نه بابا. مگه الکیه که لمسی ها زود خراب بشن؟
من الان w950 دارم خیلی هم خوب داره کار میکنه.
اگه قرار به این باشه که لمسی ها زود خراب بشن که الان sony ericsson تاحالا صد مرتبه ورشکست کرده بود.
نه بابا. مگه الکیه که لمسی ها زود خراب بشن؟
من الان w950 دارم خیلی هم خوب داره کار میکنه.
اگه قرار به این باشه که لمسی ها زود خراب بشن که الان sony ericsson تاحالا صد مرتبه ورشکست کرده بود.
سلام به همگی ...
من یه کم دیر رسیدم ولی اشکال نداره ...واقعیتش اینه که من نمی خوام از ایران بگیرم (شاید کسی برام بیاره)و میخوام گزینه های مختلف داشته باشم چون قیمت دقیق اونجا رو نمیدونم!
دوست عزیز بهترین گوشی لمسی که FCC از لحاظ سرعت عمل و پاسخگویی جزء بهترینها قرار داده KU990 الجی و F490 سامسونگ هستش ... این 2 گوشی نسبت عکس العمل جزء برترینها هستند ... خب شما میتونی بین این 2 گوشی یکیو انتخاب کنی ولی دوربین هر 2 گوشی 5 مگاپیکسل هستش ... KU990 که گیر میاد ولی F490 چون توسط اپراتور Vodafone پخش شده فعلا در چند کشور اروپایی مثل روسیه , انگلستان و آلمان موجود هستش ...
شما میتونی روی P520 Gorgio Armani سامسونگ هم فکر کنی ... صفحه نمایش لمسی , دوربین 3.2 مگاپیکسل فاقد اتوفوکوس ( که چون برای شما دوربین مهم نیست پس تاثیری نداره ) ... پاسخگویی صفحه نمایش هم عالیه ... من چند وقتی داشتم صداشت توی هدفون معرکه هست ولی به پای KU990 نمیرسه .
شنیدم مایکروتل آرمانیو وارد کرده ولی قیمتش نمیدونم توی ایران !
گوشی شیک میخوای آرمانی ... گوشی کاری میخوای KU990
ولی به نظر من چون از خارج از کشور میخوان بفرستن بهترین گزینه F490 هستش با قیمت تقریبی 550 دلار آمریکا ...
موفق باشی ...
خوب بالاخره یا باید به فکر جیب لا مصب بود یا به فکر خز نشدن گوشی.درسته که P990 الان دست هر کسی هست و به قول شما یه کم قدیمی شده
ولی اگه بخوای از لحاظ امکانات با سایر گوشی ها مقایسه کنی میبینی در عین حالی که امکاناتش بیشتره ارزونتر هم هست.
![]()
اره واقعا!! مثل گوشی خودم اون موقع کلی پول 810 w رو دادم ولی حالا.... . البته خداییش گوشی خوبی در اومده
البته کسی از این مدلها بدش نمیاد ولی خوب یکمی قیمتاشون بالا میزنه! البته اگه قیمت دقیقتر بدین ممنون میشم
مدل ارمانی ظاهرا بالای 700 مشخصات ku990 توی سایتGSM نیست
Last edited by carnation; 11-03-2008 at 11:23.
شصت درصد تایید میشه.گوشیی که خوب نباشه که همه گیر نمیشه...
بقیه مردم هم که ببو نیستند وقتی یه گوشی خوب هست اونو نخرن.
اصلا گوشیی که هیچ کس نمیخره معلومه که خوب نیست.
الان با این تفاصیر به نظرتون میارزه که گوشی رو از یه کشور دیگه گرفت؟ مثلا مالزی با توجه به این که مثل اینکه اینجا
گارانتی اصل اونارو قبول ندارن!! من تفاوت قیمت رو هم نمیدونم !!! اصلا به نظر شما صاحب نظران درسته؟
الان با این تفاصیر به نظرتون میارزه که گوشی رو از یه کشور دیگه گرفت؟ مثلا مالزی با توجه به این که مثل اینکه اینجا
گارانتی اصل اونارو قبول ندارن!!من تفاوت قیمت رو هم نمیدونم !!!
اصلا به نظر شما صاحب نظران درسته؟
بچه ها خسته نباشید
حدود 120 تومن دارم ومیخوام یه گوشی دست دو بگیرم ..... میخوام که کیفیت صفحه خوبی داشته باشه و از نظر امکانات اینترنتی در سطح بالایی باشه .....به نظر شما چی بگیرم ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)