عالي بود
دستت درد نكنه .
بسم رب الشهداء
============
سلام دوست عزيز
متشكر از آموزشت
ولي من خيلي هاشا نفهميدم
اگر ميشه يه خورده بيشتر توضيح بده
ممنون دوست خوبم
دوست عزیز کجا رو نفهمیدید؟
ممنون دوست عزیز به خاطر توضیح
اين نرم افزار بدرد منزل نمي خوره .
بدرد منزل که خودمون میخواهیم پشت سیستم بشینیم زیاد نمیخوره ولی برای تست بعضی نرم افزارهای سنگین و احیانا با سابقه عمل نکردن و سنگین کردن ویندوز واقعا میخوره.خودم بارها از این برنامه به منظور فقط یه کار کوچولو با یه برنامه سنگین استفاده کردم
دوستان سلام
من برنامۀ Deep Freeze 6.x رو امتحاني رو سيستمم نصب كردم و درايو ويندوز رو واسه اين برنامه فعال كردم ولي الان كه مي خوام
اين برنامه كه هرچه تغييرات در ويندوز ايجاد كنم بعد از شروع مجدد سيستم مه به حالت اول بر مي گردونه رو Unistall كنم اصلاً در ليست Add Remove Programes نيست؛ من راه حل پيشنهادي Crackiجان رو در اين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوندم ولي اصلاً به هيچ وجه boot options نمي ياد نه DF5Std.exe" و نهDeepFreezeSTDEval.exe" وجود ندارن! هيچ جوري ديگه نميشه ؟
داره رو اعصابم راه ميره!!!!!!![]()
Last edited by Hamed-Dehghani; 17-12-2006 at 12:31.
کلید های Ctrl + Shift + Alt + F6 رو بزن تا برنامه بیاد . پسورد اگه گذاشتی بزن اگه نه Enter بزن و وقتی محیط برنامه اومد ، روی گزینه ی Boot Thoward کلیک کن ( سومی ) و همه چیز رو OK کن .دوستان سلام
من برنامۀ Deep Freeze 6.x رو امتحاني رو سيستمم نصب كردم و درايو ويندوز واسه اين برنامه فعال كردم ولي الان كه مي خوام
اين برنامه كه هرچه تغييرات در ويندوز ايجاد كنم بعد از شروع مجدد سيستم مه به حالت اول بر مي گرده رو Unistall كنم اصلاً در ليست Add Remove Programes نيست و هيچ جوري ديگه نميشه راه حل چيه ؟
داره رو اعصابم راه ميره!!!!!!
بعدش سیستم رو ریستارت کن تا وقتی که سیستم بالا آمد Deep Freeze از کار بیفته .
حالا برای Uninstall کردن این برنامه باید فایل نصب برنامه رو یه بار دیگه اجرا کنی . ( یعنی همون فایلی رو که برای نصبش دانلود کرده بودی یکبار دیگه اجرا کنی .. )
از این طریق Deep Freeze پاک میشه و بعدش سیستمت یک بار دیگه ریستارت میکنه .
تمام .
تا بعد......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)