خیلی کار بدی کردی که پاکش کردی میدونی Idm برا چی سرعتش به نظر خیلی میاد چون دروغ میگه من امتحان کردم یه چیزی داشتم دان میکردم نوشته بود 1:40 ساعت دیگه تموم میشه ولی دقیقا 2:20 ساعت طول کشید ولی این هرچی میگه آخرش 2,3 دقیقه اختلاف داره
DownloaStudio DS
DownloadAcceleratorPlus DAP
InternetDownloadManager IDM
خیلی کار بدی کردی که پاکش کردی میدونی Idm برا چی سرعتش به نظر خیلی میاد چون دروغ میگه من امتحان کردم یه چیزی داشتم دان میکردم نوشته بود 1:40 ساعت دیگه تموم میشه ولی دقیقا 2:20 ساعت طول کشید ولی این هرچی میگه آخرش 2,3 دقیقه اختلاف داره
سلام
تائید میشه ، من هم نصب کردم و امتحانش کردم ، ولی فرق چندانی با IDM نمی کرد و چون به IDM بیشتر عادت
داشتم ، از IDM استفاده میکنم
موفق باشید
Last edited by DrXoX; 09-03-2008 at 08:03.
منم دیگه از این برنامه استفاده نمیکنم و چون نتیجه نظرخواهی رو دیدم از Idm استفاده میکنم
خيلى حرف با حالى زدى!
◙
با سلام دوست عزیز.....دانلود شد....سرعت دانلود با این برنامه در حدود4.5تا 5 است (38 مگ با حدود دو ونیم ساعت) با این وجود در حد Dap است ....چه کنیم با این اینترنت ذغالی دایال اپ....
ممنون از این که حرفم رو تأیید کردی نتیجه نظرخواهی برام خیلی مهم بود که با اکثریت آرا Idm موفق شدخيلى حرف با حالى زدى!
من که سرعتم همیشه بین 44-48 kbps هستش بیشتر اوقات سرعت دانلودم بین 4 تا 5 هستش البته بعضی وقت ها مخصوصا نصف شب شده حتی به 10 هم برسه ولی موقتیه و تا حداکثر چند ساعتی بیشتر دوام نداره ...تمام برنامه های دانلود هم تست کردم.فکر نکنم تاثیر سخت افزاری داشته باشن...فقط به نظر می رسه که هر وقت سرعت دانلود کم می شه این نرم افزار ها با resume کردن دوباره سرعتش رو به حالت عادی می روسونن ...تا وقتی که از قصد پهنای باتد رو کاهش می دن من فکر نکنم هیچ وقت به سرعت میانگین دانلود 8 هم برسیم![]()
دقیقا حرف درستی زدی من با Ds که دان میکردم اولین روز با 20کیلو دان میکرد یه هفته هم با 11کیلو دان میکرد ولی الان سرعتش معمولی شده
دقیقا حرف درستی زدی من با Ds که دان میکردم اولین روز با 20کیلو دان میکرد یه هفته هم با 11کیلو دان میکرد ولی الان سرعتش معمولی شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)