نمیفهمم منظورتون رو ..بنی ، خودت عکس رو گذاشتی / ؟ یا گذاشتی من ندیدم !!!
من گذاشتم عکس زیبایی هست به نظرم ... البته دوستان سعی کنید خیلی کار کنید عین عکس اول بشه که روش یک عالمه کار شد .. منظروم تو تاپیک قدیمی هست ...
من گذاشتم عکس زیبایی هست به نظرم ... البته دوستان سعی کنید خیلی کار کنید عین عکس اول بشه که روش یک عالمه کار شد .. منظروم تو تاپیک قدیمی هست ...
نه من بیرون بودم نتونستم کار کنم .. خوشم هم نیومد ازش ..منظورم کار قبلی بود ، همین دختر بچه هه ، گذاشتی ؟
سارینا جان شما منتظر ما نباش دست به کار شو .. ولی یادتون باشه زیاد کار کنید ... الکی نفرستید با کمی کار ...
اینجوری نمیشه آقا ماهم شرکت میدید؟؟؟؟؟
اینم واسه حسن نیت من
البته این عکس دیگه خیلی حرفه رتوش شده
ریش ها هم اضافه شده
دیگه همین
عکسه لود نمیشه همین یدونه مونده به آخری
سلام شما فقط مجازید رو عکس های گذاشته شده کار کنید .. در ضمن عکس ها رو به صورت لینک بذارید در این سایز ...
ریشهاش خوب شده ولی چشمش خیلی بد در اومده ...
سلام من بیرون بودم...میدونین که نزدیک عیده و همه تا صبح تو خیابونن
بعد نشستم دنبال عکس بگردم دیدم حتی یه دونه عکس خوبم نیست...آخرش یه عکس از anne hathaway پیدا کردم گفتم بد نیست....حالا من نمیدونم دیگه اگه دوست دارین اینو درست کنین اگه هم نه که....
![]()
سلام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به دوستان فعال
بچه ها چند تا پیشنهاد داشتم
به نظرم 1 روز وقت کمیه .... وقت کار کردن روی هر عکس دو روز باشه تا دوستانی هم که احیانا واسشون مشکل پیش میاد بتونن شرکت کنن
بعدش اینکه رو کار همدیگه نظر بدیم و کار هر کسی که بهتر از بقیه بود عکس بعدی رو بزاره
عکسی که میلاد هم گذاشته خوبه ... میشه به عنوان عکس بعدی ازش استفاده کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)