در مورد سیو نشدن یا لود نشدن امکان داره درایوی که ویندوز یا بازی نصبه جای کافی نداشته باشی یعنی کمبود فضا داشته باشه این رو چک کن
در مورد سیو نشدن یا لود نشدن امکان داره درایوی که ویندوز یا بازی نصبه جای کافی نداشته باشی یعنی کمبود فضا داشته باشه این رو چک کن
آخه...؟؟!!%نوشته شده توسط ماراتون
اگه کمبود جا داشت که اجرا نمی شود![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
داستی برو بچ چیزی درمورد چیتهای بازی فهمیدید
من فکر می کنم که چیتها همون کیفهای توی بازی که هر کدوم یکی را واز (ویکولنزجگج) مکنه
من بعد از اتمام بازی رفتم یه قسمتی که تو اون حرکات به خصوصی بود که ترکیب کلیدها رو هم نوشته بود.
شما می دونید کدوم قسمت رو می گم
بچه ها وجود چهار ویروس در این بازی طبیعی یانه
ویروسها ازنوع natas.mp هستند وادرس شونا اینه
G:\Program Files\The Matrix - Path of Neo\actors\wm_ghost_sword.dcn_11
G:\Program Files\The Matrix - Path of Neo\actors\wm_katana_a.dcn_11
G:\Program Files\The Matrix - Path of Neo\actors\wm_katana_a_dw.dcn_11
G:\Program Files\The Matrix - Path of Neo\actors\wm_wooden_sword.dcn_11
خبر فوتی فوری
سلامنوشته شده توسط mez_medad
با چه آنتي ويروسي به اين نتيجه رسيديد ؟؟؟
منتظرم
ببخشيد اميد جان دانلود برنامه اي كه گذاشته بودي اجرا نميشه(انتي بله)من هم براي اجراي ماتريكس نيازش دارم.اگه مي شه اونو درستش كن مرسي.
اقا يكي كمك كنه اين بازي اصلا سيو و لود نميكنه
چند بارهم new game کردم ولی اصلا سیو نداره که بخوام سیو کنم
کمکــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــ
كمك:
اولاي بازي توي فاضلاب گير كردم. اول يك بمب رو بايد بزاريم پايين يك پايه و منفجرش كنيم، اونجا خراب ميشه از خرابه ها ميريم بالا دوباره ميرسه به يك محل ديگه كه مشابه محل اوله اونجا هم بمب مي زارم براي دور شدن به طرف افراد خودي ميرم، كه ناگهان راه پله و محل ورود ناپديد ميشه و يكي از رئيسها كه با كتوشلوار مشكيه مياد هرچي ميزنمش يا پرتش ميكنم پايين بازم مياد نميدونم چه كار بايد بكنم البته كمي كه ميگذره محل ورودي افراد خودي دوباره نمايان ميشه.
بازي واقعاً ضعيفه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)