حسین جان اگه آپدیت نکرده باشیم گوشیمون فابریک باشه ، عیب داره برای نصب آهنگ ها ؟
و اون برنامه ی رو بزار ، خیلی ممنون عزیزم
خیلی مخلصیم حسین جون
حسین جان اگه آپدیت نکرده باشیم گوشیمون فابریک باشه ، عیب داره برای نصب آهنگ ها ؟
و اون برنامه ی رو بزار ، خیلی ممنون عزیزم
خیلی مخلصیم حسین جون
در مورد هك Startup واكمن (همون ويدئوي اول و اخر موقع خاموش روشن شدن) مطمئن نيستم. ولي براي بقيه فرقي نميكنه كه اپديت شده باشه يا نه.
والا ديگه عقلم قد نميده.
شما كه تونستين به فايلهاي سيستمي دست پيدا كنين يعني 90 درصد كارو انجام دادين.پس مشكلي نبايد باشه جز نحوه كپي كردن فايلها.از چه برنامه اي استفاده ميكنين براي اين كار؟
سلام و تشكر بابت زحمتي كه ميكشيد
من ميخام اسم Entertainment رو به Game تغيير بدم آيا اين كار شدني هست ؟
و در قسمت Main menu فولدر جديد ايجاد كردم ميشه آيكن اين فولدر رو تغيير داد ؟
خواهش ميكنم.
خبرش رو ميدم.اگه ندادمن يعني اينكه پيدا نكردم.
دوستان سلام
حسین خان ببخشید
اگه گوشیو هک کنیم و این کارا رو سرش در بیاریم بعد چطوری میتونیم گوشی رو به حالت اولیه برگردونیم با مستر ریست که نیست؟
یه چیز دیگه اینکه میتونید توضیح بدید از کجا می فهمید باید این فایل توی اینجا کپی بشه تا مثلا اسکین مدیا پلیر تغییر کنه و از کجا می فهمید باید این فایلو بریزیم و این فایلا رو از کجا میارید؟
خیلی ممنون
دوستان من مسیر آیکن های منو و همچنین آیکن های صفحه اصلی در P990 و اسکین مدیاپلیر رو تغییر دادم و D یا همون مموری کارت رو براش تعریف کردم تا دوستانی که به مشکل برخوردن مشکلشون حل بشه
اینجوری هم فضای کمتری از درایو C گوشی اشغال میشه هم اینکه اگه مشکلی پیش اومد راحت میتونین گوشی رو به کابل وصل کنین و یا رم رو تو رم ریدر قرار بدین و فایل هارو پاک کنین
![]()
![]()
خوب اول به مسیرهای C:\resource\apps و D:\resource\apps برین و اگه فایل های زیر رو دیدین پاک کنین
Agenda_loc
ALaunch_loc
ALaunchIcon
CallLogApp_loc
CallLogApp
Contacts_loc
default_agenda_icon
default_contacts_icon
default_qmapp_icon
MediaPlayer
MediaPlayer_loc
MediaPlayerAppIcon
qmapp_loc
Tele_loc
TELEAPP
بعد برای پاک کردن اسکین هم به مسیر C:\102030CD برین و پوشه default رو کامل پاک کنین
حالا باید فایل های جدید رو جایگزین کنین
تو فایلی که برایتون ضمیمه کردم 3 پوشه هست
کل پوشه 102030CD رو در مسیر D:\private ( که مموری کارتتون هست ) کپی کنین
محتویات پوشه C رو در مسیر C:\resource\apps کپی کنین
محتویات پوشه D رو در مسیر D:\resource\apps کپی کنین
قابل توجه دوستمون azorbet
توضيحات توسط دوستمون Nakazaki
اقا دست درد نکنه ، شد. فقط ایکن contacts توی صفحه اصلی عوض نشد. ولی بازم دمت گرم ، دیگه از این منوی تکراریش خسته شده بودم.
میخواستم ببینم بعد از هک اگر گوشی را مستر ریست یا فرمت کنم باز هم گوشی حالت هک را داره یا نه؟؟؟؟
خیر اگه گوشی رو مستر ریست کنید عملیت هک از بین میره و دوباره باید از اول تغییرات رو اعمال کنید
خیر اگه گوشی رو مستر ریست کنید عملیات هک از بین میره و دوباره باید از اول تغییرات رو اعمال کنید
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)