اوکی 22 فروردینم مطمئنین میاد
به نظره شما فرقی با فیفا 08 میکنه یا همونه؟؟؟
اوکی 22 فروردینم مطمئنین میاد
به نظره شما فرقی با فیفا 08 میکنه یا همونه؟؟؟
بله 22 فروردين 100% منتشر ميشه مطمئنن فرقش كه نميتونه خيلي زياد باشه مثله نسبت 06 به wc 2006 ميشه البته فكر ميكنم دريبلهاي جديدتري بهش اضافه بشه اينو از تريلر بازي ميشه فهميد. و ورزشگاههاي جديد هم بهش اضافه شده (اتريش و سوئيس) ظاهرا چمن بازي هم بد نيست. البته اميدوارم كه گفته هام درست باشه ولي در كل ميتونه برا خودش هيجان خاصي داشته باشه و التهاب يورو 2008 رو به مدت 1 ماه و نيم تا شروع مسابقات تو دلمون ببره بالا... چه حالي ميده اين EA ...دمش گرم
من که خیلی حال میکنم با فیفا لامتسب این 08 ترکونده سمی پرو بازی خیلی سخت شده چه برسه به پرفشنال تمامه تیمها شیوه بازی کردن و گل زدنشون با هم فرق میکنه و باید چن بار باه یه تیم بازی کنی تا راه و چاهش دستت بیاد
کراوسر جان میشه بگی که واس چی بازیهای نسل بعد رو واس پی سی نمزنن؟
مگه اساسین کرید و کرایسس و کال آف4 و اینهمه بازیهای دیگه که همشون مال ای شرکت که شما سنگشو به سینه میزنید نسل بعد نیستند؟
من یوفا های شرکت ea رو بیشتر از فیفاها دوست دارم
شما چی؟
خصوصیات و ورزشگاههای یورو 2008
خصوصیات کلیدی یورو 2008 بهمراه تصاویری از استادیومهای موجود در این بازی منتشر شدند.
همچنین برای مشاهده تصاویر مربوط به استادیومهای موجود در بازی EURO 2008 به این لینک بروید:خصوصیات کلیدی یورو 2008کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تورنمنت 2008 جام ملتهای اروپا - با این بازی می توانید از مرحله راهیابی این تورنمنت را شبیه سازی کنید و تیم مورد علاقه خود را برنده این جام کنید.
کاپیتان کشورتان شوید - به عنوان کاپیتان تیم مورد علاقه خود در زمین بازی و هم تیمیان خود را رهبری کنید.
بازیکن خلق کنید - بازیکن رویایی خود را بسازید و آنرا در زمین پرورش دهید.
جنگ ملتها - تیم خود را بصورت آنلاین با تیمهای دیگر به نبرد ببرید و نشان دهید که چقدر می توانید در فوتبال اینترنتی امتیاز کسب کنید.
ضربات پنالتی - تمرین ضربات پنالتی کنید.
شادی های کنترل شده - گل بزنید و بعد شادی پس از گل بازیکن خود را آن طور که می خواهید کنترل کنید.
باران و گل و لای - تغییرات آب و هوایی، بارش باران و تاثیر آن برروی زمین بازی.
استادیومهای اتریش و سویس - در هر 8 استادیوم این دو کشور بازی کنید.
موتور پیشرفته - موتور پیشرفته EA Sports به شما گیم پلی بهتری را در این بازی فوتبال ارایه می کند.
رتبه بندی پویای بازیکنان - رتبه بندی و امتیازات بازیکنان نسبت به بازی آنها مشخص و تغییر داده می شود
![]()
oh my god
عجب چیزیه
خداکنه هرچه زودتر وارد بازار بشه
البته این عکس ها برای نسخه ی next-gen هستش!!!!!oh my god
عجب چیزیه
خداکنه هرچه زودتر وارد بازار بشه
__
ای بابا
زودتر میگفتی
داشتم خودکشی میکردم
مسعود جان این قابلیت ها هم مال نسخه نکست جن هستش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)