ریویو جدید این گوشی + چند عکس زیبا :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
ریویو جدید این گوشی + چند عکس زیبا :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
هر موقع این گوشی رو میبینم یاد کیفیت بد فیلم برداری و کیفیت صدای خوبش می افتم .!
اي كاش سيستم عامل داشت.....اين سامسونگ هم تو هر گوشيش يه عيب و ايرادي مي ذاره كه آدم نتونه با خيال راحت يه گوشي بخره.....ولي واقعا قشنگه....حيف.
خب این گوشی من امروز تهران دیدم قیمت هم 500 تومن که برای شروع عالیه و وقتی هم که مایکروتل گوشی وارد کنه بهتر هم میشه
![]()
500 تومن؟!!سایت گوشی شاپ فروش این گوشی رو با قیمت 420 تومن داره انجام میده!!
خیلی هم قیمت عالی نداره به نظرم!خب این گوشی من امروز تهران دیدم قیمت هم 500 تومن که برای شروع عالیه و وقتی هم که مایکروتل گوشی وارد کنه بهتر هم میشه
حالا این گوشی الان در دسترسه یا نه در کاتالوگهای مایکروتل هم تبلیغشرو کرده اما آیا وارد بازار شده؟اگر اومده چه قیمتی رو تخمین میزنید:؟
گوشی ، که موجوده.............!! قیمتش ولی بالاس...........!!س
سیاست صبر پیشه میکنیم.........!!
420 هم برای این گوشی زیاد . الان جی 800 از این بهتره چون قیمت جی 800 330 تومن . جی 400 هم همون حدودا باید برسه .
اما G800 فعلا تو بازار نیست و من از یکی از نمایندگیها در سامسونگ مطلع شدم که به دلیل مشکلاتی که در دوربین G800 وجود داشته فعلا جعمش کردند.
ضمنا من G400 رو در جمهوری دیدم با حدود همین قیمت 420 تومان. بی نظیره واقعا خوشگله. کمکم آدم دلش میخواد که کلکسیون سامسونگ جمع کنه و همه این مدلهارو بخره!!!!!!!!!!
Last edited by admiral_cavandish; 11-10-2008 at 10:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)