متوجه نشدم منظورت چيه!
ولي به نظرم شبا هزينه خيلي كمتره. من شبا كه با اين برنامه آنلاين ميشم پول كم نميكنه ولي روزا ده برابر .
متوجه نشدم منظورت چيه!
ولي به نظرم شبا هزينه خيلي كمتره. من شبا كه با اين برنامه آنلاين ميشم پول كم نميكنه ولي روزا ده برابر .
دوستان اگه گوشیتون سیمبینه از نرم افزار slick محصول lonelycatgames استفاده کنید.عالیه...
منظورم این بود که چطوری با nimbuzz میتونی بیای تو فروم و پست بدی
براي اينكه اين راهنمايي رو بنويسم 50 تومن از اعتبارم خرج شد.
من slick رو قبلا نصب کرده بودم
به پای nimbuzz اصلا نمیرسه
تازه چت روم هم نداره
تاپیک رو برای استفاده بیشتر میارم بالا.
با تشکر
نه که اکثرا حتی خومم دنبال برنامه های رایگانیم واسه همین نوشته. راستی واسه من رایگان نیست بعد اینکه روم رو پیدا نکردم چه جوریه؟؟
روش رايگان كردن Nimbuzz :
سلام
دوستان من اين منوضوع پايينو كه ميگم مطمئن هستم چون برا خيلي از اپراتورهاي هندي، انگليسي، چيني،اندونزي،بنگلادشي،ويت نامي و خيلي ديگه ديدم Nimbuzz اين كارو انجام داده و فقط نياز به همكاري ما ايروني ها داره.
همونطور كه سال پيش سايت topsony.com (با اون پيشنهادي كه من دادم) با هم ديگه دور زديم و اجازه دانلود گرفتيم بيان اين ايرانسلم دور بزنيم و حداقل چتمونو رايگان كنيم
اينم پيشنهاد من:
دوستان اگه ميخواين رايگان بشه بايد همه بريم تو سايتبعد بگيم كه ما نميتونيم با اپراتور ايرانسل تو ايران از اين نرم افزار استفاده كنيم بعد اونا ميان خودشون يك Proxy و port و username و Password مخصوص ايرانسل درست ميكنند و خودتون ميدونيد استفاده از Port و Proxy درست باعث استفاده رايگان ميشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط موضوع اينه كه بايد تعداد درخواست زياد باشه تا اونا اين موضوع براشون مهم بشه و به ما user ,pass,proxy,port بدن
تازه تا ايرانسل بفهمه بخواد جلوشو بگيره باز يك 5 تا 6 ماه يا شايدم بيشتر طول مي كشه و وقتي باز بسته شد دوباره مي ريم فوروم نيم بازو بهم ميريزيم باز يك user ,pass,proxy,port جديد بهمون ميدن.
خلاصه هر كه با من موافقو اينجا نظر بده تا بقيه هم براي انجام اين كار ترقيب بشن.
راستي اگه باور نداريد مي تونيد برين تو فروم Nimbuzz و خودتون ببينيد اين موضوعو .
اگر متن انگليسي رو لازم داريد بگين براتون بذارم.
Last edited by marn; 30-07-2008 at 09:57.
این نرم افزار واقعا رایگانه یا پول خرج میکنه؟
اگه یکی بتونه اموزش کامل استفاده از این نرم افزار را بزاره ممنون می شم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)