من نمی دونم پس ضرر به چی میگن؟
من نمی دونم پس ضرر به چی میگن؟
برنامههای تلویزیونی روی گوشی همراه
نخستین بار در کشور پخش آزمایشی برنامههای تلویزیونی بر روی گوشیهای تلفن همراه و گیرندههای متحرک، روز پنجشنبه هفته گذشته با حضور رئیس سازمان صدا وسیمای جمهوری اسلامی ایران آغاز شد.
سیدعزتالله ضرغامی در هنگام افتتاح این طرح ملی در جمع گفت: با بهرهبرداری از این سامانه در مرحله مقدماتی برنامههای ده شبکه تلویزیونی از جمله شبکههای یک تا چهار، تهران، شبکه قرآن، العالم، پرس تیوی، شبکه خبر و شبکه استانی آذربایجان غربی بر روی گیرندههای متحرک (داخل ماشین) و تلفن همراه ارسال و پخش خواهد شد.
رئیس سازمان صداوسیما افزود: برنامههای رادیو ایران، جوان، پیام و قرآن هم از طریق این سامانه قابل دریافت است. وی با اشاره به دیجیتالی بودن سامانه یادشده و کیفیت بالای تصاویر آن گفت: در حال حاضر فقط در شهر تهران امکان پخش برنامههای تلویزیونی بر روی گوشیهای تلفن همراه وجود دارد و در نظر داریم در آیندهای نزدیک با همکاری استانداران و منابع محلی، آن را در سراسر کشور گسترش دهیم.
متخصصان معاونت توسعه و فناوری رسانه ملی، بررسیهای اولیه خود را بر روی سامانه ارسال سیگنال دیجیتالی برنامههای تلویزیونی در گیرندههای متحرک وتلفن همراه برای انتخاب استاندارد پخش موبایل TV در سال 1384آغاز کردند و به دلیل استفاده از استاندارد ----T (استاندارد پخش تلویزیون دیجیتال که هم اکنون به طور آزمایشی از بعضی از ایستگاههای تهران ارسال میشود) بهترین گزینه را برای پخش تلویزیون، بر روی موبایل استاندارد ----H تشخیص دادند.
در حال حاضر یک فرستنده با قدرت 3kw در ایستگاه جماران بدین منظور اختصاص دارد که بر روی کانال UHF-31 برای پخش ----H در نظر گرفته شده است. برنامههای موجود بر روی این فرستنده فقط بر روی گوشیهای تلفن همراه خاص با توانایی دریافت استاندارد ----H قابل دریافت است.
در حال حاضر 4 استاندارد مطرح برای پخش تلویزیون موبایل در دنیا شاملDVB-H ، T-DMB ، Media Flo و ISDB-T وجود دارد. بیشتر کشورهای آسیایی، اروپایی و افریقایی و حتی در امریکای شمالی (کانادا) و امریکای جنوبی استاندارد پخشDVB-H را برای پخش موبایل TV انتخاب کردهاند.
در تعداد معدودی از شهرهای کشورهای جهان مانند سه شهر در فرانسه، دو شهر در آلمان و سراسر ایتالیا این سامانه به مرحله عملیاتی رسیده است. در منطقه خاورمیانه تنها قطر پخش موبایل TV با استاندارد ----H را آغاز کرده است.
منبع: ایتنا
ممنون دوست عزیز لططف کردی.
ای کاش تصاویر تی وی های خونگیمونم دیجیتال کنن.
دوستان سلام
بشنو و باور نکن
از اینا زیاد گفتن
اینم برا تهرانی ها هستش
کسایی مثل من و تو حالا حالاها باید بصبریم تا به ما هم برسه
اون موقع هم شیرشو کشیدن میدن دست ما
از اونجایی که این سیستم یک سیستم فراگیر هست که در حال حاضر هم توی خیلی از کشورهای دنیا هم داره سرویس دهی میشه پش چرا شرکتهای ساخت گوشی بطور گسترده روی ساخت گوشیهایی با این امکان کار نکردن؟
خوب ترجيح ميدن تا با مجهز كردن گوشيهاشون به سرويسهاي پر سرعت انتقال ديتا به راحتي و از طريق اينترنت هر ماهواره اي رو در هر جاي جهان ببيني...
به هر حال تو خیلی از کشورا هنوز این سیستم راه نیفتاده ! و طبیعتا شرکتایه موبایل سازی هم زیاد به ساخت گوشی های دارای این امکانات توجه نکردن !از اونجایی که این سیستم یک سیستم فراگیر هست که در حال حاضر هم توی خیلی از کشورهای دنیا هم داره سرویس دهی میشه پش چرا شرکتهای ساخت گوشی بطور گسترده روی ساخت گوشیهایی با این امکان کار نکردن؟
دوستان درست میگن این امکانات نه تنها برای موبایل بلکه برای تمام تجهیزات قابل حمل که از این سیستم پشتی بانی میکنن مجانی هستاینم یه عکس از پلی استیشن پرتابل (psp) که در حال استفاده کردن از این سیستم میباشد فقط با استفاده از یه دستگاه 30 تا 50 هزار تومانی.البته عکس توی تهران نیست توی ژاپنه که توی تهرانم همین سیستم هست.مفت و مجانی شماهم نا شکری یا کم شکری نکنین پیشرفت بزرگی هستش.
![]()
اسنم من به فرمایشات دوستان اضافه کنم که بعلت فرکانس
پایین این امواج
برد کوتاهی دارند
واسه همینه که همه گیر نشده (البته تا حدودی )
به نظرتون تو شهرهای دیگه کی راه اندازی مشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)