من که فعلا توی سیشن دوم از سریالش هستم.حتما بعد از دیدن کل سریال بازیش رو نصب می کنم.
در ضمن از دوستان هر کی زیر نویس فارسی کل سریال رو خواست بگه![]()
عاشقش شدم. ميرم ببينم/بازی کنم.
خوشم نيومد. نگاه نميکنم/بازی نميکنم.
برام فرقی نميکنه.همشون سر و ته يک کرباسن.!
من که فعلا توی سیشن دوم از سریالش هستم.حتما بعد از دیدن کل سریال بازیش رو نصب می کنم.
در ضمن از دوستان هر کی زیر نویس فارسی کل سریال رو خواست بگه![]()
گیم سریال Lost، به بازار آمد
سریال Lost یا گمشده سریال محبوبی است که من اولین بار با تعریف چند نفر از وبلاگنویسهای دوست با آن آشنا شدم و فعلا چند قسمتی از این سریال را دانلود کردهام و دیدهام. از شواهد امر پیداست که این سریال در ایران هم طرفداران بسیار جدی و پر و پا قرصی دارد. این متن را تقدیم میکنم به این دسته از خوانندگان.
مجموعه تلوزیونی گمشده، مجموعهای است که از شبکه ABC آمریکا و تعداد زیادی از شبکههای خارجی بخش میشود. این مجموعه تلویزیونی از ۲۲ سپتامبر ۲۰۰۴ آغاز شدهاست و تا کنون سه فصل از آن کامل شده و فصل چهارم در حال پخش است.
این مجموعه تلویزیونی داستان گروهی از بازماندگان انفجار پرواز Oceanic 815 بر فراز جزیرهای ناشناس در اقیانوس آرام است. سبک کلی این مجموعه تلویزیونی معماگونه است و با یافتن هر پاسخ چندین سوال نو بوجود میآید.
در این مجموعه تلویزیونی از فلاش بک به شدت استفاده میشود. معمولاً در هر قسمت از سریال یکی از شخصیتها (گاهی چند شخصیت) در مرکز توجه قرار میگیرد و در لابهلای داستان، گذشتهای از او نمایش داده میشود که اطلاعاتی مربوط به دورهٔ قبل از سوار شدن به پرواز به ما میدهد. در قسمتهای پایانی فصل سوم، گاهی حالتی برعکس فلاش بک رخ میدهد به این نحو که تصاویری از آینده نمایش داده میشود (در اصطلاح سینمایی به این کار flash foward گفته میشود).
پخش چهارمین فصل این مجموعهٔ تلویزیونی از ۳۱ ژانویه ۲۰۰۷ آغاز شد. قرار بود که این فصل شامل ۱۶ قسمت باشد که به خاطر اعتصاب اصناف نویسندگان آمریکا فقط ۸ قسمت آن ساخته شد.
در ماه می سال 2006، شرکت Ubisoft امتباز تهیه بازیای بر اساس سریال Lost را خرید و سرانجام بعد از مدتی طولانی از چند روز پیش یعنی دقیقا 27 فوریه گیم این سریال هم در نسخههای مخصوص پیسی، ایکس باکس و پلی استیشن روانه بازار شده است.
بازی تا اندازهای با خود سریال متفاوت است و در آن داستانها و مأموریتهای متفاوتی گنجانده شده است. به شما به عنوان یک بازیگر این گیم، شخصیتی داده میشود که قبلا در این سریال وجود نداشته: یک فتوژرنالیست به نام الیوت که دچار فراموشی است.
این بازی سبکی شبیه رزیدنت اویل دارد و حالتی معماگونه دارد. مثل خود سریال به وفور از فلش بک در این بازی استفاده شده است.
بازیگر باید مناطقی مثل کمپ ساحلی، منطقه تاریکی ، ایستگاه شعله، صخره سیاه و ایستگاه قو را کاوش کند و با سایر شخصیتهای سریال مثل جک، کیت، بن و جولیت تعامل کند و با دوربینش عکسهایی بگیرد.
این بازی، 7 فصل دارد و بسیاری از بازیگرهای سریال، دوبلوری شخصیتهای گیم را انجام دادهاند.
سایت رسمی بازی
تریلر بازی در یوتیوبکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فوق العده بازی اعصاب خورد کنیه و حسابی منو کلافه کرده .
لطفا یکی بگه این در مخفی تو Swan کجاشه که من هر چی میگردم گیر نمیارم .
bidastar
جان ممنونم از اطلاعات بسيار خوبی که دادی. واقعا مفيد بود.
سلام من یه چند مرحله که رفتم رسیدم به غار وقتی می رم توی غار میمیرم اگه کسی رفته بگه
من قبلا هم گفتم که نمیتونید بازیرو برید بهش توهین نکنید
در ضمن در مخفی در بشت آبشار است
عزیز جان ما بازیایی رو رفتیم و تموم کردیم که لاست در برابرش بوق هم نیست!!!حالا خوب شما خوشتون اومده چند نفر هم بدشون اومده.
من هنوزم میگم گرافیکش اونقدرا بالا نبود.روند بازیشم کنده.
البته الان دیگه سریالش رو دیدم.واقعا آخر سریاله![]()
وای پسر کسی ميدونه تا قسمت چندمش زيرنويس شده؟
من تا سيزن دوم با زير نويس ديدم.!
سلام
سوال بالا سوال منم هست یکی جواب بده لطفا
خوب حرف شما درست دوست عزیز ولی قرار نشد چون خودشون از بازی خوششون نیومده و به سلیقشون نخورده بهش توهین کنند و بهش گیر الکی بدنخیلی ها هم از این بازی خوششون اومده و نمیخوان الکی یه نفر به بازی گیر بده
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)