تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 32 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 312

نام تاپيک: ✔ انــتــقــالــی دانــشــگـــاه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض انتقالی

سلام می خواستم بدونم اگه من امسال رشته عمران سراسری دانشگاه رفسنجان را انتخاب کنم با توجه به قانون جدید انتقالی 89میتونم سال دیگه انتقالی بگیرم وبه شهر کرمان شهرستان خودم منتقل بشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه doost4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــــــــــــراز دانشگاه بیـــــــرجنــــد

پيش فرض

هنوز هیچی معلوم نیست ! به هیچ وجه به این طرح اعتماد نکنید چون قابلیت اجراییش خیلی خیلی ضعیفه . اول کرمان رو بزن ایشالا که قبولی . عاقلانه تصمیم بگیرید

آخر فروم باز france's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    P30World.Com

پيش فرض

معاون وزيرعلوم خبرداد:
    ابلاغ آيين‌نامه انتقال دانشجويان تادوهفته آينده
    حل مشكل دانشجويان غيربومي تا سال تحصيلي جديد
    امكان انتقال دائمي دانشجويان دختربه شهرخود

معاون دانشجويي وزيرعلوم، تحقيقات وفناوري از ابلاغ آيين‌نامه انتقال دانشجويان به دانشگاه‌ها تا دو هفته آينده خبرداد.

به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه اردبيل، محمود ملاباشي درمراسم چهل و هفتمين گردهمايي معاونان دانشجويي و فرهنگي دانشگاه‌ها و موسسات عالي كشور در سرعين با بيان اينكه آيين‌نامه انتقال دانشجويان به زودي به دانشگاه‌ها ابلاغ مي‌شود اظهاركرد: اين آيين‌نامه قرار است ظرف دو هفته آينده به دانشگاه‌ها ابلاغ شود و در سال تحصيلي جديد مشكلات مربوط به دانشجويان در شهرهاي غير بومي برطرف شود.

ملاباشي با اشاره به اينكه وزارت علوم براي راحتي تحصيل دانشجويان به وي‍ژه دختران تمهيدات ويژه‌اي را درنظر گرفته است، تصريح كرد: يكي از اهداف اصلي وزارت علوم تحصيل عاليه دختران در كنار خانواده با آرامش و اطمينان است.

وي با اشاره به اينكه اين وزارتخانه به دليل برخي از مشكلات و معضلات اجتماعي و فرهنگي براي ادامه تحصيل دختران اقدامات خود را آغاز كرده است، گفت: دانشجويان دختر به سهولت مي‌توانند با درخواست خود به صورت موقت يا دايمي در دانشگاه‌هاي استان يا شهر خود به تحصيلات عاليه ادامه دهند.
    ملاباشي گفت: دانشجويان مي‌توانند اعم از دختر و پسر به صورت ميهمان و يا دايمي انتقالي بگيرند و در شهر و ديار خود تحصيل كنند.

معاون وزير علوم با بيان اينكه آيين‌نامه انتقال دانشجويان به زودي به دانشگاه‌ها ابلاغ مي‌شود، تصريح كرد: قرار است اين آيين‌نامه ظرف دو هفته آينده به دانشگاه‌ها ابلاغ شود تا در سال تحصيلي پيش رور مشكلات مربوط به دانشجويان در شهرهاي غير بومي برطرف شود.

به گزارش ايسنا، امير شجاعان مشاور وزير کشور و رييس مرکز نوسازي، تحول اداري و فن آوري اطلاعات اين وزارت خانه نيز در اين مراسم، گفت: 12 کارگروه نيز در وزارت کشور ماموريت‌ها، وظايف اصلي و اهداف کلان اين وزارت خانه را در سطح ايران انجام مي دهند.
    وي با اشاره به اينکه 35 هدف کلان در وزارت کشور تعريف شده است، گفت : دو شاخص راهبردي و عملکردي براي اين اهداف پيش بيني شده‌اند .

شجاعان ادامه داد: شاخص‌هاي راهبردي، تراز هر حوزه را نشان مي دهند و شاخص‌هاي عملکردي نشان دهنده اجراي برنامه‌ها هستند و به عبارتي با اين شاخص‌ها کارايي و اثربخشي و نيز زمانبندي برنامه‌هاي تعيين شده اين وزارت خانه در کشور مورد ارزيابي قرار مي گيرند.

---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------

آیین نامه نقل و انتقال دانشجویان پزشکی شاهد و ایثارگر تغییر کرد

مدیرکل دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت از تغییرات آیین نامه نقل و انتقال دانشجویان علوم پزشکی شاهد و ایثارگر خبر داد و گفت: در صورت تصویب نهایی در ستاد مرکزی بنیاد شهید این آیین نامه از مهرماه 89 اجرایی می شود.

دکتر اکبر حسینی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: آیین نامه نقل و انتقال دانشجویان علوم پزشکی شاهد و ایثارگر در وزارت بهداشت به تصویب رسید و برای تصویب نهایی به شورای عالی طرح و برنامه بنیاد شهید ارائه شده است که پس از تصویب از مهرماه اجرایی می شود.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس تغییراتی که در این آیین نامه اعمال شده افرادی که می خواهند از دانشگاههای علوم پزشکی تیپ دو و سه به دانشگاه علوم پزشکی تیپ یک منتقل شوند دو ترم در دانشگاه مقصد میهمان می شوند و پس از اینکه وضعیت تحصیلی آنها مناسب بود به آن دانشگاه منتقل می شوند.

مدیرکل دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت اظهار داشت: از سوی دیگر در صورت اینکه افراد در دانشگاه مقصد شرایط ادامه تحصیل را نداشته باشند، می توانند به دانشگاه مبداء بازگردند.

وی گفت: پیش از این برای نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر هزینه ای از دانشجویان دریافت می شد که در صورت تصویب آیین نامه جدید، دیگر هزینه ای از دانشجویان دریافت نخواهد شد.

وی یادآور شد: بخشی از ظرفیت دانشگاهها به دانشجویان شاهد و ایثاگر اختصاص دارد اما بسیاری از این افراد از سهمیه استفاده نکرده اند و در بسیاری از بخشها این ظرفیت خالی مانده است.

۱۳۸۹/۰۵/۱۷

4. این کاربر از france بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان این کار انتقالی نشد نداره....من کلی افراد رو می شناسم که از شهرستان به تهران اومدن ویا برعکسش(که آسونتر هم هست!)
    فقط شما نیاز به پارتی (تقریبا کلفت) دارید. کمی هم دوندگی اداری داره!
    کسانی که توی وزارت علوم و یا دانشگاه های دولتی آشنا دارند به راحتی می تونند کارشون رو پیش ببرند.
    Last edited by Dr.FANOOS; 13-11-2010 at 22:43.

6. این کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Hamid-kakero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    0511

پيش فرض

آیاامکانش هست ازشبانه ی یه دانشگاه(شهرستان)به روزانه ی یه دانشگاه دیگه(طهران)انتقالی گرفت؟؟؟راهنمایی کنیدممنون میشم
    اینی که گفتی فک کنم از محالاتی باشه که تو خواب شبم نمیشه دیدیش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

سلام.دوستان من دوره روزانه هستم میخواستم بر اساس ایینامه مهمان مبنا به شهر خودم باهمون رشته خودم بشم حالا بابت این کار باید هر ترم شهریه دوره شبانه را پرداخت کنم؟(آیینامه را که بخونید نوشته دانشجوی دوره روزانه در صورت مهمان شدن باید شهریه دوره شبانه را پرداخت کند)

داره خودمونی میشه Lj Wallace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یک نفر با سابقه ی جراحی قلب باز و جراحی مغز می تونه به تهران انتقالی بگیره؟
    اطفا جواب بدید

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

یک نفر با سابقه ی جراحی قلب باز و جراحی مغز می تونه به تهران انتقالی بگیره؟
    اطفا جواب بدید

انتقالی نیاز به اینا نداره...

پیگیری کن بهت انتفالی میدن

11. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام . منم میخوام درخواست مهمان مبنا بدم . ساکن کرج هم هستم . حالا برای انتخاب دانشگاه های تهران مشکلی پیش نمیاد .؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن الان هم قزوین میخونم

داره خودمونی میشه Lj Wallace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

انتقالی نیاز به اینا نداره...

پیگیری کن بهت انتفالی میدن
    دوست عزیز منظورم اینه که با این شرایط پزشکی که دارم انتقالی گرفتن آسونه یا بازم دوندگی خیلی زیادی احتیاج داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •