زمینه
آیا این امکان وجود داره؟
دوست عزیز وقتی شما فیلم خودتون روبااین روش یه dvd تبدیل کنید دیگه امکان ویرایش وجود نداره شما قبل ازتبدیل وارد تنظیمات بشو و هر کاری که می خواهی اونجا انجام بده.
من درست متوجه نشدم
ولی اینجا گفتیزوقتی شما فیلم خودتون روبااین روش یه dvd تبدیل کنید دیگه امکان ویرایش وجود نداره
ببین این فیلمی که دارم بمی خوام رایت کنمشما قبل ازتبدیل وارد تنظیمات بشو و هر کاری که می خواهی اونجا انجام بده.
حالا با استفاده از این نرم افزار میشه ویرایشش کنم (اون اسم رو و...روعوض کنم) بعد روی یه دی وی دی دیگه رایتش کنم
و در این حالت دی وی دی دوم تغییرات توش اعمال شده
دوست عزیز شما تا زمانی که عمل کانورت رو درنرم افزار انجام نداده باشی میتونی فیلمرو ویرایش کنی بعد ازاون دیگه امکان نداره .شمابرای اینکه زیاد وقتت گرفته نشه یک فیلم 4 یا 5 دقیقه ای پیدا کن و با اون همه کارها یی رو که می خواهی انجام بدی انجام بده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)