آره.رفته بودم اونجا.این قابلیت هاش واقعا محشره!!!
صبر میکنیم تا 16GB اش بیاد(البته به نظر من 1GB هم واسه موزیک بسه اما با این صفحه که این داره حال میده آدم باهاش میدیو ببینه)
فقط میخواستم بدونم با بلوتوسش میشه فایل فرستاد یا نه؟همین
آره.رفته بودم اونجا.این قابلیت هاش واقعا محشره!!!
صبر میکنیم تا 16GB اش بیاد(البته به نظر من 1GB هم واسه موزیک بسه اما با این صفحه که این داره حال میده آدم باهاش میدیو ببینه)
فقط میخواستم بدونم با بلوتوسش میشه فایل فرستاد یا نه؟همین
سلام سامان جان ...
آره , هم میشه فرستاد و هم میشه دریافت کرد .... با هر گوشی همراه و وسایلی مانند ظبط صوت ماشین که همچین قابلیتی داشته باشن ...
البته اگه فریمور گوشی قدیمی باشه باید اونو حداقل به نسخه نوامبر آپدیت کنی تا بلتوثش همچین قابلیتی براش ایجاد بشه ...
من با G800 , D900 , G600 , U700 , Armani امتحان کردم خیلی عالی و بدون دردسر , انجام میده ...
موفق باشی ...
Last edited by S A M S U N G; 09-03-2008 at 16:00.
امیر جان نکنه نماینده سام سرویس توی آلمانی !!!![]()
ممنونم.چند تا سوال دیگه!!!
صداش تو هندفری به اندازه کافی بلنده؟نمیخوام کر کننده باشه ولی اندازه ای که دیگه صدای اطراف رو نشنوم
دیگه اینکه Bas اش چجوره؟قویه؟در حد MP3 Player Walkman Sony هست؟
بازم ممنون![]()
من که خودم تا حالا صداشو نشنیدم ولی اینجوری که بوش میاد حتما خوبه چه باس و چه...
فقط نمیدونم اسپیکر داره یا نه
البته من تو کلوپ خودش سوالات مربوطه رو پرسیدم ولی هنوز جوابی نگرفتم
حتما اسپیکر هم داره دیگه
منم میدونستم اونجا بپرسم به این زودی ها جواب نمیگیرم واسه همین اینجا پرسیدم
سلام به همگی ....
ساسان جان اونجا جواب شمارو دادم ...
سامان جان چون p2 از DNS که تقویت کننده صدا و نوعی آمپلی فایر و در انحصار سامسونگ هستش استفاده میکنه صداش عالی هستش ...
راستی سامان جان میتونی روی i70 هم فکر کنی !
امکانات:
1. صفحه نمایش 3 اینچ با قابلیت تاچ اسکرین
2. دوربین دیجیتال 7.2 مگاپیکسل با قابلیت زوم اپتیکال 3x و تشخیص چهره و فیلمبرداری با فرمت MPEG-4 و رزولوشن 480×640 پیکسل و 15 فریم در ثانیه ( امیدوارم در فریمورهای آینده بشه 30 فریم )
3. قابلیت پخش اکثر فرمتهای صوتی و تصویری
وای سامسونگ جان این دیگه چیه؟
دوربینه یا mp4؟
تو ایران هست؟ قیمتش چنده؟
سلام ساسان جان ...
شما که با دیدن این مگی وای با دیدن این چیزی که من الان دارم باهاش عکس میگیرم چی میگی !![]()
میشه گفت بیشتر دوربین دیجیتال هستش ولی فایل Mp3 و چندتا فایل تصویری هم ساپورت میکنه ..
فکر میکنم سام سرویس آورده باشه ...
موفق باشی ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)