تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 76 اولاول ... 23456789101656 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 758

نام تاپيک: کلوپ N96 (تاپیک قدیمی)

آخر فروم باز actooor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

پيش فرض

خیلی ببخشید که باز پست میدم...شرمنده مدیران محترم...ولی خواستم پستمو کامل کنم...من 2 گوشی ان96 و ان95 8 گیگو تو این پست می خوام مقایسه کنم...شاید تکراری باشه...با اجازه...ان96 به جز رم اضافه فکر نکنم چیز بیشتری داشته باشه...بقیه کاراییش هم به درد ایران نمی خوره...پشت دوربین ان96 زده 5.2/2.8 ولی برای ان95 زده 5.6/2.8....فکر کنم ان95 بالاتره...مدت زمان مکالمه در ان96 زده 3 ساعت 40 و220 ساعت استند بای...ولی ان95 8گیگ زده 5 ساعت و 280 ساعت استند بای...و باطری ان96 زده 950 م ولی ان95 8 گیگ زده 1200 م...اسم این گوشیو باید میگذاشتن ان86...چون این گوش ارتقا یافته ی گوشی ان81 هست به نظرم...من بخدا نمیخوام طرفداری کنم ولی واقعیتو گفتم...

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اینم یه عکس :

یعنی من می خوام بدونم این 0/2 اینچ اینقدر بزرگتر خودشو نشون می ده؟

اینم یکی دیگه :

...
    Last edited by Mojtaba-MCI; 13-02-2008 at 23:37.

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

مجتبی خان عکس اول پستت باز نمیشه....

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قیمت براش چی تخمین میزنین؟
    من که میگم هول و هوش 900 تا 1 میلیون.(البته هنگام ورود)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ميشه نيمه پره ليوانو نگاه كرد .
    شايد .
    مصرف گوشي پايينه . با اين حال باطري كم نمياد ....

شايد . شايد . شايد
    نه دوست عزیز نیمه پر لیوان وجود نداره
    من خودم به قول اون دوستمون هوادار نوکیام. اما نوکیا این دفعه بدجوری خراب کرده.
    خود گوشی خیلی خوبه و هیچ اشکالی نداره واقعا یک شاهکاره. طراحیش هم خیلی زیباست و به نظر من از N95 و N958gb خیلی قشنگ تره اگه آدم این گوشی دستش باشه در واقع همه چیز دستشه به علاوه زیبایی اون.
    اما
    چرا باید بعد از اون همه اعتراض های گسترده که در همه جای دنیا علیه ضعف جدی باتری N95 شد و حتی نوکیا اومد و پوشش لنز N95 رو برداشت تا بتونه باتری بزرگ تری در مدل 8 گیگا بایت بذاره چرا الان باید مدل پیشرفته تر N95 یعنی همون N96 رو با همون باطری BL-5F 950mah معرفی کنه؟
    در حالی که ما می بینیم مدل N78 برخلاف جثه کوچک ترش و مصرف کمترش با باطری 1200 معرفی می شه.
    اگه این باطری 1200 رو میتونه توی اون گوشی کوچک جا بده حتما می تونسته اون رو توی گوشی از همه جهت بزرگ تر N96 هم جا بده.حتی اگه به این منظور مجبور می شد 2 میلیمتر هم به قطر گوشی اضافه کنه اتفاق خاصی نمی افتاد.
    جز اینه که نوکیا می خواد دارنده گوشیهاش همیشه از یه چیزی لنگ باشن؟ حتی اگه 700 دلار پول داده باشن؟
    من 6 ماهه که N95 دارم و واقعا ضعف باطریش کاملا جدیه به حدی که سایر توانایی هاش رو تحت شعاع قرار داده
    نوکیا حتی به خودش زحمت نداد باطری BP-6MT 1050mah که مال N82 و N81 هست رو برای این گوشی در نظر بگیره.اون جوری شاید یه کم قابل تحمل تر میشد. حتی همون باطری معروف BL-5C 1100 هم این روز ها 1020 mah شده. باطری N96 اندازه 1100 هم نیست.
    مصرفش هم کم نشده چون هم صفحش بزرگ تر شده و هم cpu از 332 مگاهرتز به 400 مگاهرتز رسیده که این باعث مصرف بیشترش نسبت به N95 میشه.
    این پاسخ مناسبی برای طرفدار های گوشی نوکیا که میان و این همه پول خرج می کنند و گوشی های این شرکت رو می خرند نبود
    Last edited by pedram325; 14-02-2008 at 22:01.

آخر فروم باز Šepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

گوشی خیلی قشنگیه
    من که خیلی خوشم اومد

اینم یه سری فیلم ازش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

نه دوست عزیز نیمه پر لیوان وجود نداره
    من خودم به قول اون دوستمون هوادار نوکیام. اما نوکیا این دفعه بدجوری خراب کرده.
    خود گوشی خیلی خوبه و هیچ اشکالی نداره واقعا یک شاهکاره. طراحیش هم خیلی زیباست و به نظر من از N95 و N958gb خیلی قشنگ تره اگه آدم این گوشی دستش باشه در واقع همه چیز دستشه به علاوه زیبایی اون.
    اما
    چرا باید بعد از اون همه اعتراض های گسترده که در همه جای دنیا علیه ضعف جدی باتری N95 شد و حتی نوکیا اومد و پوشش لنز N95 رو برداشت تا بتونه باتری بزرگ تری در مدل 8 گیگا بایت بذاره چرا الان باید مدل پیشرفته تر N95 یعنی همون N96 رو با همون باطری BL-5F 950mah معرفی کنه؟
    در حالی که ما می بینیم مدل N78 برخلاف جثه کوچک ترش و مصرف کمترش با باطری 1200 معرفی می شه.
    اگه این باطری 1200 رو میتونه توی اون گوشی کوچک جا بده حتما می تونسته اون رو توی گوشی از همه جهت بزرگ تر N96 هم جا بده.حتی اگه به این منظور مجبور می شد 2 میلیمتر هم به قطر گوشی اضافه کنه اتفاق خاصی نمی افتاد.
    جز اینه که نوکیا می خواد دارنده گوشیهاش همیشه از یه چیزی لنگ باشن؟ حتی اگه 700 دلار پول داده باشن؟
    من 6 ماهه که N95 دارم و واقعا ضعف باطریش کاملا جدیه به حدی که سایر توانایی هاش رو تحت شعاع قرار داده
    نوکیا حتی به خودش زحمت نداد باطری BP-6MT 1050mah که مال N82 و N81 هست رو برای این گوشی در نظر بگیره.اون جوری شاید یه کم قابل تحمل تر میشد. حتی همون باطری معروف BL-5C 1100 هم این روز ها 1020 mah شده. باطری N96 اندازه 1100 هم نیست.
    مصرفش هم کم نشده چون هم صفحش بزرگ تر شده و هم cpu از 332 مگاهرتز به 400 مگاهرتز رسیده که این باعث مصرف بیشترش نسبت به N95 میشه.
    این پاسخ مناسبی برای طرفدار های گوشی نوکیا که میان و این همه پول خرج می کنند و گوشی های این شرکت رو می خرند نبود
    درسته.باتری یک مشکل بدیه.باید یک Review نسخه آزمایشیش بیاد تا ببینیم چقدر مشکلش شدیده.

آخر فروم باز actooor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

پيش فرض

به نظرم ان95 8گیگ شاهکاره نوکیاست...

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

خوب دوستان می دونستید که ----H TV broadcast receiver
    داره پس قیمتش بالاست ولی برخی Preview ها میگن 3D Graphic Accelerator نداره!!!!

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

هنوز تمام این حرف ها در حد حدس ساده ای بیش نیست
    تا حداقل نسخه ای آزمایشی ان96 بیرون نیاد
    اصلا نمیشه اظهار نظر کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •