سلام زندگی جان
خواهش می کنم . چه جالب با هم همشهری هستیم . پس اشکالی نداره .
من کوچیک هم شهری هام هم هستم .
موفق باشی .
سلام زندگی جان
خواهش می کنم . چه جالب با هم همشهری هستیم . پس اشکالی نداره .
من کوچیک هم شهری هام هم هستم .
موفق باشی .
Last edited by mahdi7610; 23-02-2008 at 22:05.
سلام
مهدي جان ، فلش مموري من كه آلوده شده بود ، راه تورو امتحان كردم به حالت معمولي برگشت
ولي امروز باز ديدم همون جوري شده ! مشكل از كجاست
سلام سامان جان
خوبی دوست خوبم .
شما بعد از اینکه ویروس را از فلش مموری پاک کردین اونا به سیستم دیگه ای زدین یه نه ؟
اگه به سیستم دیگه ای زدید احتمالا از اون سیستم وارد شده .
اصلا ویروس autoran از خود فلش مموری ایجاد می شه . یعنی اتوران شدن درایو های کامیپوتر به خاطر همین فلش مموری هستش . پس ایجاد شدن اتوران توی فلش مموری نباید زیاد تعجب انگیز باشه . هر موقع اومد شما از همین طریق پاکش کن .
اما اگه شما همه ویروسهایی که مربوط به اتوران هستش را که توی اموزش گذاشتم را از داخل فلش مموری پاک کنید دیگه نمی یاد . نگاه کنید ببینید به جز فایل autoran فایل مشکوک دیگه ای داخل فلش مموری هست یا نه . اگه هست پاکش کن .
موفق باشی .![]()
آقای mahdi7610 خیلی خیلی ممنون.
من ویروس copy.exe رو با اون برنامه ای که گذاشتین گرفتم.حتی کسپر اسکای هم نتونست بگیرتش.
4-5 ماه بود که اعصابمو خورد کرده بود.نمیدونستم تو کدوم بخش مشکلمو بگم.
هم مشکله منو حل کردین هم مشکله دوستمو.
واقعا از شما ممنونم دوست عزیز.![]()
سلام hpk34 جان
خوشحالم این تایپک تونست مشکل شما را حل کنه .
موفق باشید .![]()
سلام مهدي جان
من طبق آموزش مشكلم حل شد ! فلش مموري رو هم به سيستم ديگه اي وصل نكرم
بعدش امروز بازم ديدم كه مثل قبلا شده . بعدش فالي مشكوكي هم نديدم توش ، فرمت هم كردم
بازم الان از بين بردمش . فعلا كه به حالت قبل بر نگشته .تا بعد ببينم چي ميشه![]()
سیستم من هم به این درد دچار شده و من دومین راهی که ذکر شده رو امتحان کردم ولی خیچ اتفاقی نیوفتاد
خواهش می کنم دوست خوبم .mahdi7610 خدا ان شالله حفظت کنه
موفق باشی
سلام Nina.S.D جان
می شه بگی مشکل سیستمت چی ؟
یکم واضح تر بگو تا راهنماییت کنم .
اگه منظورت ویروس autoran.inf هستش بهترین روش همون روش اولی هست که گفتم . بدون شک اگه همون طوری که گفتم عمل کنی حتما از بین می ره .
موفق باشی .
اقا مهدي كارتون عاليه.
مشكل من كه حل شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)