مقاله درمورد سنجش از دور با موضوع جنگل می خواستم. ممنون
مقاله درمورد سنجش از دور با موضوع جنگل می خواستم. ممنون
سلام
مطالبه این تایپیک خیلی تو تحقیق هام کمک کرد.بسیار سپاسگذار
میشه کمکم کنید تا چند تحقیق پیدا کنم.هر چی گوگل و یاهو گشتم چیزه به درد بخوری پیدا نکردم
1:اهمیت خاک ورزی حفاظتی در کشاورزی
2:مقاله در مورد شخم حفاظتی
ممنون
سلام دوست عزیز خسته نباشید.تو را به خدا اگه میشه یه تحقیق درباره برداشت گیاه جو به من بدید.خواهشا هر چه سریعتر آخه وقتم خیلی کمه.ممنون
1-ناقل mg در غشا تیلاکوئید که منیزیم رو از داخل لومن به استروما انتقال میده چگونه ناقلی هست؟
2-آیا حالت انتقال شتاب گرفتهenhanced transmission در چرخه ی زندگی انگلshistosoma دیده میشه؟
Last edited by naeimeh.s; 01-12-2007 at 23:37.
فکر کنم این مفید باشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by naeimeh.s; 02-12-2007 at 18:45.
سلام
ببخشید من دو تا مقاله می خوام در مورد " اصلاح و بذر گیری گل اطلسی یا آماریلیس " و " کشت و بافت این دو گل یا هر گل دیگه ای" که اگه فارسی بود چه بهتر ....
سپاسگذارم.![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من فوری فوری فوری به یک مقاله انگلیسی در مورد جلبک نیاز دارم که ترجمه ی فارسی هم داشته باشه
سام علیک.با تشکر از تاپیک جالبتون و کمکای راه گشاتون.از احالی فن خواهش می کنم اینجانب را در یافتن مقاله ای مرتبط با سیکل زندگی.علایم بیماری و ... قارچ "زنگ لوبیا"(Uromyces phaseoli) یاری فرمایید.با تشکر .
سلام
من دو تا سرفصل مقاله دارم در مورده اصلاح نباتات .یه بنده خدایی لینک کامل این دو تا مقاله رو میخواست .کسی داره ؟؟
در ضمن این دو تا PDF فقط سر فصل ها هستند .
اصلاح نباتات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلاح نباتات زراعی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)