پورطهماسبي در گفت وگو با فارس:
فدراسيون درخواستي براي جذب احمدزاده ارايه نكرده است
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه ملوان انزلي گفت: فدراسيون فوتبال درخواستي مبني بر استفاده از احمدزاده در تيم ملي به ما ارائه نكرده است.
سعدا... پورطهماسبي در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: اگر چه علي دايي محمد احمدزاده را به عنوان دستيار خود در تيم ملي معرفي كرد؛ اما فدراسيون براي جذب سرمربي تيم ملوان درخواست كتبي به ما ارائه نكرده است.
وي افزود: پس از ارسال درخواست از سوي فدراسيون آن را در هيئت مديره باشگاه بررسي خواهيم كرد.
پورطهماسبي در خصوص اينكه احتمال مخالفت با حضور احمدزاده در تيم ملي وجود خواهد داشت، عنوان كرد: بعيد ميدانم هيئت مديره مخالف حضور وي در تيم ملي باشد؛ اما آنها با جدايي اين مربي از تيم ملوان هم موافقت نميكنند و حداقل تا پايان فصل بايد به طور همزمان در تيم ملي و ملوان فعاليت كند، زيرا نتايج تيم ما در دور برگشت نتايج خوبي نبوده و به حضور مربي خود نياز مبرم داريم.
پورطهماسبي در مورد نحوه قرارداد احمدزاده با ملوان انزلي گفت: تا پايان فصل با تيم ما قرارداد دارند، البته اين قرارداد سفيد است و زياد مشكل ساز نيست.

سعدا... پورطهماسبي در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: اگر چه علي دايي محمد احمدزاده را به عنوان دستيار خود در تيم ملي معرفي كرد؛ اما فدراسيون براي جذب سرمربي تيم ملوان درخواست كتبي به ما ارائه نكرده است.
جواب بصورت نقل قول
به گزارش خبرگزاري فارس، محسن بياتي نيا با پشت سرگذاشتن دوران نقاهت و تمرينهاي انفرادي، با بهبودي از ناحيه مينيسك پا، از شنبه هفته آينده همراه ساير بازيكنان در تمرينات اصلي تيم حضور پيدا ميكند.
به گزارش خبرگزاري فارس، ماركو اكتاويو روز گذشته بدون اطلاع قبلي و به طور ناگهاني حاضر نشد مقابل مس كرمان روي نيمكت شيرين فراز بنشيند.
محمد نوازی هافبک تیم فوتبال استقلال با نظر فیروز کریمی از فهرست این تیم کنار گذاشته شد تا باشگاه در خصوص ادامه همکاری با وی تصمیم گیری کند.
به دنبال اختلاف نظر محمد نوازی با فیروز کریمی در نهایت سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران تصمیم گرفت بازیکن با تجربه تیمش را از فهرست تیم کنار بگذارد. فیروز کریمی، نوازی را از فهرست تیم کنار گذاشته است و از باشگاه خواسته تا در خصوص قطع همکاری با وی تصمیم گیری کند. نوازی در حالی از تیم کنار گذاشته می شود که طی دو بازی اخیر تیم فوتبال استقلال جایی در فهرست 18 نفره تیم نداشته است
مسعود اقبالی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، درخصوص درگیری فریدون فصلی با ضیایی خاطرنشان کرد: این مسایل در هر باشگاهی وجود دارد اما متاسفانه این مساله بیش از حد بزرگ شد و حاشیه های زیادی را با خود به همراه داشت.
مازیار زارع روز دوشنبه در گفتگو باخبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران" ایسکانیوز" اظهار داشت:متاسفانه تیم ما علی رغم شایستگی های خود در این چند هفته موفق به کسب نتایج قابل قبول در برابر حریفان نشده است ولیکن با شناختی که ازنحوه بازی فوتبال تیم استقلال داریم به خوبی بر این مسئله واقفیم که چطور باید حملات این تیم را خنثی کنیم.
حسن روشن روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجوئی "ایسکانیوز"، در خصوص حاشیه های به وجود آمده در استقلال تهران خاطر نشان ساخت: متاسفانه کریمی با اخراج های مکرری که می کند استقلال را وارد حاشیه کرده است و فکر می کنم با این کار ها ضربه محکمی را به تیم وارد خواهد کرد.
فریدون فضلی روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجوئی ایران "ایسکانیوز"، در خصوص درگیری خود با ضیایی خاطر نشان ساخت: در روز بازی با استقلال تهران از دست ضیایی ناراحت بودم و ناراحتی خود را نشان دادم اما پس از بازی از برخورد خود ناراحت بودم و می خواستم از او عذر خواهی کنم و این موضوع را به باشگاه هم اعلام کردم.