تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 25 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 247

نام تاپيک: Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

...
    راستی هنوز کسی بازیو نگرفته ؟
    یکمی از داستانش بگه ...
    داستان: بازی در سال 2005 یعنی یکسال قبل از رویدادهای Rainbow Six 3: Raven Shield اتفاق میافتد. Rainbow فرمانده Bishop را به رصدخانه منطقه Pyrenees در فرانسه برای نجات گروگانهای اروپایی میفرستد. افراد تازه کار تحت امر Bishop عبارتند از: Logan Keller و Gabriel Nowak

Monroe, مذاکره کننده برنامه ای ترتیب میدهد تا با تروریستها به صورت حضوری صحبت کند و به طور موثر توجه آنها را از حضور تیمهای براوو و آلفا Rainbow در محل دور میکند. Bishop که فرماندهی گروه براوو را در دست دارد, Keller و Nowak را به محل های تعیین شده هدایت میکند و منتظر میمانند که تیم آلفا هم در محلهای تعیین شده مستقر شود. قبل از استقرار تیم آلفا, Nowak به طور ناگهانی شروع به شلیک میکند و Bishop هم مجبور به شلیک به سمت تروریست ها میشود, اما Monroe در حین عملیات به خاطر خطای Nowak کشته میشود.

Six سپس به Bishop عنوان میکند که تروریست ها قصد فرار دارند و از Bishop خواسته میشود که آنها را نابود کند. همچنین Six عنوان میکند که بمبی هم وجود دارد و باید خنثی شود. Nowak مسئول خنثی کردن بمب میشود Bishop و Keller از دور مراقبت از Nowak را بر عهده دارند. بمب بالاخره خنثی میشود اما تروریستها در پایان کار به سمت Nowak شلیک میکنند و Nowak میافتد و در خواست کمک میکند. Bishop اعلام میکند که که آنها او را ترک نمیکنند. بالاخره تیم آلفا از راه میرسد و Nowak در پایان مرحله نجات پیدا میکند.

بازی سپس 5 سال تا 2 ژولای 2010 در ساعت 6:27 بعد از ظهر به وقت محلی در لاس وگاس جلو میرود. Bishop به همراه Jung Park و Michael Walters در یک هلیکوپتر هستند. Six به Bishop خبر از عملیات جدیدی میدهد. برادران Cabreros یعنی Miguel و Alvarez دو قاچاقچی انسان هستند, که به طور ناگهانی علاقه خود به تجارت اسلحه به خصوص سلاح های شیمیایی نشان داده اند. Rainbow و NSA (مامورین امنیت ملی) از Bishop و تیم جدیدش میخواهند تا اطلاعات کافی و با اهمیت از این موضوع بدست بیاورند. Six به Bishop اعلام میکند که Logan Keller در عملیات جداگانه واقع در مکزیک مشغول به فعالیت میباشد که اشاره به مراحل اول Rainbow Six Vegas میباشد.

Bishop به همراه Park و Walters سر انجام از هلی کوپتر پیاده میشوند و راه خود را به سوی انباری که NSA باور دارد برادران Cabreros در آنجا عملیات خود را انجام میدهند رهسپار میشوند...

... این سیستم مال مینیمم است یا مال متوسط؟
    سیستم مورد نیاز که معرفی شده برای Minimum هست. این سیستم با Minimum سیستم مورد نیاز Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas برابر است.

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا عجب بازیه ما کهه داریم حال می کنیم از دیشب گرفتم :
    نکته جالبی که تو بازی هست اینکه قسمت های جذاب حالت multiplayer بازی COD 4 رویه جورایی گنجوندن تو single player این بازی !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه djmoslemok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

کسایی که بازی رو دارن ببینند بازی voice commands داره یا نه؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

معرفی کاراکتر های دیگر:

Gabriel Nowak - دشمن اصلی - عضو سابق و خائن تیم Rainbow که در قسمت Rainbow Six: Vegas هم حضور داشت و در پایان بازی Rainbow Six: Vegas 2 به دست Bishop کشته میشود.
    Logan Keller - عضو تیم - کاراکتر اصلی قسمت Rainbow Six: Vegas که در مرحله اول این بازی تحت امر Bishop میباشد.

ستوان Monroe - مذاکره کننده مرحله اول بازی که به خاطر سهل انگاری Gabriel Nowak عضو سابق تیم Rainbow توسط تروریست ها کشته میشود.

Sharon Judd - عضو تیم - افسر آگاهی تیم Bishop که مشابه نقش Joanna Torres در قسمت قبلی میباشد. زندگی Judd حین بازی با مخاطره همراه شده و متاسفانه توسط تروریست ها کشته میشود.
    Gary Kenyon - عضو تیم - خلبان هلیکوپتر تیم Bishop که در طول بازی Bishop و تیمش را جا به جا میکند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

ممنون هوس جان اطلاعات مفيدي بود.
    اين هم سيو گيم كامل بازي:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

دوستان اگه كسي در مورد سيستم مورد نياز و داستان بازي سوالي داشت لطفا ابتدا پست اول رو يه نگاه بكنه....
    ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

کمک کمک کمک
    دوستان لطفآ کمکم کنید ....
    این بازی رو من تو دو تا دی وی دی گرفتم دی وی دی اول به خوب نصب شد ولی تو دی وی دی دوم وسط کار یه هو این پیغام اومد تو رو خدا کمکم کنید
    اینم پیغام که یه جورایی میگه دیسکت فوله ولی باور کنید 20 گیگ جاداره درایوه....
    کمک کنید بگید چکار کنم.
    اینم متن انگلیسی پیام:
    write is eror .probebly disk is full

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

دوستان ببخشید که دوباره مزاحم شدم ولی اینو میخواستم بگم که زحمت نکشید خودم رفعش کردم مشکل نمیدونم چی بود ولی یه بار فوت کردم و یه چند باری هم با پیرهنم پاکش کردم درس شد و حالا رفتم تو بازی ...پس فعلا بای

Banned Evolution37's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Unknown Place

پيش فرض

گرافیکش بهتر شده یا نه؟
    اخه قبلی با اینکه روی تمام جرییات میذاشتم که اصلا به دل نچسبید و محیط مات بود...ترکیب سایه روشنش هم جالب نبود...
    توی آب هم که نگا میکردی تصویرت معلوم نبود...
    حالا اونای که بازی کردند بگن چقدر فرق کرده؟

در آغاز فعالیت Evolution's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ye soval az agaye Evolution 37 daram .az koja in esmo gerefti?

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •