ميشه واضح تر بگيد؟
اينا يعني چي؟![]()
ميشه واضح تر بگيد؟
اينا يعني چي؟![]()
حق با شماست دوست عزیز 8600gtx اصلآ نداریم ولی تو read my بازی همینو نوشته!!!![]()
خیلی ممنون از تو ضیح خوبتون من هر چی میخواستم که خودتون به چشمتو ن بخوره نشد تا اینکه دو ستمون
اشتباهو رو کرد دو ستان همین اشتباه ممکنه که بعضیارو به درد سر بندازه و برن سرا غشو برا بقیه دچار درد سر بشه
من همین مدلو چندجا در سا یتهای مختلف دیدم که بعضی از کاربران از و جود همچین کارت گرافیکی
می خواستن مطلع بشن و و کلا بگم که کاربرای حرفه ی اون سایتها کچل شده بودن از دست این مو ضو ع
نمی دو نستن که اینا از کجا خبر دارن
مو فق باشید
دوستان آیا این بازی حالت تک نفره داستانی داره؟
یا مثل کانتره؟
+ این
اصلا ارزش خریدن 3 دی وی دی یعنی 5 هزار تومنو داره؟
مثل این استرانگ هولد نباشه.
بازیش 6 تا مرحله داره و باید آبجکت انجام بدی.
به نظر من که ارزش خرید رو داره...من که خیلی با بازوکا و تانک سواری بازی حال میکنم+یه دستگاههای پرنده داره که میفرستی تو قلب دشمن و با زدن یه دکمه منفجر میشه که خیلی حال میده.
عزیزم این بازی 2 دی وی دی هست .+ این
اصلا ارزش خریدن 3 دی وی دی یعنی 5 هزار تومنو داره؟
مثل این استرانگ هولد نباشه.
اگه 3 تاییشو میخوای بخری ، نخر !
چون نسخه ی 2 تایی هم هست .
خودم خریدم .
راستی بچه ها کسانی که بازی رو دارند مشکلی ندارند ؟
من بعد از گذشت 1 مرحله ، وقتی میخواد مرحله ی بعدی رو لود کنه میاد بیرون و Don't Send میده .
پچی هست که این مشکل رو بر طرف کنه ؟
دوست عزيز شايد نسخه 3DVD اين مشكل رو نداشته باشه يعني ممكنه نسخه 2dvd ب نسخه 3dvd فرق داشته باشه.
برای من اجرا نمیشد با پچ های صحفه ی قبل کارم راه افتاد .. گیمش جالبه بد نیست ... فقط برای وسایلش خوبه وگرنه که ....راستی بچه ها کسانی که بازی رو دارند مشکلی ندارند ؟
من بعد از گذشت 1 مرحله ، وقتی میخواد مرحله ی بعدی رو لود کنه میاد بیرون و Don't Send میده .
پچی هست که این مشکل رو بر طرف کنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)